Προς το περιεχόμενο

ΤΖΟΚΕΡ (κι αν σου κάτσει...;)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημασια εχει η ηδονη της στιγμης... δεν πειραζει !!! Απλα παιζε λιγοτερα μωρε..!! Την Κυριακη παλι!! Εδω θα'μαστε και θα γελαμε παλι :P

την κυριακη ενα 2,5 ευρω θα παιξω 

αν ξαναβγει το τζοκερ 9 θα κλαψω πραγματικα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μαλιασε η γλωσσα μου να σας το λεω...

2+1 επιασα παντου!!! σε ΟΛΑ τα δελτια πιανω το 9 !!!!!! ελεος

επιασα ομως 3 νουμερα στο ΠΡΟΤΟ !!! :devil:

τσαμπα θα παιξω κυριακη, ουφ!

Οταν βρεις και τα αλλα 5 νουμερα θα σε παραδεχτουμε!!! :P

αν τα βρω θα καθισεις στα γονατα...? :X

• Like 1

μαλιασε η γλωσσα μου να σας το λεω...

2+1 επιασα παντου!!! σε ΟΛΑ τα δελτια πιανω το 9 !!!!!! ελεος

επιασα ομως 3 νουμερα στο ΠΡΟΤΟ !!! :devil:

τσαμπα θα παιξω κυριακη, ουφ!

αν τα βρω θα καθισεις στα γονατα...? :X

καθομαι και εγω αν τα βρεις

• Like 6

Παλιοεκμεταλλευτη...τι με περασες??? 

(θα κατσω)

ενταξει λοιπον, αφου εισαι καλη κοπελα (!!!) και υπακουη θα σε παρω ταξιδι στις Μαλδιβες !!! :-)

μαζι με αλλες γυναικες ενοιτε...!!!

• Like 3

την κυριακη ενα 2,5 ευρω θα παιξω 

αν ξαναβγει το τζοκερ 9 θα κλαψω πραγματικα

Εγω το ιλιγγιωδες ποσο του 1.5 ευρω θα το παιξω αυριο σε κινο..ενα μπονους και μια απλη στηλη..Να παω στο νησι μου για γιορτες πλουσια!!Δεν μου εκατσε τυχαια εμενα το 1.5 ευρωωωω το νιωθω!!

• Like 1

Αν δείτε των αριθμών στηλών εδώ και όσο καιρό έχει τζάκ ΠΟΤ θα προσέξετε ότι ανεβαίνει εκθετικα. Ξεκίνησε από 3 εκατομμύρια στήλες και φτάσαμε σήμερα στις 20. Αυτό σημαίνει τρελά κέρδη για τον οπαπ. Ωραίο το παιχνιδάκι αλλά οι μόνοι χαμένοι είναι όσοι παίζουν. Στο τέλος θα βγει ένας που και αυτός δεν ξέρουμε πόσο αληθινός είναι θα τα πάρει και ξανά μανα από την αρχή. Ωραία κομπίνα να βγάλεις νόμιμα λεφτά χωρίς να παράγεις καθόλου έργο απλά κοροιδευοντας τον κόσμο που νομίζει ότι θα κερδίσει τα εκατομμύρια.

• Like 2

Εγω το ιλιγγιωδες ποσο του 1.5 ευρω θα το παιξω αυριο σε κινο..ενα μπονους και μια απλη στηλη..Να παω στο νησι μου για γιορτες πλουσια!!Δεν μου εκατσε τυχαια εμενα το 1.5 ευρωωωω το νιωθω!!

παιξε : 16 - 26 - 36 - 66 - 44

• Like 2

παιξε : 16 - 26 - 36 - 66 - 44

Σημερα επαιξα 7 ευρωπουλα στο κινο...50 λεπτα ξερεις..ποσες φορες επαιξα την στηλη του 6 να ηξερες!! δεν εκατσε!

Αν δείτε των αριθμών στηλών εδώ και όσο καιρό έχει τζάκ ΠΟΤ θα προσέξετε ότι ανεβαίνει εκθετικα. Ξεκίνησε από 3 εκατομμύρια στήλες και φτάσαμε σήμερα στις 20. Αυτό σημαίνει τρελά κέρδη για τον οπαπ. Ωραίο το παιχνιδάκι αλλά οι μόνοι χαμένοι είναι όσοι παίζουν. Στο τέλος θα βγει ένας που και αυτός δεν ξέρουμε πόσο αληθινός είναι θα τα πάρει και ξανά μανα από την αρχή. Ωραία κομπίνα να βγάλεις νόμιμα λεφτά χωρίς να παράγεις καθόλου έργο απλά κοροιδευοντας τον κόσμο που νομίζει ότι θα κερδίσει τα εκατομμύρια.

Γι'αυτο παιζεις ενα δελτιο και οχι τρελα ποσα..δεν ξερω αν ειναι ελπιδα αλλα εγω προσωπικα παιζω εντελως για την πλακα μου μεχρι εκει που μπορω ! Εχω μια κολλητη και παμε και παιζουμε κινο και καθομαστε εκει στο πρακτορειο με καφεδακι..το γελιο που ριχνουμε καθε φορα ειναι ανεκτιμητο. Ειναι πως το βλεπει ο καθενας , εγω ας πουμε σαν διασκεδαση αλλα εντος οριων. Ο ΟΠΑΠ ειναι τζογος.. ή το διασκεδαζεις ή παιζεις νοσηρα ακομα και το βρακι σου.

• Like 2

Σημερα επαιξα 7 ευρωπουλα στο κινο...50 λεπτα ξερεις..ποσες φορες επαιξα την στηλη του 6 να ηξερες!! δεν εκατσε!

αυριο ! 

κατα τις 12 με 1 θα τα ριξω & απογευμα κατα τις 6 με 7 !!

• Like 2

10 εκατομμύρια.

Άρα μιλάμε για 8 εκατομμύρια κέρδη του οπαπ σε 4 μερούλες. Μια χαρά. Ναι οκ κάποιοι παίζουν 1 με 2 ευρώ αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι από τον ελληνικό λαό έφυγαν 10millions σε 4 μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...