Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Έπαιξα τα νούμερα που παίζω χρόνια τώρα και έπιασα 1+1

Έπαιξα και μια στήλη με τα τυχαία νούμερα που προτείνει η μηχανή και έπιασα 3...

Κέρδισα 3.5 ευρώ, ποιος θέλει μερίδιο? :P

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξα τα νούμερα που παίζω χρόνια τώρα και έπιασα 1+1

Έπαιξα και μια στήλη με τα τυχαία νούμερα που προτείνει η μηχανή και έπιασα 3...

Κέρδισα 3.5 ευρώ, ποιος θέλει μερίδιο? :P

Η κληρωτίδα δεν έχει μνήμη... Κάθε μα κάθε φορά που παίζεις τα ίδια νούμερα, η πιθανότητα να τα πιάσεις όλα θα είναι πάντα 1 στα 24m :)

Δημοσ.

την επομενη τζοκερ θα βγει ο αριθμος 6 η 9. Αυτα τα 2 μπαλλακια με τη γραμμη... υπογραφη ΕΓΩ.

Σημειωστε το, το γραφω μερες πριν και οχι με edit!

Τελικα το ΚΙΝΟ ειναι τυχαιο η οχι? Εννοω δινει εως 70% περιπου απο τα παιγμενα λεφτα οποτε δινει τυχαιες νικητριες με τετοιο τροπο ομως που να μην μοιραζει συνολικα πανω απο 70% Η εντελως τυχαιο απλα λογω γκανιοτας

εκει καταληγει? Οταν λεμε εντελως τυχαιο εννουμε π.χ να παιζει ολη η Ελλαδα σε μια κληρωση το 1 σαν αριθμο και να ερθει! η ας πουμε να παιξουμε ΟΛΟΙ τη στηλη του 6 και να τυχει να ερθει!

Απαντηστε μου γιατι εχω αποδειξη για οτι πω παρακατω για να σας δω λοιπον!

Υπενθυμιζω οτι η ΟΠΑΠ δηλωνει στις ερωτησεις-απαντησεις στο site οτι το τερματικο που συγκεντρωνονται οι στηλες που παιζονται ΔΕΝ επικοινωνει με αυτο που δινει τις νικητριες... οπερ σημαινει οτι μπορει π.χ για 10 συνεχομενες κληρωσεις να βγαινει και η ιδια στηλη η ακομα και οι 20 αριθμοι, γενικως να δινει γραμμες-στηλες που παιζουν ολοι και να κερδιζουν ΟΛΟΙ!  Ομως δεν συμβαινει αυτο...  οποτε?

Δημοσ.

10ετιες και ακομη ρωτατε γιατι στις γιορτες εμφανιζονται τζακ ποτ με πολλα χρηματα?

ξερουν οτι ο κοσμος πεταει χρηματα  για μλκς λογο εξτρα μισθων οποτε τσονταρουν από τα αδιάθετα κέρδη(αυτα που δεν παει να τα παρει ο κοσμος ληγουν μετα απο κανα χρονο και υποχρεουνται να τα ξαναδωσουν)

περισυ ιδια μερα..

"Σε 1.5μηνα δηλ 15 κληρωσεις ο οπαπ μονο απο τζοκερ εβγαλε κοντα 100μυρια και εδωσε 20!!!

Γαμω τις αποκρατικοποιησεις εκαναν"

-----

για το κινο ο οπαπ ξερει πριν την κληρωση ποια νουμερα,ποσα παιχτηκαν οποτε οτι το προγραμματισαν αυτο θα κανει(π.χ. να βγαλει αυτα που δεν κερδιζουν πολλα,να βγαζει ενα καλο ποσο καθε χ φορες ή σε auto mode βλεπε φρουτακια θελω αποδοση 70% ).

γιατι να  στησουν τζοκερ/προτο/λοττο και να διακινδυνέψουν την μονοπωλιακη αδεια τους οταν βγαζουν πολλαπλασια λεφτα χωρις να κλεψουν?

το ιδιο  γινεται και στα καζινο!ολα ειναι υπερ του καζινο.-

αν θελει καποιος να ξεπλυνει δεν περιμενει να κερδισει ,απλα βρισκει τον τυχερο/τυχερους ή με αλλους τροπους...

Δημοσ.

αν καποιος θελει να επιλεξει 10 αριθμους απο τους 45. και 10 απο τους 20 τι ποσο βγαιβει;;;

1260 ευρω

(0.5·10·10·9·8·7·6·5·4·3·2 / (5·4·3·2·5·4·3·2) ευρω)

Δημοσ.

Τελικα το ΚΙΝΟ ειναι τυχαιο η οχι? Εννοω δινει εως 70% περιπου απο τα παιγμενα λεφτα οποτε δινει τυχαιες νικητριες με τετοιο τροπο ομως που να μην μοιραζει συνολικα πανω απο 70% Η εντελως τυχαιο απλα λογω γκανιοτας

εκει καταληγει? Οταν λεμε εντελως τυχαιο εννουμε π.χ να παιζει ολη η Ελλαδα σε μια κληρωση το 1 σαν αριθμο και να ερθει! η ας πουμε να παιξουμε ΟΛΟΙ τη στηλη του 6 και να τυχει να ερθει!

Απαντηστε μου γιατι εχω αποδειξη για οτι πω παρακατω για να σας δω λοιπον!

Υπενθυμιζω οτι η ΟΠΑΠ δηλωνει στις ερωτησεις-απαντησεις στο site οτι το τερματικο που συγκεντρωνονται οι στηλες που παιζονται ΔΕΝ επικοινωνει με αυτο που δινει τις νικητριες... οπερ σημαινει οτι μπορει π.χ για 10 συνεχομενες κληρωσεις να βγαινει και η ιδια στηλη η ακομα και οι 20 αριθμοι, γενικως να δινει γραμμες-στηλες που παιζουν ολοι και να κερδιζουν ΟΛΟΙ!  Ομως δεν συμβαινει αυτο...  οποτε?

Προφανώς δεν γνωρίζεις τι σημαίνει γκανιότα, θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα:

Διοργανώνει ο ΟΠΑΠ ένα νέο παιχνίδι που λέγεται κορώνα/γράμματα. Σαν διοργανωτής πρέπει να βγάλει και αυτός ένα κέρδος(άσχετα αν οι παίκτες κερδίσουν η χάσουν, γκανιότα λέγεται αυτό), το οποίο το ορίζει στο 30%.

Ποντάρω εγώ λοιπόν 100€ στην κορώνα. Αν έρθει γράμματα, τότε χάνω το ποντάρισμα των 100€. Αν έρθει κορώνα τότε παίρνω πίσω 170€, δλδ 100€ που πόνταρα συν 70€ κέρδος. Αυτό σημαίνει 30% γκανιότα ή το 70% από τα παιγμένα λεφτά δίνεται στον νικητή.

Ομοίως και στο κίνο, όταν παίξεις 1€ και βγει το νούμερο σου κανονικά θα έπρεπε να πάρεις πίσω 4€, έλα όμως που λόγω γκανιότας παίρνεις πίσω μόλις 2,5€!

• Like 1
Δημοσ.

Παιζοντας βεβαια 126 ευρω δηλαδη 252 στηλες με τον εν λογω τροπο, δεν ειναι και τοσο "σωστο", ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ενδιαφερεστε για το 5+1 αλλά ενδιαφερεστε πχ για το 5ρι ή το 4+1(αν ενδιαφερεστε μόνο για τα εκατομμυρια του 5+1 οκ, δεν εχει σημασια πως θα παιξετε).

Και αυτο γιατι υπαρχουν τα Wheels:

http://crocodile-23.blogspot.gr/2013/08/wheels.html

Οπου προσφερουν καποια πλεονεκτηματα στο να παιξεις 126 ευρω πχ με Wheels απο το απλως να συμπληρωσεις 10 αριθμους δηλαδη 252 στηλες(126 ευρω).

Εχω καποια λινκς στο μπλογκ μου στο λινκ που εδωσα για σειρες στα Wheels αλλά ενας απο τους καλυτερους(ταχυτερους και ικανους) Wheels Generators ειναι του δικου μας(Ελληνα) που παροτι ξερει ελαχιστα απο πιθανοτητες(ισως το κανει και για να πουλησει τα προιοντα του και λεει ολες τις ανοησιες που λεει-εφτασε να πει(αυτο ηταν γενικη βλακεια και οχι λαθος επι των πιθανοτητων) οτι ισως το φεγγαρι επηρεαζει τις κληρωσεις και οτι το προγραμμα του(αλλο προγραμμα οχι αυτο εδω που προτεινω περι Wheels) ψαχνει να βρει και αυτες τις επιρροες!!) το προγραμμα του ειναι φοβερο:

http://wg.anastasios-tampakis.net/

Βεβαια, ψαχνοντας και Wheels generator στο Google, θα βρειτε αφθονο υλικο.

Δημοσ.

Γύρω στα 2 330 000 έβγαλα.

Οπότε επαναδιατυπώνω το ερώτημά μου:

Ο ΟΠΑΠ σήμερα έβγαλε σήμερα 7,67 εκατ και θα δώσει μόνο τα 2?

Αν έχει και ΦΠΑ 23% επαναδιατυπωνω:

Ο ΟΠΑΠ σήμερα έβγαλε σήμερα 5,9 εκατ και θα δώσει μόνο τα 2??

Επαναδιατύπωσε ξανά ( :P) διότι ξέχασες 30% φόρο τζόγου και μετά άλλο ένα 29% φόρο επιχειρήσεων στα καθαρά κέρδη. Μετά φυσικά έχεις και κόστος λειτουργίας πρακτορίων, αμοιβές πρακτόρων και λοιπών υπαλλήλων που προφανώς δεν εργάζονται δωρεάν.   :ph34r:

Το καθαρό κέρδος είναι λογικά αρκετά μικρό σε σχέση πάντα με τον τζίρο.

Κατά τα άλλα και εγώ τα @$#%# μου έπιασα σήμερα. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν γνωρίζεις τι σημαίνει γκανιότα, θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω με ένα παράδειγμα:

Διοργανώνει ο ΟΠΑΠ ένα νέο παιχνίδι που λέγεται κορώνα/γράμματα. Σαν διοργανωτής πρέπει να βγάλει και αυτός ένα κέρδος(άσχετα αν οι παίκτες κερδίσουν η χάσουν, γκανιότα λέγεται αυτό), το οποίο το ορίζει στο 30%.

Ποντάρω εγώ λοιπόν 100€ στην κορώνα. Αν έρθει γράμματα, τότε χάνω το ποντάρισμα των 100€. Αν έρθει κορώνα τότε παίρνω πίσω 170€, δλδ 100€ που πόνταρα συν 70€ κέρδος. Αυτό σημαίνει 30% γκανιότα ή το 70% από τα παιγμένα λεφτά δίνεται στον νικητή.

Ομοίως και στο κίνο, όταν παίξεις 1€ και βγει το νούμερο σου κανονικά θα έπρεπε να πάρεις πίσω 4€, έλα όμως που λόγω γκανιότας παίρνεις πίσω μόλις 2,5€!

Το πως δουλευει η γκανιοτα το ξερω. Εγω αλλο λεω-ρωτησα ... ο ΟΠΑΠ τσεκαρει τι παιζεται και βγαζει αναλογα νουμερα ωστε να μην πληρωσει παραπανω η το αφηνει στο ελεος της γκανιοτας οποτε σε πληθος κληρωσεων κτλ θα βγει εως 70% ? γιατι αν το

αφησει στην τυχη του μια φορα να βγαλει μια δεκαδα ολοκληρη το κινο (ολοι παιζουν γραμμες) τοτε με μια κληρωση και μονο μπηκε μεσα το παιχνιδι αφου θα υπερκαλυψει ολες τις αλλες κληρωσεις που θα δωσει σκορπια νουμερα!

Εγω πιστευω οτι αναλογως τι παιζεται φερνει και τα αναλογα νουμερα (τυχαια μεν) αλλα τετοια που να μην ξεπερναει το 70% !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...