Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

μετα απο πολλές προσπάθειες και διάφορα ακουστικά πάλι θέλω καινούρια..

η χρηση θα είναι κυρίος games αλλα το θέμα μου εκτός απο ήχο θέλω να είναι καλή κατασκευή.

σκέφτομαι να πάω σε logitech για ευνοήτους λόγους και το φτηνότερο gaming που εχει ειναι το 

http://gaming.logitech.com/en-us/product/g230-stereo-gaming-headset

απο θέμα κατασκευής πώς είναι? το μικρόφωνο θα γράψει χιλιόμετρα η με κάνα 2 πτώσεις θα το κλαίω? 

Δημοσ.

Το έχω το headset,την logitech την αγαπάω αλλα το συγκεκριμένο είναι από τα χειρότερα παρασκευάσματα τις πιστεύω.. Η δεξιά μεριά για να βγάλει ήχο μετά από λίγο καιρό μου θέλει ρύθμιση με το volume και το μικροφωνάκι μετά από κάποιο καιρό έσπασε στην βάση χωρίς ιδιαίτερη κακομεταχείριση..

Δημοσ.

Το έχω το headset,την logitech την αγαπάω αλλα το συγκεκριμένο είναι από τα χειρότερα παρασκευάσματα τις πιστεύω.. Η δεξιά μεριά για να βγάλει ήχο μετά από λίγο καιρό μου θέλει ρύθμιση με το volume και το μικροφωνάκι μετά από κάποιο καιρό έσπασε στην βάση χωρίς ιδιαίτερη κακομεταχείριση..

καταλαβα..

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να τα πάρεις. Ο ήχος τους είναι πολύ καλός όπως και το μικρόφωνο. Τα έχω αρκετό καιρό και δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα. Προσωπικά απο ποιότητα μπορώ να πω ότι είναι άριστα μιας και δεν τα προσέχω καθόλου τα πετάω τα έχω πατήσει έχω κάτσει πάνω τους και δεν έπαθαν τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...