Tasoti Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω προβλήμα με τα win 10. Ενώ ανοίγει κανονικά μόλις βάζω τον κωδικό μου να μπω στην επιφάνεια εργασίας μπαίνει σε μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο κάνω restart με alt Carl del και τα ίδια. Έκανα εγκατάσταση προχθές και με ενημέρωσαν ότι όπως έκανε εγκατάσταση κάποιος τον έκλεισε. Προσπαθώ να μπω σε safe mode και δεν τα καταφέρνω όπως επίσης δεν έχω cd για boot προσπαθώ από τον hd αλλά δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω πως γίνεται.
Euclides Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κατέβασε το εργαλείο Windows 10 Media Creation Tool. Τρέξε το, και φτιάξε ένα USB stick με αυτό. Μπουτάρεις με το USB stick που έφτιαξες, και κάνεις νέα εγκατάσταση. Ελπίζω να είχες προνοήσει να σώσεις τα σημαντικά αρχεία σου.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πάτα ctrl+alt+del και επέλεξε "Διαχείριση εργασιών" Πήγαινε Αρχειο->Εκτέλεση και γράψε msconfig. Τσεκάρισε να γίνει εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση και τσέκαρε "Ασφαλή λειτουργία" Κάνε τώρα επανεκκίνηση. Αν το στρώσεις θα πρέπει να ξετσεκάρεις την επιλογή αυτή γιατί θα μπαίνει συνέχεια σε ασφαλήλειτουργία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα