Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που θα έλεγα αμέσως μετά.... οτι και οι πράκτορες σήμερα θα κάνουν την τύχη τους... και αυτά περί χιλιάρικου είναι αστεία... θα το πα΄ρουν το κατιτοίς τους όχι πολλά αλλά αρκετά κάνα 10.000-50.000

Συγνώμη, αλλά εσύ δεν έλεγες ότι δεν πιστεύεις ότι δίνονται τα λεφτά;

Η εννοούσες μόνο την πρώτη κατηγορία;

Η δεύτερη πάντως δίνει 196.000, περίπου 160.000€ μετά τους φόρους.

Αν εσύ έδινες 50.000 χιλιάρικα στον πράκτορα, είσαι πολύ λαρτζ

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για την πρώτη κατηγορία μιλάω οι υπόλοιποι άντε να δώσουν 5-10χιάρικα. αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί η ανωνυμία ενός ατόμου απο τα βραχναίικα που κέρδισε 15 μύρια?? στοίχιμα οτι μέχρι το τέλος της εβομάδας θα το ξέρουν όλοι.... κι εκεί αρχίζουν τα ζόρια για τον νικητή. εγώ στην θέση του θα μετακόμιζα αλλού

Δημοσ.

Αυτοι που κερδιζουν στην Ελλαδα τα μισα λεφτα τους θα τα χασουν...Αμα γινει κανα κουρεμα καταθεσεων καληνυχτα... Κριμα που δεν μπορουν να τα βγαλουν εξω...

Δημοσ.

αυτο το πρακτορειο πολυ τυχερο ρε παιδια...

ιουνιο εδωσε 5αρι, ιουλιο 5αρι....δεκεμβρη 5+1...

τυχαια παντα...!!!!  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι που κερδιζουν στην Ελλαδα τα μισα λεφτα τους θα τα χασουν...Αμα γινει κανα κουρεμα καταθεσεων καληνυχτα... Κριμα που δεν μπορουν να τα βγαλουν εξω...

Μπλα μπλα μπλα.

Αυτοί που κερδίζουν φίλε μου θα βρίσκονται διακοπές στην Χαβάη όταν εσύ θα παλεύεις για το μεροκάματο με ένα κολοαφεντικό για να πληρώσεις το νοίκι σου τα έξοδά σου και να τα βγάλεις πέρα. Ο άλλος θα έχει το εκατομμυριάκι του στην τράπεζα, αν εσύ χάσεις την δουλειά σου καληνύχτα. Κρίμα που εσύ θα σκίζεσαι και ο άλλος θα έχει μια άνετη ζωή χωρίς σκοτούρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ το εξυπνακιστικο υφος του κλασικου ελληναρα που ξερει ολες τις συνομωσιες "μπεεε"¨"βοδια" "το πηρε ο μελισσανιδης". Ηλιθια ημιμαθης αμφισβητηση των παντων.

Ρε βοδια ρε αμοιβαδες, καμια αναγκη δεν εχει ο μελισσανιδης να στησει κανενα τζοκερ και κανενα κινο. Μονο την γκανιοτα να δειτε και μονο τις στηλες σε αντιστοιχια με τα κερδη θα καταλαβετε οτι ετσι κι αλλιως βγαζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ. Στην τελικη παρτε μαθηματικα τριτης λυκειου και διαβαστε. Ελεος με τον καθε κακομοιρο αμαθη και ημιμαθη που βλεπει παντου φαντασματα

• Like 3
Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα.

Αυτοί που κερδίζουν φίλε μου θα βρίσκονται διακοπές στην Χαβάη όταν εσύ θα παλεύεις για το μεροκάματο με ένα κολοαφεντικό για να πληρώσεις το νοίκι σου τα έξοδά σου και να τα βγάλεις πέρα. Ο άλλος θα έχει το εκατομμυριάκι του στην τράπεζα, αν εσύ χάσεις την δουλειά σου καληνύχτα. Κρίμα που εσύ θα σκίζεσαι και ο άλλος θα έχει μια άνετη ζωή χωρίς σκοτούρες.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Η κλικα του χωριου-πολης τι ειναι θα εχει ανακαλυψει το pattern και θα γελανε με ολους μας

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ το εξυπνακιστικο υφος του κλασικου ελληναρα που ξερει ολες τις συνομωσιες "μπεεε"¨"βοδια" "το πηρε ο μελισσανιδης". Ηλιθια ημιμαθης αμφισβητηση των παντων.

