stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ελα και λιγη ωρα εμεινε μεχρι να γινω λεφτας και να εχω attitude Και να το παιζω καποιος σε μαγαζια Χαχαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 την επομενη εβδομαδα Βλεπω ολοι κανουμε γεναιες δωρεες στον ΟΠΑΠ ! Aντε καλη τυχη σου ευχομαι μιας και εσυ τα ακουμπησες γερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω ολοι κανουμε γεναιες δωρεες στον ΟΠΑΠ ! Aντε καλη τυχη σου ευχομαι μιας και εσυ τα ακουμπησες γερα. βλεπω φιλους που τα ακουμπανε χοντρα στο στοιχημα και ειπα και εγω να κανω το ιδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ε ρε και να κατσει κανενα 5αρι ... θα με μαζευουν τα ασθενοφορα , δεν θα προλαβω ουτε στο πρακτορειο να παω ! πφφφφφ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με ψήσατε. Ειπα σε έναν φίλο που είναι κέντρο να παίξει κάτι αριθμούς για μένα. Αύριο θα ξυπνήσω εκατομμυριούχος. Αλλα θα σας μιλάω ακόμα, μην νομίζετε οτι θα καβαλήσω το καλάμι. Γιατί είμαι καλούλης Ε ρε και να κατσει κανενα 5αρι ... θα με μαζευουν τα ασθενοφορα , δεν θα προλαβω ουτε στο πρακτορειο να παω ! πφφφφφ... Θα έρθω εγώ σαν ιππότης πάνω στο άσπρο άλογο να σε σηκώσω. Και μετά θα πάμε να παραλάβουμε τα λεφτά μαζί. Ενα 30% θέλω οχι παραπάνω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με ψήσατε. Ειπα σε έναν φίλο που είναι κέντρο να παίξει κάτι αριθμούς για μένα. Αύριο θα ξυπνήσω εκατομμυριούχος. Αλλα θα σας μιλάω ακόμα, μην νομίζετε οτι θα καβαλήσω το καλάμι. Γιατί είμαι καλούλης αυριο ο φιλος σου θα ξυπνησει εκατομυριουχος και θα εχει αλλαξει και αριθμο κινητου! Εσυ θα ξυπνησεις και θα τον ψαχνεις... σε βλεπω για τσαντιρι εξω απο την ΟΠΑΠ για να αρχισει ο πρωτος γυρος και εμεις να γελαμε εδω στο insomnia!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αυριο ο φιλος σου θα ξυπνησει εκατομυριουχος και θα εχει αλλαξει και αριθμο κινητου! Εσυ θα ξυπνησεις και θα τον ψαχνεις... σε βλεπω για τσαντιρι εξω απο την ΟΠΑΠ για να αρχισει ο πρωτος γυρος και εμεις να γελαμε εδω στο insomnia!!! Χαχαχα! Θα πέσω απο το Grand Canyon τοτε. Διότι ένας απλός γκρεμός ειναι ξεπερασμένος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από άτομο μέσα στην ΟΠΑΠ: 9 10 23 33 39 τζόκερ το 11 ή το 14 (συγνώμη για τα δύο τζόκερ, ήταν κακογραμμένο το SMS και δεν τα έβγαζα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από άτομο μέσα στην ΟΠΑΠ: 9 10 23 33 39 τζόκερ το 11 ή το 14 (συγνώμη για τα δύο τζόκερ, ήταν κακογραμμένο το SMS και δεν τα έβγαζα) Δεν σε πιστεύω. Δεν είναι αυτά τα νούμερα που έπαιξα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 το 14 το τιμησα... και τρεις ακομα απο τους αριθμους που ανεφερες Saxos55 !!! Αρχισα να μουδιαζω..χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 λοιπον πρόβλεψη (δικιά μου)(δεν επαιξα) 2. 6. 11. 20. 24. τζοκερ το 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από άτομο μέσα στην ΟΠΑΠ: 9 10 23 33 39 τζόκερ το 11 ή το 14 (συγνώμη για τα δύο τζόκερ, ήταν κακογραμμένο το SMS και δεν τα έβγαζα) Φαντάσου να βγουν… Θα γίνεις viral σαν το βίντεο της Σερβίας. Άσε που θα στην πέφτουν κάθε Πέμπτη και Κυριακή, για όλη σου την ζωή, για να τους πει τα νούμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 5 11 22 39 44------8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο τσακ προλαβα κ εγω κ εριξα ενα 6ευρο ετσι για το καλο !!Χαλαρα ομως το πρωι που θα ξυπνησω θα δω την κληρωση γιατι το βραδυ δεν ειναι για συγκινησεις,ειναι κ αμαρτια να ξυπνησω κ την πολυκατοικια !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα βγω γυμνη στα Σεπολια!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις