Προς το περιεχόμενο

MINIX Neo U1 / TV Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ανακοινωθει επισημως το νεο TV BOX της MINIX  διαθετει νεες τεχνολογιες και καλυτερες αποδωσεις
μερικα απο τα πλεονεκτηματα σε σχεση με το MINIX NEO X8-H Plus :

minixU1.jpg

(απολογουμαι για την επομενη παραγραφο που ειναι στα αγγλικα αλλα πιστευω πως θα το καταλαβεται καλυτερα, αν υπαρχει θεμα πειτε μου να το μεταφρασω)

4K @ 60fps, compared to NEO X8-H Plus’s 4K @ 30fps
- Support for up to 10-bit colour format, compared to support up to 8-bit colour format
- Inclusion of HDMI 2.0, compared to HDMI 1.4
- Inclusion of 2 x 2 MIMO 802.11ac Wi-Fi (meaning both internal and external antenna), compared to standard 802.11ac Wi-Fi
- Android Lollipop 5.1.1 OS, compared to Android KitKat 4.4.2 OS
- Bluetooth 4.1, compared to Bluetooth 4.0

Η τιμη του ειναι χαμηλοτερη επισης αρα δεν υπαρχει καν λογος συγκρισης κατα τη γνωμη μου. Οι 4Κ τηλεορασεις εχουν γεμισει τα καταστηματα πλεον ακομα και στην Ελλαδα οποτε πιστευω πως ειναι καλο γκατζετακι :)

Δημοσ.

το geekbuying το εχει στα $129, εγω ενα παλαιοτερο μοντελο το ειχα παρει απο ευρωπη 160ευρω και δεν εχει τετοια χαρακτηριστικα

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-359777.html

καπου το πέτυχα 200$ Καναδά.

Υπάρχει κάπου να δούμε τιμή?

Σύμφωνα με άλλα φόρουμ η τιμή του θα είναι $129.90. Αλλά το μόνο που μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό είναι η αναμονή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το βρηκα σενα μαγαζι θεσσαλονικη 169 ευρω μαζι με το air mouse...αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν το εχει δοκιμασει πριν κανω την αγορα

Δημοσ.

το βρηκα σενα μαγαζι θεσσαλονικη 169 ευρω μαζι με το air mouse...αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν το εχει δοκιμασει πριν κανω την αγορα

Αν τελικα το πάρεις 169 ευρω θα μπορεσεις να με κανεις μία χάρη?Θα μπορεσει να ερθεις σπιτι μου να τα συγκρινουμε με 

ένα που εχω παρει απο Κίνα ΜΕ 40 ΕΥΡΩ?ΕΧω περιεργεια να δω τι διαφορες θα εχει και το κοστολογολυν τόσο πολύ.

Αν σε βολεψει και φυσικα θέλεις θα ημουν ευγνώμων,κερνάω και καφεδάκι(εννοειτε στο σπίτι)γιατι για έξω πολύ χλωμό το κόβω .

Εχει ανακοινωθει επισημως το νεο TV BOX της MINIX  διαθετει νεες τεχνολογιες και καλυτερες αποδωσεις

μερικα απο τα πλεονεκτηματα σε σχεση με το MINIX NEO X8-H Plus :

minixU1.jpg

(απολογουμαι για την επομενη παραγραφο που ειναι στα αγγλικα αλλα πιστευω πως θα το καταλαβεται καλυτερα, αν υπαρχει θεμα πειτε μου να το μεταφρασω)

4K @ 60fps, compared to NEO X8-H Plus’s 4K @ 30fps

- Support for up to 10-bit colour format, compared to support up to 8-bit colour format

- Inclusion of HDMI 2.0, compared to HDMI 1.4

- Inclusion of 2 x 2 MIMO 802.11ac Wi-Fi (meaning both internal and external antenna), compared to standard 802.11ac Wi-Fi

- Android Lollipop 5.1.1 OS, compared to Android KitKat 4.4.2 OS

- Bluetooth 4.1, compared to Bluetooth 4.0

Η τιμη του ειναι χαμηλοτερη επισης αρα δεν υπαρχει καν λογος συγκρισης κατα τη γνωμη μου. Οι 4Κ τηλεορασεις εχουν γεμισει τα καταστηματα πλεον ακομα και στην Ελλαδα οποτε πιστευω πως ειναι καλο γκατζετακι :)

ΚΑΙ 4Κ που θα βρισκεις να βλέπεις?Μερι να βγει υλικο προβολης για 4κ αυτα θα ειναι στην μιση τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...