Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δεν έχω την καλύτερη ενημέρωση τελευταία στα κινητά και θα ήθελα μια συμβουλή για αγορά ενός smartphone μάλλον android εως το πολύ 200 ευρώ.Η ερώτηση είναι για λογαριασμό φίλου ο οποίος ζήτησε τη γνώμη μου.

Με μια ματιά είδα αυτά.

http://www.skroutz.gr/s/5066353/Alcatel-OneTouch-Idol-X-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/7529265/Ulefone-Paris-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html

Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Θέλει να έχει κάπως καλή κάμερα για φωτογραφίες και να είναι dual sim.Στην αρχή το budget του ήταν εως 150 αλλά του είπα καλύτερα να ανέβει μέχρι τα 200 για να πάρει τουλάχιστον κάτι με 2gb ram,οπότε είναι δύσκολο να ανέβει κι'άλλο.Βρίσκει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά;

Βασικά πράγματα και πλοήγηση θέλει κυρίως και καλή κάμερα,όσο καλή μπορεί να είναι σε αυτό το ποσό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Meizu m2 note 
οχι το μικρο στα 200 οτι πιο vfm υπαρχει απο Ελλαδα!
Μετα παει το vodafone smart ultra 6(δν θυμαμαι αμα ειναι dual ομως)

Μετα πας σε κινα που εχει ακομα πιο αστερια κινητα!

Δημοσ.

Από εξωτερικό δεν μπορεί να φέρει λόγω capital control αλλά ποια είναι αυτά που αξίζουν σε αυτό το εύρος τιμής στο εξωτερικό;

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι τροποι να παρακαμψεις το CC!
Και σε πολλους(και εμενα μαζι) απλα περνανε χωρις να κανω τπτ η αγορες μου!

Meizu m2 note / Μeizu metal (το μεταλ εχει σχετικα "κακη" οθονη οποτε αμα θες κατι με Οθοναρα πχ σε αυτα τα λεφτα κλτρα να το αποφυγεις)
Xiaomi redmi note 2 /redmi note 3
LeTV le 1(x600) / le 1s(x500)
Xiaomi mi4i /mi4 / mi4c (σου προτεινω το τελευταιο αμα μπορεις να αναιβεις λιγο χρηματα η το πρωτο μεσα στο budget σου!)

Δημοσ.

Από Ελλάδα τώρα είδα το Doogee F5, το οποίο φαίνεται πολύ καλό. Όμως γίνεται να παρακάμψεις τα CC. 

Δημοσ.

Meizu m2 note 

οχι το μικρο στα 200 οτι πιο vfm υπαρχει απο Ελλαδα!

Μετα παει το vodafone smart ultra 6(δν θυμαμαι αμα ειναι dual ομως)

Μετα πας σε κινα που εχει ακομα πιο αστερια κινητα!

Γιατί όχι το μικρό;Νομίζω δεν θέλει να περάσει τις 5'' απ'ότι μου έχει πει.

Βλέπω ότι οι περισσότεροι προτείνεται meizu m2.Αυτό είναι πλαστικό φαντάζομαι,έχει και μεταλλικά μέρη;

Γενικά και εγώ του έχω πει να κοιτάξει σε κάτι πιο επώνυμο για να έχει και υποστήριξη αλλά όπως σε όλα και εδώ για να είσαι vfm και να πάρεις κάτι καλό για την τιμή πρέπει να πάρεις κινητά  από λιγότερο γνωστές μάρκες ώστε να έχεις καλά περιφερειακά (εννοώντας hardware) αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.

Είναι πλαστικό αλλά έχει πάρα πολύ καλό built!

Δν τριζει δν κουνιεται τπτ τα κουμπιά είναι πολύ clicky!

Γνκα αμα έπιασες iPhone 5c είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ακριβώς ίδια ποιότητα σχεδων όλα ίδια μου φαίνονται σε αυτό το κόμμα!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρα μιας κ ειμαι κ γω σε αναζητηση dual κινητου κ για να μην ανοιγω αλλο θεμα αυτα τα κινεζικα που προτεινετε εχουν καποια εγγυιση 

Thnx

Δημοσ.

Γεια χαρα μιας κ ειμαι κ γω σε αναζητηση dual κινητου κ για να μην ανοιγω αλλο θεμα αυτα τα κινεζικα που προτεινετε εχουν καποια εγγυιση

Thnx

Όλα τα κινέζικα, εφόσον αγοραστούν από κίνα, έχουν 1 χρόνο εγγυηση. Εάν αγοραστούν από εδώ, κάμποσο πιο ακριβά, έχουν ότι γράφει το site του μαγαζιού.
  • Like 1
Δημοσ.

Εχουν ελληνικο μενου? ειναι αξιοπιστα ? εγω εχω μεινει στα samsung sony κτλ εχω δυα χρονια να κοιταξω για κινητο

Thnx

Δημοσ.

Εχουν ελληνικο μενου? ειναι αξιοπιστα ? εγω εχω μεινει στα samsung sony κτλ εχω δυα χρονια να κοιταξω για κινητο

Thnx

Μια χαρά είναι, ανάλογα βέβαια με το τι μάρκα θα διαλέξεις. Ελληνικά έχουν όλα. Αξιόπιστες μάρκες είναι Xiaomi, Meizu, Lenovo, Huawei, Oneplus

Δημοσ.

Μπορεις να μου προτινεις κανα δυο ?Dual μεγαλη οθονη γρηγορο ? Τωρα εχω το samsung galaxy core i8262 

Thnx

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...