Προς το περιεχόμενο

ΤΖΟΚΕΡ (κι αν σου κάτσει...;)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα το wot το βγάζει κόκκινο για scam.

Επιπλέον, λέει οτι πάνε και αγοράζουν το εισιτήριο αυτοί. Αν τυχόν κερδίσεις τα 1,3 δις, λες να στα δώσουν;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα το wot το βγάζει κόκκινο για scam.

Επιπλέον, λέει οτι πάνε και αγοράζουν το εισιτήριο αυτοί. Αν τυχόν κερδίσεις τα 1,3 δις, λες να στα δώσουν;

Τι να σου πω, ξέρω γω;

Yπηρεσία από το 2002,

site σε 15 γλώσσες,

με τηλέφωνα,

live chat,

διευθύνσεις,

θετικά reviews 1 2 3 από άλλα sites,

θετικά comments στα reviews αυτά (το μόνο παράπονο σε reviews και comments είναι ότι σε κάποια lotteries χρεώνουν πολύ),

επίσημος συνεργάτης του euromillions (αν πατήσεις στο play, σε πάει στο site του thelotter),

με apps για iphone, android και ipad.

Αν είναι scam, είναι πολύ καλοστημένο.

Ναι, έχει έδρα στην Ολλανδία και οι πληρωμές γίνονται μέσω Κύπρου, αλλά φαντάζομαι είναι για φορολογικούς λόγους.

Δεν έχω παίξει, οπότε δε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στέλνουν scanαρισμένο το δελτίο κτλ κτλ, απλά γράφω τι βρήκα στο δίκτυο.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ένα twitter feed που λέει ότι στέλνουν μόνο τα μικρά ποσά και κρατάνε τα τζακποτ, αλλά ο τύπος μου θυμίζει λίγο Ray Finkle και "laces out".

Εδώ ένα Τζοκερ δεν πιάνουμε, άμα αρχίσουμε και τα ξένα...

Τι να σου πω, ξέρω γω;

Yπηρεσία από το 2002,

site σε 15 γλώσσες,

με τηλέφωνα,

live chat,

διευθύνσεις,

θετικά reviews 1 2 3 από άλλα sites,

θετικά comments στα reviews αυτά (το μόνο παράπονο σε reviews και comments είναι ότι σε κάποια lotteries χρεώνουν πολύ), επίσημος συνεργάτης του euromillions (αν πατήσεις στο play, σε πάει στο site του thelotter),

με apps για iphone, android και ipad,

Αν είναι scam, είναι πολύ καλοστημένο.

Ναι, έχει έδρα στην Ολλανδία και οι πληρωμές γίνονται μέσω Κύπρου, αλλά φαντάζομαι είναι για φορολογικούς λόγους.

Δεν έχω παίξει, οπότε δε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στέλνουν scanαρισμένο το δελτίο κτλ κτλ, απλά γράφω τι βρήκα στο δίκτυο.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ένα twitter feed που λέει ότι στέλνουν μόνο τα μικρά ποσά και κρατάνε τα τζακποτ, αλλά ο τύπος μου θυμίζει λίγο Ray Finkly και "laces out".

Εδώ ένα Τζοκερ δεν πιάνουμε, άμα αρχίσουμε και τα ξένα...

Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο.

Και αν σου κάτσει το ξένο;

Unabomber να κανονίσουμε να μας παίξεις κανένα δελτίο! :P

PowerBall rules..... 

Χαχαχαχα, απο χθες ριχνουμε χρημα..... που θα παει, κατι θα κατσει....  :-D

Εν αναμονη για την Τεταρτη.....  B)

ps: στο Megamillions δινει μονο $15m, lame..... :P

• Like 1

PowerBall rules..... 

Χαχαχαχα, απο χθες ριχνουμε χρημα..... που θα παει, κατι θα κατσει....  :-D

Εν αναμονη για την Τεταρτη.....  B)

ps: στο Megamillions δινει μονο $15m, lame..... :P

Αν κερδίσεις περιμένουμε να μας κάνεις δώρο ταξίδι στην Αμερική να σε γνωρίσουμε.

Το powerball δεν παιζεται online boyz.... (Παιζεται, αλλα υπαρχουν restrictions φυσικα)

Πρεπει να πας σε φυσικο καταστημα και να παιξεις... Κοινως out of US δεν μπορειτε να παιξετε....

Επισης οταν κερδισεις τα κερδη θα πρεπει να τα παραλαβεις απο το state που επαιξες το δελτιο.

"CAN I BUY POWERBALL TICKETS THROUGH THE INTERNET?

No. Start with that answer and then slowly back into "sometimes". Gambling is illegal in the United States. A State has the right to gamble or create a lottery ONLY within its borders. When a game or information about a game cross a state line, or the national border, then it falls into federal jurisdiction. So, some lotteries do sell TO THEIR RESIDENTS through the Internet but not across their state line. Powerball tickets can only legally be purchased at a state lottery sales terminal in the lottery jurisdictions that sells the Powerball game. A lottery can also legally sell tickets on the Internet, but only to persons within its own state. No one can sell lottery tickets by mail or over the Internet across state lines or the U.S. national border. No one except the lottery or their licensed retailers can sell a lottery ticket. No one. Not even us. No one. No, not even that web site. Or that one. You really don't need to send me questions about a specific site. None of them can legally sell lottery tickets across a state border or the U.S. border. No.

Law prevent the SALE (exchange of consideration) of any interest in the outcome of a gambling event. If you are not buying from a licensed retailer in teh state or from the state lottery site (within the borders of that state), then you should not expect to be able to collect your prize. There are no regulations of websites that claim to sell tickets or to sell you a "service" to buy and hold tickets for you. Many lotteries believe that they would violated state and federal laws is they paid on those tickets purchased (if actually purchased) by an unlicensed reseller.

You can legally travel to another state, buy a ticket, and bring it back to your home state (at least I believe that no state now has a law forbidding the possession of a lottery).

CAN I PLAY POWERBALL FROM OUTSIDE THE STATE OR THE U.S.?

No. Repeat as necessary. If that changes, we will say "yes" here and tell you how."

http://www.powerball.com/pb_contact.asp

Τώρα δείχνει τις πωλήσεις κλειστές.

Πόσο έκανε?

20,55€/3 στήλες απο το thelotter παραπάνω. Το έψαξα πολύ και τελικά συμπέρανα οτι είναι legit. Αλλά όπως είπα είναι φωτιά.

Και τι θα το κάνεις;

Ήδη τρως πολλές ώρες εδώ. :P

Δεν πας καμία «μπαχάμα» καλύτερα; :ph34r:

800 μυρια € τί να τα κάνω, κάπου πρέπει να τα ξοδέψω. Φυσικά θα σας γράφω απο τις μπαχάμες με ψευδόνημο "Μπαχάμιας".
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...