Προς το περιεχόμενο

ΤΖΟΚΕΡ (κι αν σου κάτσει...;)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έκανα λάθος, όχι μόνο δεν ξέρεις τι είναι γκανιότα, αλλά ούτε καν τι σημαίνει καθαρό κέρδος προ φόρων. Δεν ξέρεις καν τις βασικές έννοιες!

Επεξ/σία από Joshua21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

700 χιλιάρικα τί να κλάσουν; Απο 1,5 εκατομμύριο και πάνω αξίζει.

Μόνο τη λουλουδού και το tip τού παρκαδόρου στον Παντελίδη να υπολογίσεις...

• Like 3

Μόνο τη λουλουδού και το tip τού παρκαδόρου στον Παντελίδη να υπολογίσεις...

με 2500, το κανονιζουμε να πεφτουν λουλουδια ασταματητα απ'τις 00.30 στα σκυλακια της εναρξης έως τις 05.30 το πρωι και 2 σαμπανιες πιστας δωρο !!! να φανεις & λαρτζ !

το θεμα ειναι να παρουμε τα 700Κ να κανουμε πραγματικα γουστα !!!!

• Like 2

Τελικά έκανα λάθος, όχι μόνο δεν ξέρεις τι είναι γκανιότα, αλλά ούτε καν τι σημαίνει καθαρό κέρδος προ φόρων. Δεν ξέρεις καν τις βασικές έννοιες!

Τελικα και εγω εκανα λαθος. Δεν διαστρεβλωνεις μόνο οσα λεω 180 μοιρες αλλά διαστρεβλωνεις οσα λεω 180 μοιρες, οντας και τελειως υποκριτης.

Καταλαβες τι βλακεια εκανες ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ αυτα που ειπα 180 μοιρες, και τωρα προσπαθεις να το σωσεις πετωντας νεες βλακειες για δηθεν πραγματα που δεν ξερω κλπ.

ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ μπας και βγεις απο πανω για να μην θιγει ο πολυτιμος εγωισμος σου. Κλασικα πραγματα....

Ξαναδειχνω φυσικα πόσο υποκριτης εισαι αφου λεγοντας εγω αρχικα κατι, μου απαντησες οτι δεν ξερω τιποτα και με "διορθωσες" λεγοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ που ειπα!! Και πιστευοντας οτι δεν θα το παρατηρησει κανείς. Ε φυσικα αυτα δεν περνανε με εμενα και εγω τα αναδυκνειω.

Μπλε γραμματα δικα σου και δικα μου. Το ιδιο πραγμα φυσικα ειπαμε. Πρωτα το ειπα εγω και μετα το ειπες εσυ(ακριβως το ιδιο!) λεγοντας μου οτι κανω λαθος!! Οποία υποκρισια!!

Θα μπω στον κόπο να εξηγήσω τι είναι η γκανιότα, όχι για σένα(εσύ είσαι πεπεισμένος πως ξέρεις), αλλά για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει. Η γκανιότα στο τζόκερ είναι το ποσοστό των χρημάτων που ΔΕΝ επιστρέφονται στους παίκτες. Πχ όταν παίζονται 10.000.000 στήλες ή 5.000.000€ διανέμονται περίπου 2.500.000€ στους κερδισμένους, και αυτό σημαίνει περίπου 50% γκανιότα.

Και αρα λες οτι η γκανιοτα ειναι το καθαρο κερδος του ΟΠΑΠ προ φορων(στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ δηλαδη, πριν επεμβει το κρατος) προς τον συνολικο αριθμο των χρηματων που παιχτηκαν.

Και ποια η διαφορά με αυτο που ειπα εγω(και ταχα διαφωνησες οτι εκτιθεμαι κλπ) δηλαδη:

Η γκανιοτα ειναι το καθαρο κερδος(προς τα συνολικα χρηματα που παιχτηκαν) του ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ!

**Ισως δεν εχεις την καταλληλη εξυπναδα να καταλαβεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οτι με τον όρο τυχερο παιχνιδι, εννοουσα οτι μιλαμε και ενδιαφερομαστε μόνο για το τυχερο παιχνιδι του τζοκερ με τις στηλες που παιζονται να ειναι τα εσοδα του ΟΠΑΠ και τα συνολικα χρηματα που παιχτηκαν μειον τα χρηματα που δινει στους παικτες, τα καθαρα κερδη του ΟΠΑΠ στο ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Τζοκερ. Χωρις το κρατος να εμπλεκεται φυσικα καπου μεσα.

Αυτονοητα πραγματα αλλά ισως δεν μπορεις να τα καταλαβεις. Απο την αλλη ισως ηταν θεμα εγωισμου και επρεπε οπωσδηποτε να πεις οτι κανω λαθος, διορθωνοντας με λεγοτνας το ιδιο που ελεγα και εγω!

Τελικα και εγω εκανα λαθος. Δεν διαστρεβλωνεις μόνο οσα λεω 180 μοιρες αλλά διαστρεβλωνεις οσα λεω 180 μοιρες, οντας και τελειως υποκριτης.

Καταλαβες τι βλακεια εκανες ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ αυτα που ειπα 180 μοιρες, και τωρα προσπαθεις να το σωσεις πετωντας νεες βλακειες για δηθεν πραγματα που δεν ξερω κλπ.

ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ μπας και βγεις απο πανω για να μην θιγει ο πολυτιμος εγωισμος σου. Κλασικα πραγματα....

Ξαναδειχνω φυσικα πόσο υποκριτης εισαι αφου λεγοντας εγω αρχικα κατι, μου απαντησες οτι δεν ξερω τιποτα και με "διορθωσες" λεγοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ που ειπα!! Και πιστευοντας οτι δεν θα το παρατηρησει κανείς. Ε φυσικα αυτα δεν περνανε με εμενα και εγω τα αναδυκνειω.

Μπλε γραμματα δικα σου και δικα μου. Το ιδιο πραγμα φυσικα ειπαμε. Πρωτα το ειπα εγω και μετα το ειπες εσυ(ακριβως το ιδιο!) λεγοντας μου οτι κανω λαθος!! Οποία υποκρισια!!

Και αρα λες οτι η γκανιοτα ειναι το καθαρο κερδος του ΟΠΑΠ προ φορων(στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ δηλαδη, πριν επεμβει το κρατος) προς τον συνολικο αριθμο των χρηματων που παιχτηκαν.

Και ποια η διαφορά με αυτο που ειπα εγω(και ταχα διαφωνησες οτι εκτιθεμαι κλπ) δηλαδη:

Η γκανιοτα ειναι το καθαρο κερδος(προς τα συνολικα χρηματα που παιχτηκαν) του ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ!

**Ισως δεν εχεις την καταλληλη εξυπναδα να καταλαβεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, οτι με τον όρο τυχερο παιχνιδι, εννοουσα οτι μιλαμε και ενδιαφερομαστε μόνο για το τυχερο παιχνιδι του τζοκερ με τις στηλες που παιζονται να ειναι τα εσοδα του ΟΠΑΠ και τα συνολικα χρηματα που παιχτηκαν μειον τα χρηματα που δινει στους παικτες, τα καθαρα κερδη του ΟΠΑΠ στο ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Τζοκερ. Χωρις το κρατος να εμπλεκεται φυσικα καπου μεσα.

Αυτονοητα πραγματα αλλά ισως δεν μπορεις να τα καταλαβεις. Απο την αλλη ισως ηταν θεμα εγωισμου και επρεπε οπωσδηποτε να πεις οτι κανω λαθος, διορθωνοντας με λεγοτνας το ιδιο που ελεγα και εγω!

Η γκανιότα δεν έχει σχέση με το καθαρό κέρδος.

http://www.euretirio.com/oikonomiko-katharo-kerdos/

Η γκανιότα δεν έχει σχέση με το καθαρό κέρδος.

http://www.euretirio.com/oikonomiko-katharo-kerdos/

Ασε τα οικονομικα. Δεν εχω ιδεα απο αυτα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ αφου μιλουσα για την γκανιοτα ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, για την γκανιοτα ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ(πόσο πιο μεγαλα γραμματα να κανω δηλαδη για να μπει στο μυαλο σας οτι οταν γραφω οτι μιλαω για την γκανιοτα του τυχερου παιχνιδιου Τζοκερ, οτι μιλαω την γκανιοτα του τυχερου παιχνιδιου Τζοκερ και οχι για κατι αλλο??) δηλαδη.

Επισης στο κειμενο που μου δινεις πουθενα δεν αναφερει την λεξη γκανιοτα. Οποίο fail! :-(

(Δηλαδη εχετε επαφη με την πραγματικοτητα μερικοι?? Μου λες οτι η γκανιοτα δεν εχει σχεση με το καθαρο κερδος και για να το υποστηριξεις αυτο μου βαζεις ενα λινκ που δεν αναφερει ΚΑΝ την λεξη γκανιοτα!! )

Η γκανιοτα των ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ εχει αμεση σχεση με τα καθαρα κερδη ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ελπιζω να φαινεται τι γραφω) προ οποιουδηποτε φορου του κρατους. Και αυτο διοτι ο ορισμος της ειναι οτι η γκανιοτα ενος τυχερου παιχιδιου ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε ενω η "μαθηματικη γκανιοτα" ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε εαν παιχτει απειρες φορες το τυχερο παιχνιδι.

Τωρα αν ερθει ενας μετα(πχ το κρατος) και του(αυτου που προσφερει το στοιχημα) τα παρει ολα τα χρηματα αυτο ουδεμια σχεση εχει με το τυχερο παιχνιδι! Δεν θα γινει δηλαδη η γκανιοτα του ΤΥΧΕΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ μηδεν.

Απορω πραγματικα τι καθομαι και μιλαω ακομα για αυτο το πραγμα οταν δεν μπορειτε με κανεναν τροπο(λες και μιλαω σε τοιχο) να καταλαβετε(ενω εχω βαλει 700 φορες κεφαλαια γραμματα και bold) οτι μιλουσα εξαρχης για την γκανιοτα του τυχερου παιχνιδιου.

Παρε λοιπον και εσυ να μαθεις τι ειναι η γκανιοτα ενος παιχνιδιου(παροτι το ειπα αλλά απο οτι φαινεται σου αρεσουν τα εξωτερικα λινκς):

https://en.wikipedia.org/wiki/Vigorish

Καλά, ό,τι πεις, αφού δεν καταλαβαίνεις έστω και απλά οικονομικά δεν έχει νόημα η συζήτηση όσα bold και κεφαλαία γραφεις.

Η γκανιότα επηρεάζει τα καθαρά κέρδη γιατί όσο μεγαλήτερη είναι τόσο πιο μεγάλο ποσό θα μείνει καθαρό κέρδος στο τέλος μετά τους φόρους. Αλλά γκανιότα δεν είναι τα καθαρά κέρδη.

Καλά, ό,τι πεις, αφού δεν καταλαβαίνεις έστω και απλά οικονομικά δεν έχει νόημα η συζήτηση όσα bold και κεφαλαία γραφεις.

Η γκανιότα επηρεάζει τα καθαρά κέρδη γιατί όσο μεγαλήτερη είναι τόσο πιο μεγάλο ποσό θα μείνει καθαρό κέρδος στο τέλος μετά τους φόρους. Αλλά γκανιότα δεν είναι τα καθαρά κέρδη.

Μαλλον μιλαω σε 10χρονα ή σε ανθρωπους που βλεπουν ασπρο και λενε μαυρο. :blink: :-(  Δεν εξηγειται αλλιως.

Μου λες οτι η γκανιοτα δεν ειναι τα καθαρα κερδη, λες και εγω ειπα οτι ειναι τα καθαρα κερδη. Δες τι ειπα:

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. Με ενηλικες μιλαω ή με παιδια??

Και αυτο διοτι ο ορισμος της ειναι οτι η γκανιοτα ενος τυχερου παιχιδιου ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε ενω η "μαθηματικη γκανιοτα" ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε εαν παιχτει απειρες φορες το τυχερο παιχνιδι.

Ειπα οτι γκανιοτα ενος τυχερου παιχιδιου ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε.

Ο ΛΟΓΟΣ!

Ξερεις να διαβαζεις ή οχι?

Καταλαβες λοιπον οτι δεν ειπα οτι η γκανιοτα ειναι τα καθαρα κερδη?

Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο(για καποιον που ξερει να διαβαζει εστω Ελληνικα) οτι αμα καποιος πει οτι η γκανιοτα ειναι ο λογος των καθαρων κερδων αυτου που προσφερει το στοιχημα προς τα συνολικα χρηματα που δεχτηκε, ΔΕΝ εννοει οτι η γκανιοτα ειναι τα καθαρα κερδη.

Ισως εχεις προβλημα και δεν μπορεις να διαβασεις τις υπολοιπες λεξεις της προτασης και βλεπεις μόνο το καθαρα κερδη. Προβλημα σου ομως....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...