Ρε βοδια ρε αμοιβαδες, καμια αναγκη δεν εχει ο μελισσανιδης να στησει κανενα τζοκερ και κανενα κινο. Μονο την γκανιοτα να δειτε και μονο τις στηλες σε αντιστοιχια με τα κερδη θα καταλαβετε οτι ετσι κι αλλιως βγαζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ. Στην τελικη παρτε μαθηματικα τριτης λυκειου και διαβαστε. Ελεος με τον καθε κακομοιρο αμαθη και ημιμαθη που βλεπει παντου φαντασματα

καλα τα λες...

αλλωστε καποιος το μονο που εχει να κανει ειναι να διαβασει τις καταδικες του κ.Μελι για να καταλαβει οτι ουτε 50 τζοκερ με τζακποτ δεν τον φτανουν (επιχειρηματικα = πλουτη) !!!

Η κλικα του χωριου-πολης τι ειναι θα εχει ανακαλυψει το pattern και θα γελανε με ολους μας

μπααααα..οι νικητες συνηθως ειναι ανθρωποι που χρωστουν πολλα στο κρατος...

τυχαια παντα !

Δημοσ.

Αν μου καθοταν το τζοκερ σε πρωτη φάση θα πηγαινα να πληρώσω το δάνειο που έχω μετα θα δηλωνα παραιτηση απο την δουλεια που ειμαι τώρα και θα ξεκινουσα τη δικη μου επιχειρηση.

Επισης θα ήθελα ενα ποσο να το δώσω για ανθρωπους οι οποιοι κτυπήθηκαν απο την ζωή και την κοινωνικη αδικια η οποια θρέφει τους δυνατοτερους για να τους κάνει πιο δυνατους ενω ταυτοχρονα συρρικνωνει ακομα περισσοτερο τους πιο αδυναμους το μεγάλο ψάρι πάντα τρωει το μικρο και γενικα υπάρχει θεατρο παντου που εξυπηρετει πάντοτε τους πιο ισχυρους. Αρκει βεβαια να μην τους τα ετρωγαν οι επιτηδειοι και πάλι γιατι ολη αυτη η λεζαντα περι φιλανθρωπικων οργανωσεων δεν μου καθεται 100% καλά.

Δημοσ.

Αν μου καθοταν το τζοκερ σε πρωτη φάση θα πηγαινα να πληρώσω το δάνειο που έχω μετα θα δηλωνα παραιτηση απο την δουλεια που ειμαι τώρα και θα ξεκινουσα τη δικη μου επιχειρηση.

τι επιχειρηση ;

Δημοσ.

τι επιχειρηση ;

Ταξιδιωτικό γραφειο που οργανώνει εκδρομές με γκρουπάκια ή ενα δικο μου ιδιωτικό σχολειο (Πληροφορική έχω τελειωσει) αλλα ασχολουμαι με κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που σπουδασα (περιεργο ε?) :P

θα μου αρεσε να δουλεψω σαν καθηγητης ή να διοργανώνω εκδρομές σε γκρουπάκια (βγαζεις λεφτα απο αυτο) πχ παει με το άτομο οποτε δουλευεις με πακετάκια ατομων και δεν ψαχνεις εναν εναν πελάτη.

Σε λιγο που θα κοιμηθώ θα το ζησω στον υπνο μου ολο αυτο μέχρι να ηχησει το ξυπνηρητι το πρωι ... Και ουτε καν Παρασκεύη.

Δημοσ.

Και το πρακτορείο στημένο;!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...