Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον μιλαω σε 10χρονα ή σε ανθρωπους που βλεπουν ασπρο και λενε μαυρο. :blink: :-( Δεν εξηγειται αλλιως.

Μου λες οτι η γκανιοτα δεν ειναι τα καθαρα κερδη, λες και εγω ειπα οτι ειναι τα καθαρα κερδη. Δες τι ειπα:

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Με ενηλικες μιλαω ή με παιδια??

Ειπα οτι γκανιοτα ενος τυχερου παιχιδιου ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε.

Ο ΛΟΓΟΣ!

Ξερεις να διαβαζεις ή οχι?

Καταλαβες λοιπον οτι δεν ειπα οτι η γκανιοτα ειναι τα καθαρα κερδη?

Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο(για καποιον που ξερει να διαβαζει εστω Ελληνικα) οτι αμα καποιος πει οτι η γκανιοτα ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε, ΔΕΝ εννοει οτι η γκανιοτα ειναι τα καθαρα κερδη.

Ισως εχεις προβλημα και δεν μπορεις να διαβασεις τις υπολοιπες λεξεις της προτασης και βλεπεις μόνο το καθαρα κερδη. Προβλημα σου ομως....

Άλλος είναι το 10χρονο με πρόβλημα κατανόησης απ'ότι φαίνεται αλλά πραγματικά βαρέθηκα να ασχολούμαι εγώ και άλλα τόσα άτομα μαζί σου. Πίστευε ό, τι θέλεις.

Τα προποτζίδικα πουλάνε λαχεία;

Δημοσ.

Από περιέργεια, κάθισα και βρήκα τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου 9μηνου του ΟΠΑΠ.

Σε ότι βλέπετε, προσθέστε 000.

Άρα λοιπόν έχουμε 195 εκ που παίχτηκαν στο τζόκερ από τα οποία ο ΟΠΑΠ βάζει στην τσέπη μόνο τα 20.

Δηλαδή περίπου το 1/10 των χρημάτων.

Όλα τα υπόλοιπα, είτε επιστρέφουν ως κέρδη στου νικητές, είτε παν στο κράτος ως φόροι.

Κανένας δεν μας τα «αρπάζει».

Βέβαια, συνολικά μαζί με όλα τα παιχνίδια, ο ΟΠΑΠ βγάζει 160 μύρια.

Καθόλου λίγα. :ph34r: Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να διακινδυνεύσει να «κλέψει» ή να «στήσει» και λοιπές γραφικότητες, που ακούμε από μερικούς φίλους.

attachicon.gifO.PNG

Ποσα κερδη εχει ετησιως ο Μαρινακης ας πουμε, απο τις επιχειρησεις του;

Δημοσ.

Πόσα κληρώνει σήμερα το τζοκερ? Να ξέρω πόσα θα κερδίσω

Πες μας πόσες στήλες θα παιχτούν ως το βράδυ, και θα σου πούμε και εμείς.

Δημοσ.

Πες μας πόσες στήλες θα παιχτούν ως το βράδυ, και θα σου πούμε και εμείς.

Πάνω από 20000.

Δημοσ.

Όλοι τρία και τρία και τρία.. Αφήστε ρε τον κόσμο να ζει με την ελπίδα

Έτσι πεστα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...