splashboogie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ακούστε πιο είναι το πρόβλημα: ββοηθάω ένα φίλο να βρεί κινητό και ήρθε προχτες η ώρα να πάμε να δει μερικά μοντέλα από κοντά. Πήγα πλαίσιο στο σύνταγμα και μου ΄φανηκε οτι μερικά demo ''κόλανε'' και δεν μπορείς να έχεις σωστή εικόνα για τη συσκευή.. Είναι ιδέα μου?? Αν όχι που να πάω να έχει πολλά κομμάτια?? Α επίσης με bugdet 500 το πολύ έχουμε καταλήξει σε s6 edge αλλά με χαλάει το θέμα μπαταρία. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη. Ζητουμενο ταχύτητα στο interface (p.x το mx5 πήγε τέλεια σε αυτό το τομέα) και καλή οθόνη. Ευχαριστώ.
stevengreeceGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ήθελα να πω. Πήγαινε στο MX5, vfm για τα χρήματα που ζητάει. 1
splashboogie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ήθελα να πω. Πήγαινε στο MX5, vfm για τα χρήματα που ζητάει. Το βασικό μου θέμα είναι το support είναι ικανή να με καλύψει για τα λεφτα που ζηταει??
leo06 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 κοίτα και για το Pro 5 που έχει ίδιο επεξεργαστή με το galaxy s6 αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία και μικρότερη ανάλυση της οθόνης http://www.vickmall.com/meizu-pro-5-flyme-5-0-exynos-7420-octa-core-3gb-ram-32gb-rom-5-7inch-1920-x-1080-gorilla-glass-screen-usb-type-c.html
splashboogie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανεις να μου πει αν τα demo κινητά laggaρουν?? Είμαι σχεδον σίγουρος οτι εβλεπα τα demo πιο αργά απότι είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σαφώς και τα demo "λαγγάρουν". Σκέψου μονο οτι ο καθε πικραμενος,παιδακι,αργομισθος κ.ο.κ πηγαινει και πειραματιζεται επανω στα κινητα (και γενικοτερα ηλεκτρονικες συσκευές) και τους βγαζει τα ματια για να "παιξει". Οπότε ναι, τα demos-εκθεσιακα , ειναι απολυτα φυσιολογικο να κολλανε.. Θα πρεπει να μαθεις ομως απο καποιον κατοχο του κινητου που σε ενδιαφερει, για να σου πει αν πραγματικα ειναι ευχαριστημενος ή κολλαει κλπ.
splashboogie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σαφώς και τα demo "λαγγάρουν". Σκέψου μονο οτι ο καθε πικραμενος,παιδακι,αργομισθος κ.ο.κ πηγαινει και πειραματιζεται επανω στα κινητα (και γενικοτερα ηλεκτρονικες συσκευές) και τους βγαζει τα ματια για να "παιξει". Οπότε ναι, τα demos-εκθεσιακα , ειναι απολυτα φυσιολογικο να κολλανε.. Θα πρεπει να μαθεις ομως απο καποιον κατοχο του κινητου που σε ενδιαφερει, για να σου πει αν πραγματικα ειναι ευχαριστημενος ή κολλαει κλπ. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα