Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν πιστευω οτι δινονται τετοια ποσα.. Όχι, πέφτει φορος πρώτα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έχει 10% φορο. Τωρα ανεπίσημα δεν ξέρω τι γίνεται και αν δινονται ολα. Τα ονειρα ωραία ειναι πάντως. Τέτοιο ποσο δεν θα το βγάζαμε ούτε σε 10 ζωές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έχει 10% 20% φορο. Τωρα ανεπίσημα δεν ξέρω τι γίνεται και αν δινονται ολα. Τα ονειρα ωραία ειναι πάντως. Τέτοιο ποσο δεν θα το βγάζαμε ούτε σε 10 ζωές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ουπς. Είχα την εντύπωση 10%. Βρε τους κλέφτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αγχώνομαι όταν είναι στην Ελλάδα, επιλεκτικά βλέπω ότι δεν σχολίαζεις το υπόλοιπο post Οχι δεν χρειζεται καυλαντισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ας το κανουμε πιο ενδιαφερον! προτάσεις! 5 8 19 33 41 τζοκερ 9 την τελευταια φορα ενας ειχε βρει το 3+1 ! παμε για το 5+1! χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν χρειζεται καυλαντισμα. Ναι αυτό ακριβώς το εννοούσα με το υπόλοιπο post... ...not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ναι αυτό ακριβώς το εννοούσα με το υπόλοιπο post... ...not I beg your pardon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 I beg your pardon? dis Το ζουμί όμως όπως έγραψα και πιο πάνω είναι το εξωτερικό. Ποιος θα είχε το κεφάλι του ήσυχο με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα? Εδώ οι ίδιοι οι υπουργοί τα έχουν έξω, μλκς είναι ο άλλος να τα κρατήσει μέσα? Είναι η 2η γραμμή του post (aka το υπόλοιπο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 εγώ πάλι θεωρώ οτι είναι στημένο πέρα για πέρα. πείτε με γραφικό πείτε με ότι θέλετε αδιαφορώ. αλλά πολύ θα ήθελα μία μέρα στην κλήρωση να έχουν ένα μικρό παιδάκι με δεμένα μάτια σε αδιαφανή κληροτίδα να υπάρχει χώρος να βάλει μόνο το ένα του χέρι ίσα ίσα παρουσία των αρμόδιων. απο την μία κληρωτίδα να βγάλει τους 5 αριθμούς και απο την άλλη το τζόκερ..... άν δέν κερδίσει η μισή ελλάδα εμένα να μήν με λένε βασίλη απλό είναι! έχουν τον απαραίτητο χρόνο και μέσα σε δευτρόλεπτα υπολογιστής βρίσκει τον συνδιασμό που δέν έχει παιχτεί ή τον συνδιασμό που δίνει τα λιγότερα κέρδη. απο εκεί και πέρα άν με ρωτήσετε πώς "μαγειρεύουν" την κλήρωση δέν μπορώ να σας απαντήσω προφανώς μιάς και δέν σκέφτομαι ούτε έχω το μυαλό ενός απατεώνα.... απλά μου φαντάσει δύσκολο μέσα σε δεκάδες εκκατομύρια στήλες να μήν υπάρχει ο συνδιασμός όλλων αυτών όπως και ακόμη ποιό περίεργο οτι κάθε χρόνο απο τέλη οκτωβρη αρχές νοέμβρη έχουμε τζάκ πότ που τελικά δίνεται την περίοδο των εορτών. αυτά απο εμένα και συγνώμμη άν χάλασα τα όνειρα κάποιων! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έχει 10% φορο. Τωρα ανεπίσημα δεν ξέρω τι γίνεται και αν δινονται ολα. Τα ονειρα ωραία ειναι πάντως. Τέτοιο ποσο δεν θα το βγάζαμε ούτε σε 10 ζωές Καλά πλάκα κάνετε; Φυσικά και δίνονται όλα. Μην ψάχνουμε και εδώ συνομωσίες, Ελοχίμ και ερπετόμορφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 εγώ πάλι θεωρώ οτι είναι στημένο πέρα για πέρα. πείτε με γραφικό πείτε με ότι θέλετε αδιαφορώ. αλλά πολύ θα ήθελα μία μέρα στην κλήρωση να έχουν ένα μικρό παιδάκι με δεμένα μάτια σε αδιαφανή κληροτίδα να υπάρχει χώρος να βάλει μόνο το ένα του χέρι ίσα ίσα παρουσία των αρμόδιων. απο την μία κληρωτίδα να βγάλει τους 5 αριθμούς και απο την άλλη το τζόκερ..... άν δέν κερδίσει η μισή ελλάδα εμένα να μήν με λένε βασίλη απλό είναι! έχουν τον απαραίτητο χρόνο και μέσα σε δευτρόλεπτα υπολογιστής βρίσκει τον συνδιασμό που δέν έχει παιχτεί ή τον συνδιασμό που δίνει τα λιγότερα κέρδη. απο εκεί και πέρα άν με ρωτήσετε πώς "μαγειρεύουν" την κλήρωση δέν μπορώ να σας απαντήσω προφανώς μιάς και δέν σκέφτομαι ούτε έχω το μυαλό ενός απατεώνα.... απλά μου φαντάσει δύσκολο μέσα σε δεκάδες εκκατομύρια στήλες να μήν υπάρχει ο συνδιασμός όλλων αυτών όπως και ακόμη ποιό περίεργο οτι κάθε χρόνο απο τέλη οκτωβρη αρχές νοέμβρη έχουμε τζάκ πότ που τελικά δίνεται την περίοδο των εορτών. αυτά απο εμένα και συγνώμμη άν χάλασα τα όνειρα κάποιων! Μέχρι να γνωρίσεις κάποιον που το έχει πιάσει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 . εγώ πάλι θεωρώ οτι είναι στημένο πέρα για πέρα. πείτε με γραφικό πείτε με ότι θέλετε αδιαφορώ. αλλά πολύ θα ήθελα μία μέρα στην κλήρωση να έχουν ένα μικρό παιδάκι με δεμένα μάτια σε αδιαφανή κληροτίδα να υπάρχει χώρος να βάλει μόνο το ένα του χέρι ίσα ίσα παρουσία των αρμόδιων. απο την μία κληρωτίδα να βγάλει τους 5 αριθμούς και απο την άλλη το τζόκερ..... άν δέν κερδίσει η μισή ελλάδα εμένα να μήν με λένε βασίλη απλό είναι! έχουν τον απαραίτητο χρόνο και μέσα σε δευτρόλεπτα υπολογιστής βρίσκει τον συνδιασμό που δέν έχει παιχτεί ή τον συνδιασμό που δίνει τα λιγότερα κέρδη. απο εκεί και πέρα άν με ρωτήσετε πώς "μαγειρεύουν" την κλήρωση δέν μπορώ να σας απαντήσω προφανώς μιάς και δέν σκέφτομαι ούτε έχω το μυαλό ενός απατεώνα.... απλά μου φαντάσει δύσκολο μέσα σε δεκάδες εκκατομύρια στήλες να μήν υπάρχει ο συνδιασμός όλλων αυτών όπως και ακόμη ποιό περίεργο οτι κάθε χρόνο απο τέλη οκτωβρη αρχές νοέμβρη έχουμε τζάκ πότ που τελικά δίνεται την περίοδο των εορτών. αυτά απο εμένα και συγνώμμη άν χάλασα τα όνειρα κάποιων! Ναι, δεν τα έχουμε ξανακούσει αυτά http://www.insomnia.gr/topic/538800-τζοκερ-65-εκατομυρια-κι-αν-σου-κατσει/?p=53594202 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Βασιλης33 (είσαι και μεγάλος και λες τέτοια πράγματα), η συλλογιστική σου είναι τελείως λάθος. Καταρχάς τα πόσα μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση, αν δεν τα κερδίσει κάποιος, και θα δοθούν έτσι κι αλλιώς. Υστέρα μην ανησυχείς, αν υπήρχε οτιδήποτε το μεμπτό, θα είχε ανεβρεθεί και θα μιλούσαμε ίσως και κρεμάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 dis Είναι η 2η γραμμή του post (aka το υπόλοιπο) Φυσικα να τα εχεις στο εξωτερικο ειναι η καλυτερη λυση.Και οι επενδυσεις σε ακινητα εξωτερικου απο τις καλυτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις