Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποια λογική αυτό?

Με την λογική να μην περιορίζεται το «νέο» χρήμα, να μην ασφυκτιά η οικονομία και κυρίως, για να επιστρέψεις, χωρίς περιορισμούς, πίσω στην τράπεζα το ρευστό που έχεις στην στρώμα μπανκ.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Με την λογική να μην περιορίζεται το «νέο» χρήμα, να μην ασφυκτιά η οικονομία και κυρίως, για να επιστρέψεις, χωρίς περιορισμούς, πίσω στην τράπεζα το ρευστό που έχεις στην στρώμα μπανκ.

Άρα τα βγάζεις από το στρώμα/θυρίδα/whatever, τα βάζεις στην τράπεζα και τα βγάζεις εξωτερικό αφού δεν περιορίζεσαι από τα CC?

Αν έχεις όρεξη πες και σε ποιο άρθρο του ΦΕΚ το γράφει αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα θυμαμαι, τα (fake) τιμολογια τα εκοβες, και το φπα τον πληρωνες, ωστε να σου μεινουν τα υπολοιπα για να τα κανεις οτι θες.

Υπερτιμολογηση ηταν η μαγικη λεξη. :-)

Δημοσ.

Πείτε τι θα κάνετε αν κερδίσετε το παραδάκι;  :ph34r:

Θέλω τρελές ιδέες.

Μετά τις Μπαχάμες θα αγοράσω μια παλιά φόρμουλα 1 για ντεκόρ. 

Αν έχεις όρεξη πες και σε ποιο άρθρο του ΦΕΚ το γράφει αυτό...

Λογικά, έχεις ίντερνετ και Google, οπότε, απευθύνσου εκεί γράφοντας πχ «νέο χρήμα» (!) ή καλύτερα πέρνα από ένα τραπεζικό υποκατάστημα της γειτονιάς σου, για να ενημερωθείς.

Αν πάλι κερδίσεις τα 9 εκ και εξακολουθήσεις να έχεις τέτοιου είδους ανασφάλειες, στείλε μου πμ για να σε βοηθήσω εγώ. :ph34r:

Θα σου φέρω και «νοσοκόμες». :-D

Δημοσ.

Μια Lamborghini την οποία μια μερα θα πάω να την περιφέρω στο χωριό μου που το παίζουν όλοι αριστοκράτες και μετά θα φύγω κατευθείαν μη μου την φάει κάνας γύφτος.

Κατά τα άλλα, θα συνεχίσω να δουλεύω μην γίνει καμιά μαλακία και αν ανοίξουν οι μεταφορές στο εξωτερικό τα έστειλα μαζί με εμένα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα γυρνουσα ολη την Ευρωπη!Θα πηγαινα διακοπες στην Νεα Υορκη αγνωστο ποσο θα καθομουν!και μετα θα περναγα καλα με την οικογενεια μου και καποια λεφτα θα τα εκανα επενδυσεις γιατι ακομα οποιος ξερει μπορει να κανει επενδυσεις στην Ελλαδα

• Like 4
Δημοσ.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω ΔΕΝ το έχουν με το χρήμα ειδικά για τέτοια ποσά αν έρθουν με τη μια.

Εγω μια χαρα το χω. :D Ας μου ερθουν και θα τακτοποιηθουν καλα!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά τα παράθυρα δεν συμπεριλαμβάνουν καβλάντισμα όμως, άσε που για αγορές γενικότερα υπάρχουν οι χρεωστικές/πιστωτικές και το web banking όπως ειπα, δεν χρειάζονται μετρητά.

Ειδες που δεν επρεπε να αγχωνεσαι τι θα κανεις με τα λεφτα σου. :-D :-D

γιατι ακομα οποιος ξερει μπορει να κανει επενδυσεις στην Ελλαδα

Για πες για πες μου και εμενα να μαθω...

• Like 1
Δημοσ.

Ας κερδίσουμε κανα ποσό και ας έχουμε και cc. Τωρα βεβαία με 420/week,εισαι περιορισμένος

Δημοσ.

ακομα οποιος ξερει μπορει να κανει επενδυσεις στην Ελλαδα

Περα της αγορας ακινητων τα οποια δεν ξερεις πως θα σου βγουν και ακομα και να σου βγουν αποτελει μακρινη επενδυση,οποιος ξερει δεν επενδυει για κανεναν φουστη λογο σε Ελλαδα.

Εκτος και αν εισαι τοσο μεσα στα πραγματα που εχεις πληροφοριες για συγκεκριμενες εταιριες αλλιως ξεχνα το

Ας κερδίσουμε κανα ποσό και ας έχουμε και cc. Τωρα βεβαία με 420/week,εισαι περιορισμένος

σπασιμο σε τραπεζες -> εμβασματα σε λογαριασμους οικογενειας -> εμβασμα σε εξωτερικο δεν ξερω ποιο ειναι το οριο αλλα κατι θα μπορεσεις να μεταφερεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειδες που δεν επρεπε να αγχωνεσαι τι θα κανεις με τα λεφτα σου. :-D :-D

Αγχώνομαι όταν είναι στην Ελλάδα, επιλεκτικά βλέπω ότι δεν σχολίαζεις το υπόλοιπο post :P

Δημοσ.

Ενω τωρα με 420/month ειμαστε άπλες :P

• Like 2
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα ειναι τεράστιο ποσό. Μακάρι να τα αξιοποιήσει σωστά αυτός /αυτοί που θα τα πάρει. Στην Ελλάδα πλέον είναι ρίσκο να επενδύεις / Έχεις πολλά λεφτά στις τράπεζες. Ξέρω γνωστό μου που έβγαλε ενα κάρο λεφτά στο εξωτερικό. Για εμάς τους "κοινούς θνητούς" , ειναι αλλου παπά ευαγγέλιο

Μike,να είχαμε όλοι/πάντα και 420/week καλά θα ήταν!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...