thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γι' αυτό ψαχνόταν με την αστρική προβολή; Ω το μπόστη.. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τον τρόπο Μεταφέρθηκε το αστρικό του σώμα στο σπίτι του Μελισσανίδη και είδε τα νούμερα. Στανταράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν τα κάνω εγώ αυτά, ούτε για 15 μύρια Φοβάμαι. Μια φορά που είχα ασχοληθεί, είχα δει αυτόν να κάθεται πάνω στο στήθος μου και δεν ξανασχολήθηκα. Τεσπά, on topic τώρα. Πόσοι από δω θα πάνε τώρα για τα 600 ψωροχιλιάρικα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ? ~!!?! ΕΕΕΕΕΕ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε γυάλιζε το μάτι του στο αστροπροβολοθρέντ, τι να λέμε τώρα. Επίσης η σιωπή του τόση ώρα τον προδίδει έδιτ: Kαλώστονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ρε γυάλιζε το μάτι του στο αστροπροβολοθρέντ, τι να λέμε τώρα. Επίσης η σιωπή του τόση ώρα τον προδίδει Σε πρόλαβε ρε. Λέει ότι δεν τα κέρδισε. Που είναι η ανώνυμη ξαναρωτώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Λέει ότι δεν τα κέρδισε. Θα τον πιστέψουμε; Που είναι η ανώνυμη ξαναρωτώ; Για ''meeting'' στην Κέρκυρα. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μωρέ, δε λέει ψέματα το vapir. Αν τα'χε κερδίσει θα χε μπει στο Αστρική προβολή και θα είχε γράψει: Άκυρο μάγκες, ποια αστρική προβολή και @ρχίδι@ κέρδισα 15 μύρια. Πάω να τα σπάσω όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Α ρε τομάρια, στημένο ήταν σίγουρα, ΔΕΝ κέρδισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 μάγκες την βρήκα , της έστειλα friend invite και της είπα οτι είμαι ο χαμένος της αδερφός εντομεταξύ οι δικοί της έχουν πρακτορείο εντομεταξύ έχει ξανακερδίσει στην κλήρωση 7.800.000 τον Ιούλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 μάγκες την βρήκα , της έστειλα friend invite και της είπα οτι είμαι ο χαμένος της αδερφός Χαχαχα. Καλό, αλλά Όλγα Κόρδα λένε αυτή που έχει το πρακτορείο. Αυτή αντε να πάρει κανα "χιλιαρικάκι" για το καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ο άλλος είχε 3 νικητές στο πρακτορίο του, νομίζω πρέπει να το επισκεφτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αυτό που θα έλεγα αμέσως μετά.... οτι και οι πράκτορες σήμερα θα κάνουν την τύχη τους... και αυτά περί χιλιάρικου είναι αστεία... θα το πα΄ρουν το κατιτοίς τους όχι πολλά αλλά αρκετά κάνα 10.000-50.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα. Καλό, αλλά Όλγα Κόρδα λένε αυτή που έχει το πρακτορείο. Αυτή αντε να πάρει κανα "χιλιαρικάκι" για το καλό έπρεπε να έχω πάει για ύπνο εδώ και 2 ώρες , ώρα να πάω χαχαχαχα μάγκα μου αρκούδες βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ο άλλος είχε 3 νικητές στο πρακτορίο του, νομίζω πρέπει να το επισκεφτώ. Είναι πολύ πιθανό να είναι ο ίδιος παίχτης και στις 3. Πολλοί παίζουν τα ίδια νούμερα πάνω και αλλάζουν το τζόκερ (ή ανάποδα). Ή κάποιο σύστημα του έβγαλε 3 πεντάρια. Αν είναι ο ίδιος, δεν τον χάλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Νίκοτς λαγωνίκοτς αν δεν τα πήρες εσύ τελικά, ψάξε καλύτερα. Μέχρι αύριο θέλω να έχει βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις