Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 M2000 very frustrated, in an awkward situation...moments before he explodes! @Kercyn Ur the lowest of low life crap! Άκου νεκρή η VB6! How you dare?
Moderators Kercyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ο αχρείος ο randomcat το έγραψε αυτό, εγώ απλώς αγανάκτησα με αυτήν του την προκλητική δήλωση (βλ. ανακοπή.jpeg).
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Άχθος αρούρης και αυτός! Κορυφαία ατάκα randomcat, την παραθέτω! Πονάει το στομάχι μου!!! Το γέλιο που προσφέρεις κάθε μέρα ρε M2000, ειλικρινά εισαι ψυχοθεραπεία! Λοιπόν προτείνω να φτιάξουμε M2000 foundation και να βάλουμε και donation! Για να δω εκδήλωση ενδιαφέροντος!!! M2000, on 16 Jun 2016 - 9:55 PM, said: Η Μ2000 απευθύνεται στην δημιουργία μέσω προγραμματισμού. Οι άλλες γλώσσες δηλαδή σε τι απευθύνονται - στην δημιουργία μέσω διαλογισμού;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Η φράση "Η Μ2000 απευθύνεται στην δημιουργία μέσω προγραμματισμού." δεν είναι τυχαία. Αν παρατηρήσετε ο κώδικας της Μ2000 θυμίζει έντονα ψευδοκώδικα. Αμφιβάλλω αν αυτά που γράφει εκτελούνται. Απλά τα σκέφτεται και τα γράφει θεωρώντας ότι δουλεύουν κιόλας. Αυτός νομίζει ότι γράφοντας ψευδοκώδικα λύνει προβλήματα. Γι αυτό στο μυαλό του η γλώσσα γαμεί και δέρνει. Για ότι θες γράφεις δύο αράδες φανταστικό κώδικα κι έτοιμο. Θες νήματα, πάρε (και πράσινα κιόλας, όχι του σωρού). Θες lambdas, πάρε να 'χεις. Όλα είναι θέμα μιας-δύο ωρών για να γίνουν.
M2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Να μην έχεις καμία αμφιβολία, κατέβασε τη γλώσσα κάνε επικόλληση ένα πρόγραμμα και δες το. Δηλαδή δεν πιστεύεις ούτε τα βίντεο που έχω αναρτήσει; Δες και τα άλλα βίντεο που έχω ανεβάσει. https://m.youtube.com/watch?v=HAw7Ny1XaYI Το βίντεο αυτό δείχνει τα παράθυρα που έχω φτιάξει, το παράθυρο διαλόγου για άνοιγμα αρχείου, το textbox που χρωματίζει κώδικα. Δες εδώ κώδικα σε Μ2000, μερικά προγράμματα είναι στα αγγλικά. http://m2000.forumgreek.com Έχω και πρόγραμμα πιάνου.. 1
M2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ωραία φτιάξε ένα με python. Όταν απαντώ στον Elorant για προγράμματα, γιατί λέει ότι είναι φαντασίες, η αντίδρασή σου ποια είναι; Το "σιγά τα προγράμματα;" Ό ένας βρίσκει φαντασίες, ο άλλος δεν τα βρίσκει αλλά είναι χαμηλού επιπέδου. Μάλιστα. Ο μεγαλύτερος σκοπός μου είναι να δω άλλες καλύτερες προτάσεις, καλύτερο κώδικα, πάνω σε γλώσσα προγραμματισμού, που θα φτιάχνεται από Έλληνα με ελληνικές εντολές, για ελληνόπουλα, γιατί γουστάρουν το καλύτερο και σκέφτονται Ελληνικά. Δηλαδή θέλω το επίπεδο να ανέβει, και ας είναι η δική μου προσπάθεια το αίτιο να γίνει αυτό.
pmav99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ο μεγαλύτερος σκοπός μου είναι να δω άλλες καλύτερες προτάσεις, καλύτερο κώδικα, πάνω σε γλώσσα προγραμματισμού, που θα φτιάχνεται από Έλληνα ανθρώπους με ελληνικές εντολές, για ελληνόπουλα ανθρώπους, γιατί γουστάρουν το καλύτερο και σκέφτονται Ελληνικά λογικά. fixed
M2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Και όμως βλέπουμε πόσα προγράμματα που εξελληνίζονται. Πόσος κόσμος θέλει τα ελληνικά Windows, πόσος κόσμος θέλει ελληνικό Office; Πόσες κοινότητες ασχολούνται με την μετατροπή προγραμμάτων με ελληνικά μενού; Και που είναι το κακό να διατηρούμε Γλώσσα, ήθη και παραδόσεις, αλλά και να αναπτυσσόμαστε μέσα από την δική μας κουλτούρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τελικά ο μπαρουφες του παραπλανημενου εχουν universal context. Η γλώσσα που εμφανιζεται στο UI τι σχέση έχει με τον κώδικα που γράφεις; Καλώς η κακώς η αγγλική είναι αυτή που επικρατει στο coding, τι να κάνουμε τωρα να γράφει ο καθένας στην μητρική του γλώσσα;Αυτό μας χρειάζεται;
Ilias95 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Συνεργασία με άτομα που δεν έχουν την ίδια μητρική; Πφφ, σαχλαμάρες. Αφού εγώ πάντα γράφω κώδικα μόνος μου.
M2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ποιόν χρειάζεται; Το κοινό που απευθύνεται η Μ2000 (Μαθητής 2000) δεν είναι ο επαγγελματίας, αλλά ο νέος και ο χομπίστας. Αν και ένα πρόγραμμα σε Μ2000 έκδοσης 5, παίζει χρόνια στο φροντιστήριο που εργάζομαι, το οποίο είχα γράψει το 2003, μια απλή γλώσσα παρουσίασεων γραμμένη σε Μ2000. Μας ενδιέφερε ότι η Μ2000 δουλεύει σε πλήρη οθόνη, χωρίς να φαίνονται φόρμες ή άλλο gui. Αυτό το 2003. Και θυμήσου ότι τα Windows 8 έβγαλαν παρόμοιες εφαρμογές..απλές σε πλήρη οθόνη. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από M2000
pmav99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Η γλώσσα που εμφανιζεται στο UI τι σχέση έχει με τον κώδικα που γράφεις; Ε, πως δεν έχουν σχέση; Αν δεν είχαν σχέση, τότε το επιχείρημα του M2000 θα ήταν έωλο. Τα επιχειρήματα του M2000 είναι εξορισμού ισχυρά, κατά συνέπεια η γλώσσα του κώδικα έχει σχέση με την γλώσσα του UI. It's simple logic!
M2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πάλι επιμονή να δείξεις πως καταλαβαίνεις; Ήδη εξετάζεις τη γλώσσα σαν να είναι εφάμιλλη με το προϊόν πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων. Βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητας. Σου αναφέρω λοιπόν ότι η χρήση σε UI γίνεται προς όφελος του χρήστη, και στη Μ2000 τα ελληνικά είναι για τον ίδιο σκοπό, προς όφελος του χρήστη. Το αντί επιχείρημα ποιό είναι; Κατά morehp φταίει ότι επικρατεί η αγγλική στο coding..και έτσι δεν μας χρειάζεται η μητρική γλώσσα. Κατά Ilias95 δεν θα μπορούμε να συνεργαστούμε με άτομα άλλης μητρικής γλώσσας Η απάντησή μου...Και πώς σε όλες τις επιστήμες, όπως για παράδειγμα μαθηματικά, φυσική, μηχανική, κάνουν μάθημα με ελληνική ορολογία; Αυτοί δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν με ξένους; Ή οι γνώσεις τους αν δεν είναι στα αγγλικά σημαίνει ότι τσάμπα έμαθαν; Ωραίοι είστε...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το πρόβλημα σου είναι οτι μπερδευεις τα παντα με τα παντα και δεν κατανοεις απλα πράγματα. Είναι ένδειξη ιδιοφυΐας αυτό, να το κοιτάξεις! Αφού απευθύνεσαι σε χρήστες δεν έχεις φτιάξει γλώσσα αλλά εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις