Silverage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε εγώ θα βάλω δικηγόρο. Αν τον κλέψουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ένας δικηγόρος λιγότερος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν παίζω ποτέ Τζόκερ (κι ούτε αυτή τη φορά θα παίξω), αλλά με αυτά που λέτε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αύριο θα κερδίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τζοκερ σημερα ειναι το διπλο της αρσεναλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο θα μου κοστίσει ο δικηγόρος που θα στείλω στον ΟΠΑΠ να εισπράξει τα εκατομμύρια αντί για μένα; Μ'αρεσεις εσυ...εισαι δικος μου ανθρωπος!!Ολα τα σχεδιαζεις!! Αν κερδισεις 13 μυρια θα πας σε εναν επωνυμο δικηγορο και θα του πεις παρε 500 χιλιαρικα !!Αν μιλαμε για τα 13..αν μοιραστουν και παρεις λεμε τωρα 5 παλι 500 θα δωσεις και ζησανε αυτοι καλα και εσυ καλυτερα!!Τι θα πει οχι????? ή θα ξινισεις εσυ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τζοκερ σημερα ειναι το διπλο της αρσεναλ επρεπε να το παιξω ημιχρονο διπλο ,το χα προαισθημα.. γαμωτο ! δε πειραζει θα πιασω το τζοκερ , παω να παιξω (κ μετα οπως ο Σαββας στις σαββατογεννημενες ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 επρεπε να το παιξω ημιχρονο διπλο ,το χα προαισθημα.. γαμωτο ! δε πειραζει θα πιασω το τζοκερ , παω να παιξω (κ μετα οπως ο Σαββας στις σαββατογεννημενες ) θα μπει 1 ακομη στο 2ο ημιχρονο ! 0-2 ειναι το ματς ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πας μαζί του μεταμφιεσμένος. Θα βάλω απ αυτά τα γυαλιά με το ενσωματωμένο μουστάκι και τα φρύδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τζοκερ σημερα ειναι το διπλο της αρσεναλ αυτο το 1.9 μαλλον το μεγαλυτερο δωρο του ΟΠΑΠ (και λοιπων εταιρειων μεγαλυτερο).... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αυτο το 1.9 μαλλον το μεγαλυτερο δωρο του ΟΠΑΠ (και λοιπων εταιρειων μεγαλυτερο).... έλα κακίες..! :ρ έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 έλα κακίες..! έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα μεγαλυτερο απο το σημερινο στραπατσο παντως δεν νομιζω να υπηρξε. ουτε οταν αποκλειστηκε λογω του ντορτμουντ-μαρσεϊγ 2-3, επειτα απο τη συνωμοσια μερκελ-σαρκοζι οπως ειχε γραψει συσσωμος τοτε ο ελληνικος τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 έλα κακίες..! :ρ έχει δώσει πολύ μεγαλύτερα ολυμπιακος ειμαι αλλα οπως και να εχει σπανια παιζω πλεον στοιχημα & αυτο ηταν ευκαιρια απ'τις λιγες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα είδα ότι το είπες και πριν τον αγώνα, έπρεπε να δώσεις και σκορ μισές δουλειές :ρ μεγαλυτερο απο το σημερινο στραπατσο παντως δεν νομιζω να υπηρξε. ουτε οταν αποκλειστηκε λογω του ντορτμουντ-μαρσεϊγ 2-3, επειτα απο τη συνωμοσια μερκελ-σαρκοζι οπως ειχε γραψει συσσωμος τοτε ο ελληνικος τυπος μωρέ στραπατσάρα ήταν αλλά αν μετά τον Ανναμπόμπα πιάσουμε τον Ολυμπιακό έχε γειά καημένο μου τζοκεροθρέντ :ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα περιμένω να γίνει η κλήρωση και μετά θα ρίξω το τζόκερ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα περιμένω να γίνει η κλήρωση και μετά θα ρίξω το τζόκερ μου Περιμένεις το επόμενο τζακποτ δηλαδή, πας για τα πολλά εσύ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις