noobogadgetakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ξερει κανεις αν τα συγκεκριμενα δισκακια μπορουν να γινουν αναπαραγωγη απο το playstation3?η πρεπει να εχω αποκλειστικα και μονο bluray player? αλλιως μπορω να δω απο τον υπολογιστη bluray dvd?χρειαζομαι καποιο προγραμμα?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον μιλάς για ταινίες σε BD. Δεν έχω ps3 αλλά λίγο που είδα στο google, παίζουν κανονικά σε ps3. Αν είναι ενεργοποιημένο το autoplay θα παίξει αυτόματα, αλλιώς θα το βρεις στο video section του μενού.
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Βασικα θέλω να δω το ντι βι ντι του γάμου μ το οποίο είναι γραμμένο σε μπλου ρέι ντι βι ντι
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αφού έχεις ήδη ένα τέτοιο δισκάκι γιατί δεν το βάζεις στο ps3 να δεις αν παίζει;
noobogadgetakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 γτ δεν ειμαι σπιτι μ..ειμαι σε ταξιδι ακομα
toyo73 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το PS3 ειναι απο τους καλυτερους BD players.Eιδικα την εποχη που βγηκε ηταν top.Καλυτερο απο το 90% των αυτονομων. Το bluray δεν ειναι dvd, αλλα bluray.Aλλο δισκακι το ενα,αλλο το αλλο. Στο PC τωρα θες και το αναλογο drive.Θες δηλαδη Bluray οδηγο.Εκτος και εαν σου εκανε BD-5, BD-9, η AVCHD.Ειναι δηλαδη τα ιδια ακριβως αρχεια αλλα γραμμενα σε δισκακι DVD.Αυτο παιζει σε PC με οδηγο DVD και ενα προγραμμα αναπαραγωγης π.χ VLC
noobogadgetakias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 μια χαρα τοτε...σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα