Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν είσαι ο μοναδικός νικητής είναι σεβαστό ποσό, αν είναι πολλοί νικητές μπορεί να φτάσει μέχρι 20,000Ε σύμφωνα με τι τελευταίες κληρώσεις

Δημοσ.

εδω και 18 σελιδες διαβαζω για συγγενεις που θα γινουν τσιμπουρια, θα ζητουν λεφτα κλπ κ στο τελος θα τσακωθουμε ή δε θα μιλαμε μετα την αρνηση κλπ...

τετοιους συγγενεις εγω προσωπικα δεν τους χρειαζομαι, ουτε κ τους θελω διπλα μου ως συνανθρωπους !!!

καλυτερα σε απορους ολα, παρα σε αχαριστους !!!

αν παιζει κανενα σιγουρακι να πιασω το 4+1, μου αρκει για σημερα !!!!  :ph34r:  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Τους φιλους τους διαλεγεις τους συγγενεις τους ανεχεσαι και οντως ειναι αχαριστοι.Οποτε βοηθας 1-2 καλους σου φιλους που σιγουρα θα το εκτιμησουν περισσοτερο και πιο εχεμυθοι θα ειναι κα θα στο ανταποδωσουν καποια στιγμη.

Δημοσ.

Τους φιλους τους διαλεγεις τους συγγενεις τους ανεχεσαι και οντως ειναι αχαριστοι.Οποτε βοηθας 1-2 καλους σου φιλους που σιγουρα θα το εκτιμησουν περισσοτερο και πιο εχεμυθοι θα ειναι κα θα στο ανταποδωσουν καποια στιγμη.

μαλλον τους φιλους ανεχομαι & οχι τους συγγενεις !!!!

αυτο που ο ιδιος επιλεγεις θα ανεχθεις, τα υπολοιπα για ποιο λογο ;;;

κανενας με το 4αρακι υπαρχει ;;;;;;

Δημοσ.

Ειστε να γραφουμε μεχρι το βραδυ στην κληρωση, σε δυομιση ωρες απο τωρα, τυχαιους αριθμους, που θα παιξουμε ή οχι, να δουμε αν θα βγουν; Ποιος θα ειναι απο "εμας" ο εικονικος νικητης;;

Εγω λεω πχ θα βγουν σημερα οι αριθμοι: 34, 16, 22, 17, 31 και τζοκερ το 5!

Δημοσ.

Ειστε να γραφουμε μεχρι το βραδυ στην κληρωση, σε δυομιση ωρες απο τωρα, τυχαιους αριθμους, που θα παιξουμε ή οχι, να δουμε αν θα βγουν; Ποιος θα ειναι απο "εμας" ο εικονικος νικητης;;

Εγω λεω πχ θα βγουν σημερα οι αριθμοι: 34, 16, 22, 17, 31 και τζοκερ το 5!

θα γεμίσουμε τους servers του insomnia με άχρηστα bytes μέχρι να γίνει η κλήρωση....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...