mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ωωωωωω.......!! Καλοφαγωτα βρε!!! Ποσους αριθμους επαιξες?? επειδη δεν μπορω να ειμαι στο πρακτορειο, εχω σταθερα νουμερα. παντα μεχρι 6 παιζω, παραπανω δεν εχω κερδισει ποτε ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 επειδη δεν μπορω να ειμαι στο πρακτορειο, εχω σταθερα νουμερα. παντα μεχρι 6 παιζω, παραπανω δεν εχω κερδισει ποτε ! Συγχαρητηρια και καλοφαγωτα!!! Να μας πεις το μυστικο και εμας Χαρηκα λες και τα κερδισα εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Συγχαρητηρια και καλοφαγωτα!!! Να μας πεις το μυστικο και εμας Χαρηκα λες και τα κερδισα εγω μυστικο δεν υπαρχει. αν ειναι να τυχει, θα τυχει !!! σε ξυστο εχω ξυσει 60€ και δεν κερδισα ουτε 1€ & την επομενη εβδομαδα επαιξα 2€ και κερδισα 100€ στο πρωτο. (αλλο που τα εχασα στο στοιχημα το βραδυ) γενικως στο τζογο, χαμενος ειμαι προσωπικα αλλα μ'αρεσει και παιζω χωρις να στερουμαι & να στερω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Με αυτά τα 6 χιλιάρικα κάνε κάτι πιο χρήσιμο, κρίμα να τα ξαναπαίξεις όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 6k? αρχοντας... τωρα παιξτα ολα στο τζοκερ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καντε σκοντο μεχρι την new year's eve κληρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εγώ γιατί δεν βλέπω το δελτίο; άκυρο το είδα, το άλλο θέλουμε να δούμε, τι έπαιξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Για πες μας πως γινεται η πληρωμη? μεσω τραπεζης με τα πανεμορφα καπιταλ κοντρολ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Με αυτά τα 6 χιλιάρικα κάνε κάτι πιο χρήσιμο, κρίμα να τα ξαναπαίξεις όλα νομιζεις πληρωνοντας, ικα - τεβε - ψωνια κλπ ειναι χρησιμο στο ελλαδισταν ;;;;;;;; Για πες μας πως γινεται η πληρωμη? μεσω τραπεζης με τα πανεμορφα καπιταλ κοντρολ? ναι, τραπεζα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εχω βαλει στο ματι ενα πανεμορφο eclipse ,αντε να κερδισω και εγω τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 το κινο τα δινει τα λεφτά ή τσάμπα παίζουμε ;;;; Σε καλή μεριά.. Θα μου δανείσεις 2 χιλιάρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε καλή μεριά.. Θα μου δανείσεις 2 χιλιάρικα? αν στα 6000, θες 2000....οταν κερδισω το τζοκερ ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ εκατομμυρια, τι θα μου ζητησεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 το κινο τα δινει τα λεφτά ή τσάμπα παίζουμε ;;;; Τα δίνει ρε φίλε αλλά εγώ δεν το πάω αυτο το παιχνίδι. Το τζοκεράκι δεν το αλλάζω με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 αν στα 6000, θες 2000....οταν κερδισω το τζοκερ ΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ εκατομμυρια, τι θα μου ζητησεις ; XX.XXX.XXX /3 Aυτά είναι εύκολα ρε μακλάιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ολοι το τζοκερακι θελουμε αλλα ειναι ζορικο.Στο κινο εχω γνωστους π εχουν πιασει καλα λεφτα..Τζοκερ δεν ξερω κανεναν να εχει παρει εστω κ τα 2500!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις