Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω ένα κινητό και δεν ξέρω ποιο να πάρω. Είμαι μεταξύ του

Lenovo vibe p1 pro

Meizu mx4 pro

Meizu mx5

Xiaomi redmi note 3

Ποιο μου προτείνεται να πάρω. Υπάρχει και κάποιο άλλο που αξίζει να δω? Σκοπεύω να χαλάσω 200-270 ευρώ 

Δημοσ.

Το ΜΧ4 μν το κοιτάς!

Είσαι ανάμεσα στο mx5 κ redmi note!

Αμα σε ενδιαφερει κάμερα και η οθόνη και δικαιολογεί για εσένα τα 100 σχεδων ευρώ τότε πάρε το ΜΧ5 αμα θες κάτι πιο vfm και φθηνό πάρε το νοτε 3!

Δημοσ.

Να αντικαταστήσω το s3 που έχω θέλω. Η κάμερα δε με πολύ τρελαίνει σαν του s3 με καλύπτει. Να ανοίγω pdf θέλω και να σερφάρω στο internet χωρίς να κολλάει το κινητό θέλω

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω το G3 το 16αρι με την χρήση που θέλεις θα βγάλει 1,5 χρόνο. Αν θες να το κρατήσεις περισσότερο πήγαινε στο G3 το 32αρι.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα θέλω να πάρω ένα κινητό και δεν ξέρω ποιο να πάρω. Είμαι μεταξύ του

Lenovo vibe p1 pro

Meizu mx4 pro

Meizu mx5

Xiaomi redmi note 3

Ποιο μου προτείνεται να πάρω. Υπάρχει και κάποιο άλλο που αξίζει να δω? Σκοπεύω να χαλάσω 200-270 ευρώ 

Καλησπέρα και από μένα!

Τι θα έλεγες για ενα samsung ? και συγκεκριμένα http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/samsung-grand-prime-ve-gray

Θεωρώ πως είναι καλό κινητό.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα!

Τι θα έλεγες για ενα samsung ? και συγκεκριμένα http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/samsung-grand-prime-ve-gray

Βρε ανθρωπε εχει λιστα με mx5 και note 3 και τον πας σε samsung grande με 1gb ram????

Φιλε το mx5 που το ειδα απο κοντα ειναι ΠΟΛΥ καλο. Σφαιρα σε ολα και οθοναρα. Δεν θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα!

Τι θα έλεγες για ενα samsung ? και συγκεκριμένα http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/samsung-grand-prime-ve-gray

Η αλήθεια είναι πως κι εμένα τα Samsung μου αρέσουν. Όμως να προτείνεις Grand Prime με τιμή 200€? Το μόνο καλό Samsung σε αυτήν την τιμή είναι το J5. Παρόλα αυτά δεν είναι καλύτερο από τα παραπάνω. Αν σου αρέσουν τα Xiaomi, Xiaomi Redmi Note3 από εμένα.
Δημοσ.

Το ΜΧ4 μν το κοιτάς!

Είσαι ανάμεσα στο mx5 κ redmi note!

Αμα σε ενδιαφερει κάμερα και η οθόνη και δικαιολογεί για εσένα τα 100 σχεδων ευρώ τότε πάρε το ΜΧ5 αμα θες κάτι πιο vfm και φθηνό πάρε το νοτε 3!

το mx4 pro γιατί του λες όχι;;;

επίσης να τονίσω οτι ούτε το note 3 ούτε το mx5 έχουν κάρτα sd που την θεωρώ προσωπικά απαραίτητη

Δημοσ.

Το Xiaomi Redmi Note3 μου αρέσει αρκετά και σε τιμή το βρίσκω καλό σε σχέση με το mx5. Sd κάρτα μέχρι τώρα δε με απασχολεί άμα έχει γιατί δε βάζω τίποτα στο κινητό μόνο pdf και καμία ταινία άμα χρειαστεί από σπάνια έως ποτέ. Το mx5 μ αρέσει αλλά δεν νομίζω να αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για τη χρήση που το θέλω. Από banggood ισχύει το κουπόνι που δίνει 50 δολάρια έκπτωση με κάθε νέα εγγραφή?

Δημοσ.

Το Xiaomi Redmi Note3 μου αρέσει αρκετά και σε τιμή το βρίσκω καλό σε σχέση με το mx5. Sd κάρτα μέχρι τώρα δε με απασχολεί άμα έχει γιατί δε βάζω τίποτα στο κινητό μόνο pdf και καμία ταινία άμα χρειαστεί από σπάνια έως ποτέ. Το mx5 μ αρέσει αλλά δεν νομίζω να αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για τη χρήση που το θέλω. Από banggood ισχύει το κουπόνι που δίνει 50 δολάρια έκπτωση με κάθε νέα εγγραφή?

Πάντως βάση το kimovil, την έκδοση 3/32 ή Banggood θα το πάρεις ή από το Coolicοοl. Είναι τα φθηνότερα αξιόπιστα μαγαζιά

(http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-3-3gb-32gb)

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 3, γιατί απλά είναι τέλειο και στην τιμή του δεν έχει αντίπαλο

Κάτσε να δούμε κάνα review πρώτα!

Και για το meizu metal έτσι έλεγαν πολύ μέτρια οθόνη λένε τώρα ότι έχει!

To letv le 1s επισης το ίδιο λεν τώρα μέτρια οθόνη και αν κ μεγάλο σαν να έχει χειρότερη κατασκευή από τον προκάτοχό του οπότε στην ουσία δν ειναι upgrade!

Ναι στα χαρτιά κλτρο φαίνεται αλλά λίγο υπομονή να το δούμε και από κοντά η σε κάποιο review

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...