Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος και στο PP; :P

Θεωρητικά θα έπρεπε να σου δεσμεύει το κομμάτι και μετά να έκανες checkout με την ησυχία σου στο PP.

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος και στο PP; :P

Θεωρητικά θα έπρεπε να σου δεσμεύει το κομμάτι και μετά να έκανες checkout με την ησυχία σου στο PP.

Ετσι πρέπει κανονικά αλλά.

Δημοσ.

Δεν αξίζει παιδιά εαν πρέπει να τρέχεις και μεσα στο paypal.. 

Αργησα λιγα δευτερα να κανω login στο paypal αλλιως πιστευω θα προλαβαινα.Κανονικα πρεπει να εισαι ηδη logged in στο paypal οποτε σε βγαζει αμεσως pay now και καθαρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Και με ποια λογική δηλαδή δίνει το ΟΚ να πάνε στο paypal οι πρώτοι; Με άλλα λόγια πρέπει να πηγαίνει όλους στο paypal και όποιος προλάβει κάνει το checkout πρώτος.

Δημοσ.

Και με ποια λογική δηλαδή δίνει το ΟΚ να πάνε στο paypal οι πρώτοι; Με άλλα λόγια πρέπει να πηγαίνει όλους στο paypal και όποιος προλάβει κάνει το checkout πρώτος.

Ναι ολους στο paypal τους πηγαινει. Και οποιος προλαβει να πληρωσει πρωτος...

Δημοσ.

Ναι ολους στο paypal τους πηγαινει. Και οποιος προλαβει να πληρωσει πρωτος...

Εγώ δοκίμασα σε αρκετά snap up deals του BG και σε όλα μου έγραφε SOLD OUT μόλις πατούσα το κουμπί. Δεν με πήγε ποτέ PP.

Δημοσ.

Τρελο μάρκετινγκ ο Κινέζος .... έχει κανά 2-3 χρόνια που παίζει το "κόλπο" με το όποιος προλάβει και όμως εκατομμύρια κόσμου τρελένονται απλά να "παίξουν".
Αλήθεια τι διαφορά έχει από αυτήν ή αυτήν που βγαίνει στα 11.13€? (Την οποία και περιμένω από banggood απο εκείνη την μέρα με το 30% μαζί με αλλα 15 πράματα...)

Δημοσ.

Χασιμο χρονου ειναι αυτες οι "προσφορες". Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει καποιος και αν υπαρξει θα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

• Like 3
Δημοσ.

Χασιμο χρονου ειναι αυτες οι "προσφορες". Δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβει καποιος και αν υπαρξει θα ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

Εγώ έχω προλάβει αρκετά πράγματα που με ενδιέφεραν (μικροπράγματα μικρής ζήτησης ή παιχνίδια) αλλά κάτι xiaomi note 3/pistons/banks ποτέ :)

Το μεγάλο μου "απόκτημα" είναι έναν 3d εκτυπωτής που το πήρα με 10 ευρώ αλλά ακόμα μετά από 2 μήνες δεν μου έχει έρθει :P Περιμένω και το refund xD

• Like 1
Δημοσ.

Τρελο μάρκετινγκ ο Κινέζος .... έχει κανά 2-3 χρόνια που παίζει το "κόλπο" με το όποιος προλάβει και όμως εκατομμύρια κόσμου τρελένονται απλά να "παίξουν".

Αλήθεια τι διαφορά έχει από αυτήν ή αυτήν που βγαίνει στα 11.13€? (Την οποία και περιμένω από banggood απο εκείνη την μέρα με το 30% μαζί με αλλα 15 πράματα...)

Kαι μετά λες ''δε γ@μεις, τι 7.30 τι 11€''... :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα σε αρκετά snap up deals του BG και σε όλα μου έγραφε SOLD OUT μόλις πατούσα το κουμπί. Δεν με πήγε ποτέ PP.

Τις τελευταιες μερες σε 4-5 snap deals προλαβα να παω στο paypal. Αλλα μετα μου εγραφε sold out... Χασιμο χρονου πιστευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...