Προς το περιεχόμενο

ΤΖΟΚΕΡ (κι αν σου κάτσει...;)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To αλλο το ακούσατε που ένα ζευγάρι μεγάλης ηλικίας στην Αγγλια έπιασε σωστα τα νούμερα στο αγγλικό "τζοκερ" και θα κέρδιζαν 35.000.000 λίρες αλλά δε κατεθεσαν σωστα το δελτιο και τελικά δεν εισέπραξαν το ποσό.

Πόσο epic Fail?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αν κέρδιζα ας πούμε 5 εκατ. θα έμενα εξωτερικό. Θα τέλειωνα τις σπουδές μου όμως αλλά ταυτόχρονα θα έκανα τα κλασικά. Ταξίδια, αγορές... Για κάτι πιο σοβαρό θα έπαιρνα γνώμη ειδικού. Ο περιορισμός στην Ελλάδα να μην μπορείς να βγάλεις πάνω από 450 τη βδομάδα ίσως και να αποδεικνύονταν καλός για να σε συγκρατεί να μην αρχίσεις να ξοδεύεις.

Btw, δείτε εδώ τι Τζακποτ κερδίζουν στο εξωτερικό! https://en.wikipedia.org/wiki/Lottery_jackpot_recordsΦανταστείτε να κερδίζατε τόσα. Ισπανία 720.000.000€. Αμερική $656.000.000. Και σε ορισμένες πολιτείες στην Αμερική είσαι υποχρεωμένος να βγεις δημόσια και να πεις ότι κέρδισες. Κι Link.png Site: εδώ ιστορίες ανθρώπων που κέρδισαν και καταστράφηκαν. Μέχρι και συγγενείς τους ήθελαν να τους σκοτώσουν.

Τι θα πει δεν κατέθεσαν σωστά το δελτίο; Δεν το έβαλε ο πράκτορας στην μηχανή; Για fake μου φαίνεται.

Έπαιξαν μέσω εφαρμογής στο κινητό και δεν είχαν αρκετά λεφτά στο λογαριασμό για το δελτίο...οπότε δεν το δέχτηκε.

Πάλι τζακ ποτ ε;

Όχι ότι είναι γιορτές δεν έχει καμιά σχέση, θέμα τύχης είναι

0/10 και σε επίπεδο χιούμορ και σε επίπεδο τρόλινγκ.

Κούρασες/κουράστηκες, κάνε κανα διάλειμμα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...