Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έχω μία άσκηση η οποία ζητάει να γίνει συνάρτηση η οποία δέχεται δύο συμβολοσειρές και διαγράφει από την πρώτη όλους τους χαρακτήρες που βρίσκονται στη δεύτερη. Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει error στο CodeBlocks το εξής μήνυμα: ld.exe cannot open output file bin\Debug\sumvoloseires2772.exe Permission denied Κάνω κάτι λάθος; #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <string.h> void delete(char a[],char b[]) { int i,j; for(i=0;i<50;i++) { for (j=0;j<50;j++) { if (a[i]==b[j]) {a[i]=a[i+1];} } } } int main() { char a[50],b[50]; scanf("%s",a); scanf("%s",; delete(a,; return 0; }
kaliakman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σημαίνει ότι το process δεν έχει κλείσει και τρέχει στο background.. Ή το μπλοκάρει το Antivirus.. Αν δεν δεις προκοπή απλά κάνε restart και θα φτιάξει Σίγουρα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Έκανα restart και έτρεξε 2-3 φορές και μετά πάλι το ίδιο. Όταν τρέχει δε με αφήνει να γράψω τίποτα απολύτως! Δε ξέρω γιατί
babylonx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να τρέξεις το codeblocks ως administrator. Υποψιάζομαι ότι εκεί κολλάει (λόγω permission denied).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα