Προς το περιεχόμενο

Meizu mx5 vs pro 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω για κινητό αυτό το διάστημα για αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχω ψιλοκαταληξει στο mx5 αλλά έχω τσεκάρει και το pro 5 που έχει περίπου διπλάσια τιμή. Τα χαρακτηριστικα του ωστόσο δε μου φαίνονται και τόσο ανώτερα του mx5 για να δικαιολογείται αυτη την διαφορά. Μπορεί κάποιος περισσότερο ειδικός να ρίξει φως στην υπόθεση;

Δημοσ.

Τι εννοείς δν φαίνονται ανώτερα?!

Πλάκα κάνεις?

Είναι ανώτερο σε όλα κατά πολύ και ίσως το πιο γρήγορο κινητό μέχρι αυτήν την στιγμή είναι το προ!

Το απλό είναι απλά οκ!

Δημοσ.

Ουσιαστικά μόνο ο επεξεργαστής είναι καλύτερος και επιπλέον δέχεται microSd. Αξίζουν 250 ευρώ παραπάνω μόνο γι αυτό; Οθόνη 0,2 ίντσες μεγαλύτερη, κάμερα απειροελαχιστες διαφορές, μπαταρία ελαφρώς μικρότερη αν και με ισχυρότερο επεξεργαστή. Μου διαφεύγει κάτι;

Δημοσ.

O επεξεργαστής είναι μέρα με νύχτα μιλάμε για τουλάχιστον 2πλασιες επιδόσεις!

Κλτρη gpu κλτρο fingerprint sensor κλτρη οθόνη με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα μεγαλύτερη ραμ από κάμερα δν ξέρω να σου πω την αλήθεια..

Το αν αξίζει η οχι εσύ θα το πεις!

Το ΜΧ5 προ είναι η κλτρη ναυαρχίδα μέχρι τώρα το ΜΧ5 είναι ένα παρα καλό mid προς hight end

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω για κινητό αυτό το διάστημα για αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχω ψιλοκαταληξει στο mx5 αλλά έχω τσεκάρει και το pro 5 που έχει περίπου διπλάσια τιμή. Τα χαρακτηριστικα του ωστόσο δε μου φαίνονται και τόσο ανώτερα του mx5 για να δικαιολογείται αυτη την διαφορά. Μπορεί κάποιος περισσότερο ειδικός να ρίξει φως στην υπόθεση;

Πίστεψε το, το Pro 5 είναι αρκετά ανώτερο του απλού MX5. Το αν αξίζει σχεδόν τη διπλάσια τιμή είναι άλλο έργο. Το Pro 5 υπερέχει σε: 

- Ποιότητα του panel οθόνης

- Επεξεργαστική και γραφική ισχύ

- Σχεδόν διπλάσια διάρκεια μπαταρίας

- Ηχος

- Ταχύτητα του fingerprint scanner

- Καλύτερα μικρόφωνα, κεραίες κτλ κτλ 

- Ποιότητα κατασκευής 

- Λίγο μεγαλύτερη οθόνη 

Το αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις κάτι παραπάνω από το επίπεδο ποιότητας του ΜΧ5 είναι καθαρά δικό σου. Εμένα η προσωπική μου άποψη είναι...όχι ιδιαίτερα εκτός και αν είσαι ψυχάκιας με τον ήχο (όπως εγώ) όπου εκεί σαφέστατα και αξίζει αν ξέρεις τι αγοράζεις και με το παραπάνω μάλιστα.  

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ! Όχι για μένα δεν αξίζει το επιπλέον κόστος γι' αυτά τα χαρακτηριστικά! Θέλω ένα ελαφρύ κινητό, να ρολλάρει και να βγάλει 2 χρονάκια χωρίς πολλά κολλήματα. Γιατί το s3 στο εξάμηνο πάνω τα έπαιξε.

Δημοσ.

Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ! Όχι για μένα δεν αξίζει το επιπλέον κόστος γι' αυτά τα χαρακτηριστικά! Θέλω ένα ελαφρύ κινητό, να ρολλάρει και να βγάλει 2 χρονάκια χωρίς πολλά κολλήματα. Γιατί το s3 στο εξάμηνο πάνω τα έπαιξε.

Κακη αγορα το S3 παντως.Ειχε πολυ μικρη διαρκεια ζωης σαν συσκευη.Οι συσκευες που αναφερεις πιο πανω δεν εχουν καμια σχεση

• Like 1
Δημοσ.

Κακη αγορα το S3 παντως.Ειχε πολυ μικρη διαρκεια ζωης σαν συσκευη.Οι συσκευες που αναφερεις πιο πανω δεν εχουν καμια σχεση

Πριν δύο χρόνια το είχα πάρει, ήταν αρκετά διάσημο. Στο εξάμηνο πάνω άρχισε τα κολλήματα και από τότε για να διατηρήσω την απόδοσή του έχω κάνει χίλια μύρια να μένει ελαφρύ. Τώρα ναι προσανατολίζομαι στο MX5, αν και το Redmi Note 3 μου φαίνεται επίσης εξαιρετική επιλογή. Δεν αμφισβήτησα το Pro 5, απλά ήθελα λόγους για τους οποίους θα άξιζε έναντι του MX5.

Δημοσ.

Πολύ καλή αγορά ήταν. Αυτό, το S2 και το Note 3 έκαναν τη Samsung τόσο γνωστή.

Δημοσ.

Πριν δύο χρόνια το είχα πάρει, ήταν αρκετά διάσημο. Στο εξάμηνο πάνω άρχισε τα κολλήματα και από τότε για να διατηρήσω την απόδοσή του έχω κάνει χίλια μύρια να μένει ελαφρύ. Τώρα ναι προσανατολίζομαι στο MX5, αν και το Redmi Note 3 μου φαίνεται επίσης εξαιρετική επιλογή. Δεν αμφισβήτησα το Pro 5, απλά ήθελα λόγους για τους οποίους θα άξιζε έναντι του MX5.

Για συγκεκριμένα πράγματα σαφέστατα και κάποιος μπορεί να θελήσει το Pro 5 έναντι του ΜΧ5. Το ΜΧ5 είναι καθαρά mid-range συσκευή. Το Pro5 από την άλλη είναι high end συσκευή με ότι αυτό σημαίνει (που πάει να πει με απλά λόγια ότι θα πληρώσεις premium για το έξτρα παραπάνω που προσφέρει). Για εμένα το Pro 5 δεν αξίζει σε σχέση με το ΜΧ5 αν και μπόλικοι θα διαφωνήσουν.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το Pro5 δέχεται micro-SD κάρτα ενώ το ΜΧ5 όχι. Αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα κοιτάξεις το 32GB μοντέλο του ΜΧ5 οπότε ανεβάζεις το κόστος. Υπόψη όμως το Pro 5 στην ακριβότερη έκδοση του είναι κάτω από 500 ευρώ και έρχεται με το καλημέρα με 64GB μνήμη και 4GB ram.    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...