Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα.

Αυτοί που κερδίζουν φίλε μου θα βρίσκονται διακοπές στην Χαβάη όταν εσύ θα παλεύεις για το μεροκάματο με ένα κολοαφεντικό για να πληρώσεις το νοίκι σου τα έξοδά σου και να τα βγάλεις πέρα. Ο άλλος θα έχει το εκατομμυριάκι του στην τράπεζα, αν εσύ χάσεις την δουλειά σου καληνύχτα. Κρίμα που εσύ θα σκίζεσαι και ο άλλος θα έχει μια άνετη ζωή χωρίς σκοτούρες.

Κριμα που θα σαι στην Χαβάη και θα βγαζεις 420 ευρω την βδομαδα απο το ATM.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ταξιδιωτικό γραφειο που οργανώνει εκδρομές με γκρουπάκια ή ενα δικο μου ιδιωτικό σχολειο (Πληροφορική έχω τελειωσει) αλλα ασχολουμαι με κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που σπουδασα (περιεργο ε?) :P

θα μου αρεσε να δουλεψω σαν καθηγητης ή να διοργανώνω εκδρομές σε γκρουπάκια (βγαζεις λεφτα απο αυτο) πχ παει με το άτομο οποτε δουλευεις με πακετάκια ατομων και δεν ψαχνεις εναν εναν πελάτη.

Σε λιγο που θα κοιμηθώ θα το ζησω στον υπνο μου ολο αυτο μέχρι να ηχησει το ξυπνηρητι το πρωι ... Και ουτε καν Παρασκεύη.

πόσα λεφτα χρειαζομαστε για να το στησουμε ;

Και το πρακτορείο στημένο;!

απλως πολυ τυχερο ! γουρλιδικο που λενε !!!!! 

δε χρειαζεται να τα πιανεις στα χερια σου...η καρτα αρκει για ν'αγοραζεις οσο εχει διαθεσιμο !!!

Δημοσ.

Νωρίτερα κάποιος έγραψε ότι μπορείς να ζητήσεις κατάθεση σε τράπεζα του εξωτερικού και κάποιος άλλος ότι δεν ισχύουν τα cc γιατί τα κέρδη είναι νέο χρήμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν!

Το πρακτορείο δεν παίρνει ένα ποσοστό των κερδών; Ή μόνο των παιγμένων;

• Like 1
Δημοσ.

Στην Πάτρα παίχθηκε το μοναδικό υπερ-τυχερό δελτίο που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1661ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ και κερδίζει το ποσό των € 15.500.000. 

Πρόκειται για ένα απλό δελτίο πέντε στηλών με τυχαία επιλογή, το οποίο "παίχθηκε" στο πρακτορείο της Όλγας Κόρδα στην Πατρών - Πύργου 190 στα Βραχνέικα. 

004701.jpg

Δημοσ.

Νωρίτερα κάποιος έγραψε ότι μπορείς να ζητήσεις κατάθεση σε τράπεζα του εξωτερικού και κάποιος άλλος ότι δεν ισχύουν τα cc γιατί τα κέρδη είναι νέο χρήμα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν!

Μακαρι, γιατι οποιος εχει λεφτα στην τραπεζα στην Ελλαδα (μιλαω για πολλα λεφτα, οχι 5000 ευρω) και δεν τα χε βγαλει εξω πριν απο τα cc παιζει να καθεται πανω σε αναμενα καρβουνα..

Δημοσ.

πόσα λεφτα χρειαζομαστε για να το στησουμε ;

απλως πολυ τυχερο ! γουρλιδικο που λενε !!!!! 

δε χρειαζεται να τα πιανεις στα χερια σου...η καρτα αρκει για ν'αγοραζεις οσο εχει διαθεσιμο !!!

Εγω δεν μπορω να στησω τιποτα ετσι οπως ειμαι τωρα καταρχην δεν εχω λεφτά και κατα δευτερον πρεπει να παραιτηθω απο τη δουλεια που ειμαι τωρα δυο πραγματα ταυτοχρονα δεν γινονται.

Κατα τα αλλα υπολογισε ενα ενοικιο το μηνα + αυτα που θα σου τρώει το κράτος κάθε μηνα + φωτα , νερά + υπάλληλο αρχικα με την ασφαλιση του το μισθο του κτλπ αλλα το ιδιο ειναι να έχεις το χρημα σπαρταριστο και να πάς να πάρεις μια ωραια γωνια μεγάλη να την αγοράσεις και να το κανεις ενα ομορφο καταστημα με διακοσμηση μέσα συγχρονο κτλπ? απο το να εισαι στο νοικι καθε μηνα..... πρεπει να σπρώξεις χρημα στην αρχη και αμα δεν έχεις κακομοιριες θα κάνεις βεβαια ολα απο καπου ξεκινανε και δεν τα βρηκαν ολοι έτοιμα ή με χρημα στη τσέπη αλλα νταξ δεν γινεται αυτη τη περιοδο θα σε αρμεξει το κράτος πρεπει να έχεις μια άνεση ωστε να μη σε πειραζει αυτο το τελευταιο.

Επισης δεν θέλεις εναν λογιστη???? έναν δικηγορο για την επιχειρηση???? βαλε και για αυτους εξοδα καθε μήνα.Βάλε και τον αρχικο εξοπλισμο γραφεια με υπολογιστές καναπεδάκι να κάθεται ο κοσμος τεσπα στην αρχη πιστευω ενα 10.000 και το σημαντικοτερο πρεπει να βγάλεις άδεια!!!!

• Like 1
Δημοσ.

8% επί του τζίρου. 

Εγκυκλοπαίδεια είσαι φίλε! :D

(Άρα στο τζίρο θα μπουν και τα 15 εκ γι'αυτό το πρακτορείο;!)

• Like 1
Δημοσ.

Εγκυκλοπαίδεια είσαι φίλε! :D

(Άρα στο τζίρο θα μπουν και τα 15 εκ γι'αυτό το πρακτορείο;!)

Κάτσε, τζίρο εννοούμε αυτά που παίζονται. :P  Τα 15 είναι τα κερδισμένα. Από αυτά τα 15 (όσα του μείνουν του τυχερού βασικά) κάτι θα πάρει και το πρακτορείο λογικά, αλλά αυτό εναπόκειται στο πόσο χουβαρντάς είναι ο τυχερός (εσένα όλοι θα σε ήθελαν πελάτη-τυχερό  :P )

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε, τζίρο εννοούμε αυτά που παίζονται. :P  Τα 15 είναι τα κερδισμένα. Από αυτά τα 15 (όσα του μείνουν του τυχερού βασικά) κάτι θα πάρει και το πρακτορείο λογικά, αλλά αυτό εναπόκειται στο πόσο χουβαρντάς είσαι (εσένα όλοι θα σε ήθελαν πελάτη -τυχερό  :P )

Α οκ κατάλαβα, είχα λάθος εντύπωση. Νόμιζα ότι θα πάρει και ποσοστό από τα κερδισμένα! Καλά αυτός τα μισά πρέπει να δώσει, έτοιμα δελτία πήρε, όλη τη δουλειά ο πράκτορας την έκανε!

• Like 2
Δημοσ.

Καλά αυτός τα μισά πρέπει να δώσει, έτοιμα δελτία πήρε, όλη τη δουλειά ο πράκτορας την έκανε!

χαχαχα πες το ψεματα..!  :D

• Like 3
Δημοσ.

Απλα τρομαζω ποσο θα αλαζε η ζωη μου με 100.000 ευρω ποσο μαλλον με 15.000.000... μεγαλη αδικια παντως καλυτερα να τα κερδιζαν 15 ατομα...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...