Bermudakias33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μα καλα μονο 15.500.000 πηγε?20 εκατομμυρια στηλες ξερετε ποσα χρηματα ειναι? Ξέρουμε ότι είναι 10 εκ. Αυτό που δεν ξέρεις εσύ είναι ότι από τα 10 εκ πρέπει να αφαιρέσεις τα ποσά που έδωσε σήμερα, 30% φόρο τζόγου, 29% φόρο επιχειρήσεων στα καθαρά κέρδη και τέλος την αμοιβή των πρακτορείων και των εργαζομένων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε ότι είναι 10 εκ. Αυτό που δεν ξέρεις εσύ είναι ότι από τα 10 εκ πρέπει να αφαιρέσεις τα πόσα που έδωσε σήμερα, 30% φόρο τζόγου, 29% φόρο επιχειρήσεων στα καθαρά κέρδη και τέλος την αμοιβή των πρακτορείων και των εργαζομένων. Τόσα χρόνια που δεν υπήρχε αυτός ο φόρος γιατί πάλι αυξανονταν το τζάκ ΠΟΤ με ρυθμούς χελώνας? Μόνο χαμένος δεν βγαίνει ο οπαπ από αυτή την κατάσταση και με τον φόρο που έβαλαν απλά θα μειωθούν λίγο τα κέρδη όπως σε όλες τις επιχειρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τόσα χρόνια που δεν υπήρχε αυτός ο φόρος γιατί πάλι αυξανονταν το τζάκ ΠΟΤ με ρυθμούς χελώνας? Μόνο χαμένος δεν βγαίνει ο οπαπ από αυτή την κατάσταση και με τον φόρο που έβαλαν απλά θα μειωθούν λίγο τα κέρδη όπως σε όλες τις επιχειρήσεις. Υπήρχε πάντα ο φόρος. Που είναι το κακό να κερδίζει ο ΟΠΑΠ; Αν δεν είχε κέρδη γιατί να το έκανε δηλαδή; Προτιμάς να πηγαίνει ο κόσμος πχ σε τίποτα παράνομα φρουτάκια οπού το κράτος δεν εισπράττει τίποτα; Με τον οπαπ τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα εισπράξω τα κέρδη μου όταν κι αν κερδίσω ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Υπήρχε πάντα ο φόρος. Που είναι το κακό να κερδίζει ο ΟΠΑΠ; Αν δεν είχε κέρδη γιατί να το έκανε δηλαδή; Προτιμάς να πηγαίνει ο κόσμος πχ σε τίποτα παράνομα φρουτάκια οπού το κράτος δεν εισπράττει τίποτα; Με τον οπαπ τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα εισπράξω τα κέρδη μου όταν κι αν κερδίσω ποτέ. Να κερδίζει αλλά όχι να δίνει ψυχουλα στους κερδισμένους και να βγάζει τα 10πλασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Να κερδίζει αλλά όχι να δίνει ψυχουλα στους κερδισμένους και να βγάζει τα 10πλασια. Αν υπολογίσεις αυτά που είπαμε δεν ισχύει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αν υπολογίσεις αυτά που είπαμε δεν ισχύει αυτό που λες. Ούτε ο τυχερός του τζόκερ θα πάρει 15.500.00 όμως θα πάρει καμία 10αρια και αν. Οπότε στο τέλος πάλι τα 10πλασια πέρνει ο οπαπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Να κερδίζει αλλά όχι να δίνει ψυχουλα στους κερδισμένους και να βγάζει τα 10πλασια. Όπως σου εξήγησα και πιο πάνω κάτι δεν μετράς καλά… Αυτά που δίνει είναι δεκαπλάσια από αυτά που βγάζει ο ίδιος ο ΟΠΑΠ. Τα υπόλοιπα τα παίρνει το κράτος και οι εργαζόμενοι που προφανώς δεν δουλεύουν τσάμπα. Ο ΟΠΑΠ φέτος έχει κέρδη μόνο 30 εκ από το ΤΖΟΚΕΡ και έχει δώσει πάνω από 150. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έπιασα 1,5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε ο τυχερός του τζόκερ θα πάρει 15.500.00 όμως θα πάρει καμία 10αρια και αν. Οπότε στο τέλος πάλι τα 10πλασια πέρνει ο οπαπ. Δεν το πιασα αυτό. Γιατί να πάρει 10αρια και αν? Για τον φόρο 20% λες? 12 θα δώσει ο ΟΠΑΠ στον τυχερό και 3 στο κράτος για τον φόρο άρα ο ΟΠΑΠ θα δώσει 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έπιασα τα @@ μου πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έπιασα τα @@ μου πάλι Εννοώ αναλογικά πόσα θα πάρει ένας κερδισμένος αφαιροντας φόρο κτλ σε σχέση με τον οπαπ που επίσης θα του κρατηθεί φόρος για τα συνολικά χρήματα. Στην τελικη δείτε από πότε έχει τζάκ ΠΟΤ. Μετρηστε τις στήλες μέχρι τώρα πολλαπλασιαστε με το 0.50 να δείτε τι ποσό βγαίνει. Τα 15.500.000 είναι πάρα πολύ λίγα. Έπιασα τα @@ μου πάλι Ότι πιάνει ο καθένας καλό είναι Πώς λέμε πιάνω πουλιά στον αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στην τελικη δείτε από πότε έχει τζάκ ΠΟΤ. Μετρηστε τις στήλες μέχρι τώρα πολλαπλασιαστε με το 0.50 να δείτε τι ποσό βγαίνει. Τα 15.500.000 είναι πάρα πολύ λίγα. Είναι ακριβώς όσα πρέπει να είναι αν εσύ κάτσεις και μετρήσεις και όλα τα υπόλοιπα, εκτός από τα έσοδα. Μακάρι να μην έπαιρνε τόσο πολλά χρήματα το κράτος και να τα παίρναμε εμείς. Εγώ πχ πιστεύω ότι είναι πιο σωστό να δίνονται περισσότερα χρήματα στο 1+1 κτλ από ότι τώρα. Θα μπορούσε πχ να δίνει 5 ευρώ στο 1+1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ο ΟΠΑΠ δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα..επιχειρηση τζογου ειναι. Κατι λιγα δινει και πολλα παιρνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είναι ακριβώς όσα πρέπει να είναι αν εσύ κάτσεις και μετρήσεις και όλα τα υπόλοιπα, εκτός από τα έσοδα. Μακάρι να μην έπαιρνε τόσο πολλά χρήματα το κράτος και να τα παίρναμε εμείς. Εγώ πχ πιστεύω ότι είναι πιο σωστό να δίνονται περισσότερα χρήματα στο 1+1 κτλ από ότι τώρα. Το σωστό αυτό θα ήταν αλλά τα 1+1 είναι πάρα πολλά δεν τους συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης να έχουμε υπόψη ότι οι συνολικές στήλες ειναι 24 εκ., δηλαδή 12 εκ. να τις παίξεις όλες. Και 300 τζακποτ στη σειρά να κάνει, πάνω από 20-25 εκ. δε θα δώσει, γιατί μετά αρχίζει να γίνεται ελκυστικό για κάποιον να παίξει όλες τις στήλες και γενικότερα "εκφυλίζεται" το παιχνίδι. Λογικά με τον αριθμό στηλών εκεί που είναι, στην επόμενη/μεθεπόμενη κλήρωση θα τα δώσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις