Socratis_g Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 οπτικά παντως δεν έχει καμιά διαφορά. πρακτικά κερδίζεις κάτι με την μπαταρία και στο Lock tap.
paperpakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά εμένα μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει επαφή με τον server. ξέρει κανείς τι παίζει;
dinko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γιατί εμένα στο LG Bridge μου λέει ότι You have up-to-date version?
ethnik471 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω πως μέσα στην Ευρώπη είναι και η Τουρκία! Σκίζουν απο γεωγραφία! χεχε btw Κι εγώ την πήρα την αναβάθμιση.Το κινητό όντως πετάει και με την 6.Καθόλου λαγκαρίσματα κτλ. Βέβαια καμιά μεγάλη διαφορά δεν είδα σε αλλαγές κτλ αλλά όσες "είδα" ακομα και όσες δεν μπορεσα να "δω" καλοδεχούμενες.Απο επιδόσεις κτλ δεν παρατήρησα καμια διαφορά καθώς και πριν πήγαινε τέλεια. - Την αναβάθμιση την πήρα μέσω του pc software LG Bridge.
panosdmk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 κα Ρε φίλε η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Δεν έκαναν release σε Γαλλία και έχω Γαλλικό G4. Πάντως μπράβο για την ταχύτητα της. και εγω γαλλικο εχω φιλε θα περιμενουμε εμεις? λογικα δεν 8α το αργισουνε ουτε και σ εμας..
godslayerxp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 πως μαθαίνουμε τη "χώρα" του κινητού μας;
foridhs1997 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κανείς κανένα νέο με το LG V10; μας κούρασαν!
pipis7277 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σκίζουν απο γεωγραφία! χεχε btw Κι εγώ την πήρα την αναβάθμιση.Το κινητό όντως πετάει και με την 6.Καθόλου λαγκαρίσματα κτλ. Βέβαια καμιά μεγάλη διαφορά δεν είδα σε αλλαγές κτλ αλλά όσες "είδα" ακομα και όσες δεν μπορεσα να "δω" καλοδεχούμενες.Απο επιδόσεις κτλ δεν παρατήρησα καμια διαφορά καθώς και πριν πήγαινε τέλεια. - Την αναβάθμιση την πήρα μέσω του pc software LG Bridge. Μάλλον εσείς σκιζετε από γεωγραφία. Η Τουρκία έχει κ ευρωπαϊκό έδαφος άρα ανήκει και στην Ευρώπη.
deanorneo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 μολις το εκανα με το lg bridge αυτά ειναι που προσφέρει http://dyk.lgmobile.com/dyk/osupgrade/mosu.dev Έβαλαν στον Τοτό(V5) μερικές φακίδες και τον ονόμασαν Kωστάκι(V6) Mας δουλεύουν??αυτές είναι οι διαφορές από lollipop σε marshmallow????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα