xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά μόνο στην ιδέα τότε το παρακάτω web based game είναι για εσάς! Είναι σα το be a pro..Φτιάχνεις έναν παίχτη για μια θέση μόνο,μπένεις σε κάποια από τις ομάδες και παίζεις. Ο σκοπός είναι φυσικά να κερδίσεις το παιχνίδι,ρίχνοντας ενέργεια στο κάθε μάτσ αποτελείται από 19 φάσεις.Η κάθε φάση διαρκεί 5' . Πόντους για levels παίρνεις με κάθε σου συμμετοχή στους αγώνες.. Ανα 2 ΚΑΙ 4 levels μπορείς να προσλάβεις προπονητή,ώστε να σου δίνει πόντους για να κάνεις lvl up επίσης. Όσο μεγαλύτερο level είσαι τόσο μεγαλύτερη επιρροή ρίχνεις στο παιχνίδι.. -- Υπάρχει και κατηγορία για στοιχήματα,όπου εκεί μπορείς να ποντάρεις και να κερδίσεις ingame χρήματα,αν πιάσεις το στοίχημα. Υπάρχει και GOLD για χρήματα..Κάθε μέρα στις 00.00 σας δίνει το παιχνίδι 1 gold..Σε κάθε lvl κερδίζεις 10 gold..Φυσικά μπορείς να το αγοράσεις αν θες με €(η ομάδα μου ψάχνει άτομα https://ligaultras.com/club/351/lineup )
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μπηκα. Αν μου αρεσει θα ειμαι ενεργος. το ήξερα ότι θα αναγεννηθεί η ομάδα που έπεσε στα χέρια μου!
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπειτε εχουμε αγωνα! Μπηκα. Αν μου αρεσει θα ειμαι ενεργος. να σας βάλω βασικούς ωρε! ------------ η ομάδα χρειάζεται τις εξείς θέσεις: ST(1 θέση) ML(1 θέση) ή MC(1 θέσεις) DL1(θέση) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από xtrmsnpr
pavlos1908 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εχω επιλεξει MC, και μπορω να παιξω σε αγωνα πηγα επιπεδο 2. Ο αγωνας, τι φαση ειναι;
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εχω επιλεξει MC, και μπορω να παιξω σε αγωνα πηγα επιπεδο 2. Ο αγωνας, τι φαση ειναι; οι αγώνες αμα δεν πέφτει επιρροή,και με 1 κλικ κερδίζουμε ή χάνουμε. Σας έχω βάλει βασικούς.
pavlos1908 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εννοω τι κανω εγω κατα τη διαρκεια του αγωνα; Πως παιζω;
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εννοω τι κανω εγω κατα τη διαρκεια του αγωνα; Πως παιζω; https://ligaultras.com/match/746304 πας εδώ που είναι ο επόμενος αγώνας,και πατάς όποια φάση νομίζεις,κανονικά το κάνουμε με οργανώγραμα,αλλά τί να φτιάξω για 5 άτομα..Οπότε ρίχνουμε ενέργεια σε όλες τις φάσεις.. πατάς ΠΑΙΞΕ,μέχρι να αδιάσει η ενέργεια σου ή όσο θες,για να μπορέσεις να κάνεις και προπόνηση. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω μπηκα DR οταν ξεκινησα το παιχνιδι καλά έκανες,δεν είχαμε ενημέρωσα τις θέσεις που χρειαζόμαστε.. ο νομικός παίζει αναγκαστηκά σε λάθος θέση,γιατί είχαμε ήδη την θέση που έβαλε
GjokerR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 καλά έκανες,δεν είχαμε ενημέρωσα τις θέσεις που χρειαζόμαστε.. ο νομικός παίζει αναγκαστηκά σε λάθος θέση,γιατί είχαμε ήδη την θέση που έβαλε έστω ότι δεν είδα τι είπε ο pavlos 1
Dreyar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μπήκα και εγώ. Κάλυψα τη μία θέση CF, άλλη μία έμεινε. Χτυπάμε τα επόμενα ματσάκια ή περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μπήκα και εγώ. Κάλυψα τη μία θέση CF, άλλη μία έμεινε. Χτυπάμε τα επόμενα ματσάκια ή περιμένουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ; χτυπάμε αλύπητα και κάνουμε προπόνηση δίχως να υπάρχει αύριο! DL μια θέση έμεινε για τον χαβαλέ καλό είναι πιστεύω το παιχνίδι όσο κάθεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα