anwnymh29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε μου γιατι.... Πειτε μου Επιασες 4+1 ρε θηριο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε μου γιατι.... Πειτε μου Επειδή δεν θυμάμαι τα νούμερα. Ποσα έπιασες? 4+1? Omg! Πόσα φράγκα πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πω πω πω συμφορουμιτη μου συμπασχω!!!Δεν σου γυρισε η γλωσσα??Πως το αντεξες???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τυχερός μέσα στην ατυχία σου. Αν σκεφτείς οτι για ενα νούμερο θα ήσουν καρα πλούσιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πειτε μου γιατι.... Πειτε μου τυχερος !!! παντα ετσι ! γιατι ομως δεν το εβαλες ολο το δελτιο ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα θα μου πει κανείς πόσα πιάνει το 4+1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα θα μου πει κανείς πόσα πιάνει το 4+1? 2500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 2500 Πςςςςς. Άντε σε καλή μεριά του. Αν και είναι ψυχοπλακωτικό ετσι όπως το βλέπω να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να πιείς νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πςςςςς. Άντε σε καλή μεριά του. Αν και είναι ψυχοπλακωτικό ετσι όπως το βλέπω να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να πιείς νερό θα μπορουσε να πιασει 4 μόνο ή 3 ή 2 ή 1 ή κανένα !!!! μια χαρα ειναι το 2.5αρι...και σε μια νεκρη χωρα, τέλεια !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν αντιλέγω. Αλλα κρίμα για ενα νούμερο. Άντε να δούμε την Πέμπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πςςςςς. Άντε σε καλή μεριά του. Αν και είναι ψυχοπλακωτικό ετσι όπως το βλέπω να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να πιείς νερό Καλα τα 2500 να τα χαρεί ο φίλος αλλά χίλιες φορές να μην γινόταν αυτό γιατί είναι κρίμα να πας στην πηγή και να πιεις μια σταγόνα όμως. Πιστευω ότι αν είχε το 42 θα έβγαινε κάποιο άλλο νούμερο ώστε να είχαμε πάλι Τζακ Ποτ. Εφόσον είναι στημενες οι κληρώσεις πάντα έτσι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πςςςςς. Άντε σε καλή μεριά του. Αν και είναι ψυχοπλακωτικό ετσι όπως το βλέπω να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να πιείς νερό Οι αριθμοι που κληρωθηκαν ειναι 1 4 8 12 42 και 16 τζοκερ ο συμφορουμιτης επαιξε 1 4 8 12 43 και 16 τζοκερ. Για να καταλαβεις το μεγεθος της ατυχιας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οι αριθμοι που κληρωθηκαν ειναι 1 4 8 12 42 και 16 τζοκερ ο συμφορουμιτης επαιξε 1 4 8 12 43 και 16 τζοκερ. Για να καταλαβεις το μεγεθος της ατυχιας!! Εγω θα είχα σαλτάρει πάντως αν είχα πλησιάσει τόσο κοντά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα είχα σαλτάρει πάντως αν είχα πλησιάσει τόσο κοντά Εγω θα ετρεχα γυμνη στο δρομο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλα τα 2500 να τα χαρεί ο φίλος αλλά χίλιες φορές να μην γινόταν αυτό γιατί είναι κρίμα να πας στην πηγή και να πιεις μια σταγόνα όμως. Πιστευω ότι αν είχε το 42 θα έβγαινε κάποιο άλλο νούμερο ώστε να είχαμε πάλι Τζακ Ποτ. Εφόσον είναι στημενες οι κληρώσεις πάντα έτσι γίνεται. Καλα τα 2500 απο το τίποτα. Αλλα για ενα νούμερο διαφορετικό....τι να πεις. Στημενεςςδςν ξέρω αν είναι, προσωπικά πιστεύω δεν είναι μάλλον. Όπως και να έχει συμβαίνουν και τέτοιες ατυχίες Εγω θα ετρεχα γυμνη στο δρομο!!! Χαχαχαχαχα! Έκλαψα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις