Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν στα 6000, θες 2000....οταν κερδισω το τζοκερ ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ εκατομμυρια, τι θα μου ζητησεις ; :-D  :-D

Αν κερδίσεις το τζοκερ θα σου ζητήσω παλι 2 χιλιάρικα, αλλα οχι δανεικά... :-D

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι το τζοκερακι θελουμε αλλα ειναι ζορικο.Στο κινο εχω γνωστους π εχουν πιασει καλα λεφτα..Τζοκερ δεν ξερω κανεναν να εχει παρει εστω κ τα 2500!!

Είναι κλειστό club, δε μπαίνεις εύκολα.

Δημοσ.

Και εμένα ο γείτονας κέρδισε 11.500 στο κίνο, ενώ το μεγαλύτερο κέρδος σε τζόκερ που ξέρω, είναι 1300 ευρώ από παλιά (4+1 που τώρα δίνει 2.500) και είμαι εγώ ο ίδιος.

Παλιά στην γειτονιά ένας είχε πιάσει 200.000+ στο λόττο αλλά δεν έμαθα ποιος ήταν. Στο πρακτορείο δεν έλεγαν ούτε κουβέντα και σε κοιτούσαν και περίεργα αν ρώταγες. :ph34r:

Δημοσ.

Ολοι το τζοκερακι θελουμε αλλα ειναι ζορικο.Στο κινο εχω γνωστους π εχουν πιασει καλα λεφτα..Τζοκερ δεν ξερω κανεναν να εχει παρει εστω κ τα 2500!!

Ψέματα, ξέρεις τον Βαγγέλουρα! :P

• Like 1
Δημοσ.

εμενα η μητερα μου εχει πιασει ποιο παλια 4+1 στο τζοκερ... αρα κλειστο club σιγουρα δεν ειναι.

Εγω επιασα παλια 4 στο τζοκερ και εχασα το 5ο νουμερο!

Επισης επιασα 5 νουμερα λοττο και ειχα εκτο και εβδομο νουμερο το 16 και 18 και κληρωθηκε το 17 !!!

Τελος στο εχτρα 5 επαιζα ανελιπως τα

1-12-18-24-35 και ξαφνικα μια μερα κληρωσε τα

1-13-18-24-35 !!!!!! δε βρεθηκε κανενας νικητης, αν ηθελε να το δωσει θα ημουν σχεδον σιγουρα ΕΓΩ...

γκαντεμης ε?

• Like 1
Δημοσ.

Ψέματα, ξέρεις τον Βαγγέλουρα! :P

Τrue, ζίο για άλλη μια φορά η καλή σου μνήμη λειτούργησε καταλυτικά.. Μεγάλη μορφή ο Βαγγέλουρας φίλε ζίουρα

• Like 1
Δημοσ.

Τrue, ζίο για άλλη μια φορά η καλή σου μνήμη λειτούργησε καταλυτικά.. Μεγάλη μορφή ο Βαγγέλουρας φίλε ζίουρα

Είχε κερδίσει ο Βαγγέλουρας;!

Δημοσ.

Σωστός! Δεν το είχα δει. Αν και το δελτίο δε γράφει αριθμό κλήρωσης.

Αρα κερνάει στο επόμενο meeting ή πάλι σε ωδείο θα τη βγάλουμε;

Δημοσ.

Το ρεκορ με τα περισσότερα τζακποτ πότε ήτανε;

Αν πληρώσει αυτή την Κυριακή, θα ισοφαρίσει αυτό το σερί:

post-175401-0-86843900-1449912028_thumb.jpg

Αν έχει πάλι Τζακποτ, θα είναι το μεγαλύτερο σερί αυτό που τρέχει

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...