Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον πήρε κανονικά τώρα ναι. 90 λεπτά μέσω PayPal αν και δύσκολα να πάρουμε οτιδήποτε. Οι 2 πρώτες παραγγελίες ακόμα τίποτα μετά από 5 μέρες.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ήταν δώρο θα την έπαιρνα.... 8Gb από κίνα στο 1 ευρώ πολλές φορές βγήκαν... Να μην σχολιάσω την διάρκεια ζωής που έχουν :D

Δημοσ.

Και εμένα έγινε κανονικά η παραγγελία. Ακολουθείστε τις οδηγίες. Κάντε login και στην συνέχεια βάλτε coupon code ZAPALSDECSP1 

Thanks ts.

Δημοσ.

Πάντως πληροφοριακά, το προηγούμενο δωρεαν αντικειμενο (φακος/καλώδιο φόρτισης κινητού) ακόμα λέει processing σε εμένα (παραγγελία 26/11/2015).

Για καρτούλα μνήμης δύσκολα θα το διακινδύνευα, όχι για το 1 δολ. που έχει αλλά γιατί την θες για να βάλεις data μεσα (πχ σε κανενα κινητο ή φωτογραφική) και αν αποδειχτεί όντως κινεζιά και τινάξει τα πέταλα, θα κλαις μαζί και τα δεδομένα, τα οποία θα είναι πιο πολύτιμα (πχ αναμνήσεις, φωτό).

• Like 2
Δημοσ.

παιδια , εμενα με χρεωστικη της alpha δεν με αφηνει να κανω αγορα...στο τηλεφωνικο τους κεντρο μου ειπαν λογω CC.

Εχει να κανει λεει σε τι κατηγορια "πεφτει" η αγορα.  Απο το ebay αγορασα κανονικα πριν λιγο καιρο ...καμια ιδεα?

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...