naruto14 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η προσφορά ανανεώθηκε και είναι για ακόμη 16 ώρες Για ποιο λόγο την ανανέωσαν αφού συνεχίζει να δίνει το ίδιο μήνυμα με το Snap up?
Themos3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Kαι μετά λες ''δε γ@μεις, τι 7.30 τι 11€''... Ε μα είναι 35% έκπτωση σε ένα αντικείμενο με αρχική 11€ και εχεις να συναγωνιστεις κατι εκατομμυρια μονο στην Κινα που απο τα λιγα που ξερω εχουν προβαδισμα λογω ping .... ειναι σα να πιανεις το τζοκερ και να παιρνεις 4€ .... και η πλακα ειναι οτι το 90% που προσπαθει θα την παρει χωρις να την χρειαζεται, γιατι προφανως αν την χρειαζοταν θα την ειχε αγορασει στα 11.... 4
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σε τόσο μικρά ποσά γίνεται αυτό που λέω. Εκεί που δεν ενδιαφέρεσαι για powerbank στη συγκεκριμένη περίπτωση το βλέπεις -35% και ψήνεσαι. Δεν πετυχαίνεις την προσφορά αλλά έχεις ήδη πειστεί ότι το θες, τα +4€ είναι αμελητέα. Και κάπως έτσι θα μας βάλουν φυλακή οι Κινέζοι. 5
devilfish Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Για ποιο λόγο την ανανέωσαν αφού συνεχίζει να δίνει το ίδιο μήνυμα με το Snap up? Δεν την ανανεωσαν αλλα σε 10 ωρες θα ξανα εχει ακομα 30 κομματια παλι στα 7 ευρω
orck Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχω παρει το συγκεκριμενο εξαρτημα. Εξωτερικα εχει αισθητικη μηλου, περιβλημα αλουμινιου (βουρτσισμενο το λενε αυτο, τα ενδεικτικα led ειναι ακριβως οπως τα μηλα. Αλλα εαν εξαιρεσουμε την αισθητικη συναφεια με τα μηλα σαν συσκευη ειναι πολυ καλη. Μακαρι να μου ειχε ερθει πριν απο ενα ταξιδι που εκανα. Τωρα απλα φορτιζω το κινητο ενω η πριζα ειναι διπλα. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μιλάμε για κοροιδία.. διαβάστε τι γράφει σε μια παράγραφο απο τους όρους.. 3.If your Snap-up order status is pending order(s), it means you missed out the Snap Up, even if payment success, the order(s) is still invalid and we will refund you. θα είσαι δηλαδή απο πανω περιμένοντας ενα χρονομετρο με την ελπίδα οτι ίσως προλάβεις κάτι. Και αν εισαι υπερτυχερός και το προλάβεις θα χαρείς και θα πείς κερδισα και κάτι σε καλύτερη τιμή.. Μετα απο καμια μέρα θα σου ρίξουν ενα μεγάλο άκυρο.. 2
rupak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε τόσο μικρά ποσά γίνεται αυτό που λέω. Εκεί που δεν ενδιαφέρεσαι για powerbank στη συγκεκριμένη περίπτωση το βλέπεις -35% και ψήνεσαι. Δεν πετυχαίνεις την προσφορά αλλά έχεις ήδη πειστεί ότι το θες, τα +4€ είναι αμελητέα. Και κάπως έτσι θα μας βάλουν φυλακή οι Κινέζοι. Ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης "προσφοράς" και έτσι λειτουργεί το marketing.
spysif Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα μου προχώρησε και στο PayPal (όπου είχα κάνει ήδη το login), αλλά τελικά.....δεν... (για το powerbank).
BrocasHelm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόλαβα κι αυτό σήμερα. Θα μου τα φάει όλα τα λεφτά το banggood.
vdeseris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόλαβα κι αυτό σήμερα. Θα μου τα φάει όλα τα λεφτά το banggood. lol παίξε και τζόκερ!!
BrocasHelm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τα είπα και στο άλλο thread, θέλει τρόπο και υπομονή κυρίως, και λίγη τύχη(να μην σε λαγκάρει η γραμμή σου εκείνη την στιγμή). Όχι σε αυτά των 2 κομματιών, αλλά τα 10-20-30 κομμάτια, ακόμα και αυτά που είναι υψηλής ζήτησης και φεύγουν σε δευτερόλεπτα(καλή ώρα αυτό το power bank), είναι εφικτό να τα πάρεις. Ενημερωτικά έκανα το click κάπου 1.5" πριν λήξει ο χρόνος, με την μία κλικ confirm στο paypal και εκεί ψιλοαγχώθηκα γιατί φόρτωνε η σελίδα για κάπου 10-15 δευτερόλεπτα(εκεί με τον μπλε κύκλο). Αλλά τελικά μου έβγαλε την παραπάνω εικόνα. ΥΓ: 3 6 10 12 21 και τζόκερ το 4.
spysif Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόλαβα κι αυτό σήμερα. Θα μου τα φάει όλα τα λεφτά το banggood. Ώστε εσύ ήσουν αυτός που το πήρε και μου έβγαλε εμένα το θλιμμένο αστέρι...
BrocasHelm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ώστε εσύ ήσουν αυτός που το πήρε και μου έβγαλε εμένα το θλιμμένο αστέρι... Μπα όχι, εγώ τσίμπησα αυτό που έτρεξε στις 10 το πρωί σήμερα.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμη και τώρα που το πρόλαβες υπάρχει παραθυράκι να στο ακυρώσουν. Ενημέρωσε μας για την πορεία της παραγγελίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα