Προς το περιεχόμενο

ΤΖΟΚΕΡ (κι αν σου κάτσει...;)

Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσο θα μου κοστίσει ο δικηγόρος που θα στείλω στον ΟΠΑΠ να εισπράξει τα εκατομμύρια αντί για μένα;

Μ'αρεσεις εσυ...εισαι δικος μου ανθρωπος!!Ολα τα σχεδιαζεις!! Αν κερδισεις 13 μυρια θα πας σε εναν επωνυμο δικηγορο και θα του πεις παρε 500 χιλιαρικα !!Αν μιλαμε για τα 13..αν μοιραστουν και παρεις λεμε τωρα 5 παλι 500 θα δωσεις και ζησανε αυτοι καλα και εσυ καλυτερα!!Τι θα πει οχι????? ή θα ξινισεις εσυ??

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τζοκερ σημερα ειναι το διπλο της αρσεναλ  :-D  :-D

επρεπε να το παιξω ημιχρονο διπλο ,το χα προαισθημα.. γαμωτο ! δε πειραζει θα πιασω το τζοκερ , παω να παιξω :P

(κ μετα οπως ο Σαββας στις σαββατογεννημενες :P )

• Like 1

επρεπε να το παιξω ημιχρονο διπλο ,το χα προαισθημα.. γαμωτο ! δε πειραζει θα πιασω το τζοκερ , παω να παιξω :P

(κ μετα οπως ο Σαββας στις σαββατογεννημενες :P )

θα μπει 1 ακομη στο 2ο ημιχρονο ! 0-2 ειναι το ματς !

• Like 1

τζοκερ σημερα ειναι το διπλο της αρσεναλ  :-D  :-D

αυτο το 1.9 μαλλον το μεγαλυτερο δωρο του ΟΠΑΠ (και λοιπων εταιρειων μεγαλυτερο)....

• Like 1

αυτο το 1.9 μαλλον το μεγαλυτερο δωρο του ΟΠΑΠ (και λοιπων εταιρειων μεγαλυτερο)....

έλα κακίες..! :ρ  έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα  :ph34r:

• Like 1

έλα κακίες..! έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα  :ph34r:

μεγαλυτερο απο το σημερινο στραπατσο παντως δεν νομιζω να υπηρξε. ουτε οταν αποκλειστηκε λογω του ντορτμουντ-μαρσεϊγ 2-3, επειτα απο τη συνωμοσια μερκελ-σαρκοζι οπως ειχε γραψει συσσωμος τοτε ο ελληνικος τυπος :confused:

έλα κακίες..! :ρ  έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα  :ph34r:

ολυμπιακος ειμαι αλλα οπως και να εχει σπανια παιζω πλεον στοιχημα & αυτο ηταν ευκαιρια απ'τις λιγες !

Τώρα είδα ότι το είπες και πριν τον αγώνα, έπρεπε να δώσεις και σκορ μισές δουλειές :ρ

μεγαλυτερο απο το σημερινο στραπατσο παντως δεν νομιζω να υπηρξε. ουτε οταν αποκλειστηκε λογω του ντορτμουντ-μαρσεϊγ 2-3, επειτα απο τη συνωμοσια μερκελ-σαρκοζι οπως ειχε γραψει συσσωμος τοτε ο ελληνικος τυπος :confused:

μωρέ στραπατσάρα ήταν αλλά αν μετά τον Ανναμπόμπα πιάσουμε τον Ολυμπιακό  έχε γειά καημένο μου τζοκεροθρέντ :ρ

• Like 2

Εγώ θα περιμένω να γίνει η κλήρωση και μετά θα ρίξω το τζόκερ μου :-D

Περιμένεις το επόμενο τζακποτ δηλαδή, πας για τα πολλά εσύ..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...