spirosR7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Φυσικα και ειμαι επιφοβος εγω τα δινω τα λεφτα αρα θελω το χρημα να πιασει τοπο. Εσυ δηλαδη οταν πας για αγορα κινητου δε κοιτας τις τιμες sar και πας σε οποιο μαγαζι σου κατσει; Εχω ακουσει ασχημα σχολια κατα καιρους για διαφορα σκρουτζομαγαζα οποτε ναι ειμαι επιφοβος δε θελω να παρω κατι ελλατωματικο και να με κοροιδεψουν. Τελος δεν αναγκασα κανεναν με το ζορι να με βοηθησει οποιος ειναι προθυμος βοηθαει προς τι η επιθεση; Ειναι κακο να θελω να παρω κατι αξιολογο που να αξιζει τα λεφτα του;
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γιατι δεν εχεις ακουσει για μεγαλα καταστηματα αρνητικα σχολια ;;Εμενα μου εχει τυχει παντως να με κοροιδεψουν κ να μου πουλησουν σκαρτο προιον..ΤΕΣΠΑ καλα κανεις κ το ψαχνεις μιας κ τα 250-300 που θα δωσεις ειναι πολλα χρηματα,δεν ειναι παιξε γελασε..Εχει το e-shop το flex 2 319 κ το βαζει 299 καμια φορα σαν προσφορα.Πολυ καλο καταστημα κ πολυ γνωστο !!Ειχε κ ο κοτσοβολος προσφορα το moto x 299,καλη προσφορα κ αυτη.Απο σκρουτζ κοιταξε ποια εχουν πολλες κ καλες κριτικες κ προτιμισε τα..
spirosR7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εγινε φιλε ευχαριστω για τη βοηθεια και οσους αλλους βοηθησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα