king2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μεσα σε 15 δευτερα με ειχε παει στο paypal να πληρωσω.Μολις πατησα πληρωμη αμεσως sold out.Μαλακες κινεζοι.
Questioner Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος και στο PP; Θεωρητικά θα έπρεπε να σου δεσμεύει το κομμάτι και μετά να έκανες checkout με την ησυχία σου στο PP.
king2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος και στο PP; Θεωρητικά θα έπρεπε να σου δεσμεύει το κομμάτι και μετά να έκανες checkout με την ησυχία σου στο PP. Ετσι πρέπει κανονικά αλλά.
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν αξίζει παιδιά εαν πρέπει να τρέχεις και μεσα στο paypal..
king2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν αξίζει παιδιά εαν πρέπει να τρέχεις και μεσα στο paypal.. Αργησα λιγα δευτερα να κανω login στο paypal αλλιως πιστευω θα προλαβαινα.Κανονικα πρεπει να εισαι ηδη logged in στο paypal οποτε σε βγαζει αμεσως pay now και καθαρισες. 1
Questioner Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Και με ποια λογική δηλαδή δίνει το ΟΚ να πάνε στο paypal οι πρώτοι; Με άλλα λόγια πρέπει να πηγαίνει όλους στο paypal και όποιος προλάβει κάνει το checkout πρώτος.
vdeseris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Και με ποια λογική δηλαδή δίνει το ΟΚ να πάνε στο paypal οι πρώτοι; Με άλλα λόγια πρέπει να πηγαίνει όλους στο paypal και όποιος προλάβει κάνει το checkout πρώτος. Ναι ολους στο paypal τους πηγαινει. Και οποιος προλαβει να πληρωσει πρωτος...
SterThess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 θα ξανατρέξει η προσφορά απ' ότι βλέπω στα 7.67€ αλλά σε 17 ώρες (δηλαδή αύριο στις 10 το πρωί)
Questioner Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι ολους στο paypal τους πηγαινει. Και οποιος προλαβει να πληρωσει πρωτος... Εγώ δοκίμασα σε αρκετά snap up deals του BG και σε όλα μου έγραφε SOLD OUT μόλις πατούσα το κουμπί. Δεν με πήγε ποτέ PP.
djkokalis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Η προσφορά ανανεώθηκε και είναι για ακόμη 16 ώρες
Themos3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τρελο μάρκετινγκ ο Κινέζος .... έχει κανά 2-3 χρόνια που παίζει το "κόλπο" με το όποιος προλάβει και όμως εκατομμύρια κόσμου τρελένονται απλά να "παίξουν".Αλήθεια τι διαφορά έχει από αυτήν ή αυτήν που βγαίνει στα 11.13€? (Την οποία και περιμένω από banggood απο εκείνη την μέρα με το 30% μαζί με αλλα 15 πράματα...)
runner69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χασιμο χρονου ειναι αυτες οι "προσφορες". Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει καποιος και αν υπαρξει θα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. 3
Billator Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χασιμο χρονου ειναι αυτες οι "προσφορες". Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει καποιος και αν υπαρξει θα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Εγώ έχω προλάβει αρκετά πράγματα που με ενδιέφεραν (μικροπράγματα μικρής ζήτησης ή παιχνίδια) αλλά κάτι xiaomi note 3/pistons/banks ποτέ Το μεγάλο μου "απόκτημα" είναι έναν 3d εκτυπωτής που το πήρα με 10 ευρώ αλλά ακόμα μετά από 2 μήνες δεν μου έχει έρθει Περιμένω και το refund xD 1
panos2171 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τρελο μάρκετινγκ ο Κινέζος .... έχει κανά 2-3 χρόνια που παίζει το "κόλπο" με το όποιος προλάβει και όμως εκατομμύρια κόσμου τρελένονται απλά να "παίξουν". Αλήθεια τι διαφορά έχει από αυτήν ή αυτήν που βγαίνει στα 11.13€? (Την οποία και περιμένω από banggood απο εκείνη την μέρα με το 30% μαζί με αλλα 15 πράματα...) Kαι μετά λες ''δε γ@μεις, τι 7.30 τι 11€''... 2
vdeseris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δοκίμασα σε αρκετά snap up deals του BG και σε όλα μου έγραφε SOLD OUT μόλις πατούσα το κουμπί. Δεν με πήγε ποτέ PP. Τις τελευταιες μερες σε 4-5 snap deals προλαβα να παω στο paypal. Αλλα μετα μου εγραφε sold out... Χασιμο χρονου πιστευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα