ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια !! Θελω να ζητησω την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που με απασχολησε στο παρελθον ... Ειχα (και εχω αλλα οχι συνδεδεμενη )μια οθονη στο pc μου , και τις τελευταιες μερες λιγο πριν την βγαλω μου εκανε το εξης : τρεμοπαιζε για 2-3 δευτερα και μετα μαυρο ...δεν εγραφε οκως ξερερε μεσα στο μαυρο " no signa" επισης θα ορκιζομουν οτι το λαμπακι απο μπλε που ειναι οτι δειχνει κτ γυρναγε σε πορτοκαλι δηδ φαση αναμονη αλλα δεν το θυμαμαι καλα αυτο και δεν ειμαθ σγρος Anyway εγω αυτο π εκανα ως μοναδικη λυση ...ειναι να κλεινω την οθονη απο το κουμπι κ να την ξανανοιγω ..τις περισοτερες φορες μ το π ξαναανοιγε αρχιζε αμεσως το τρεμουλιασμα ..αλλες κραταγε λιγα δευτερολεπτα και αλλες (μετριμενες στα δαχτυλα ) το εκανε μια δυο φορες και μετα σταθεροποιοταν Να σημειωσω επισης οτι : 1)παιζω λολ και παιζω σε full screen και χρησικοποιω πολυ το alt- shift για να κατευαζω το παραθυρο 2) Οταν ειχα xp απεφευγα να κανω αυτο με το alt +shift γτ ηταν 90% σγρο οτι θα αρχισει παλι τα δικα της ΑΛΛΑ οταν εβαλα τα windows 7 σταματησε να το κανει 3) Εχω την εντυπωση πως δραματικο ρολο σε ολο αυτο επαιξε το οτι πολες φορες συνεδεα το pc με την μεγαλη tv που εχω στο σαλονι για να δω ταινιες με hdmi το αποιο κουμπωνε στο pc με καποιο ειδος adaptora (ετσι μομιζω λεγετε ) το λεω αυτο γτ κ οταν ειχα xp αλλα και μετα με τα 7 παρατηρησα οτι αφου ειχα συνδεσει μερικες φορες στην tv αρχιζε το φαινομενο . Σκευτηκα να παω την οθονη για επισκευη αλλα μου εδωσε ενας φιλος μια παλια δικια του και το θεμα ξεχαστικε μια κ η αλλη οθονη δεν εκανε κατι (αλλα οπως ειπα ειναι παλια ..πιο παλλια απο την δικια μου η οποια δικια μ κλεινει 9 χρονια :-P) Επισης δεν θυμαμαι να εχω ξανασυνδεσει τη tv ξανα ....κ αν την εχω συνδεσει αυτο θα ειναι 1-2 φορες το πολυ Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ? Ειναι η οθονη για πεταμε ή κατι αλλο γινεται εδω ??help plizz Συγνωμη για την παραλειψη να προσθεσω το συστημα : Τροφο : Nod 550 w Cpu intel core 2 duo 8400 ram 2x2 gb ddr2 mobo : ecs g31t -m&giga Gpu : pci-ex albatron 9600 gt 512 mb Οθονη TFT 17" LG L1753S-SF ( αυτη π εχει το προβλημα , δεν ξερω αν σας καλυπτει αυτα π σας εγραψα γτ εγω δεν σκαμπαζω κ πολλα απο τετοια ) Για την οθονη την αλλη δεν εχω καποιο εγραφο για να σας γραψω κατι οποτε ειμαι στο κενο ..το μονο περιεργο π βλεπω σε αυτη την.οθονη ειναι οτι το καλωδιο vga το εχει ενσωματομενο πανω της( δεν.ξερω αν.βοηθαω καθολου ) Ευχαριστω εκ των προτερων
stefant24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια !! Θελω να ζητησω την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που με απασχολησε στο παρελθον ... Ειχα (και εχω αλλα οχι συνδεδεμενη )μια οθονη στο pc μου , και τις τελευταιες μερες λιγο πριν την βγαλω μου εκανε το εξης : τρεμοπαιζε για 2-3 δευτερα και μετα μαυρο ...δεν εγραφε οκως ξερερε μεσα στο μαυρο " no signa" επισης θα ορκιζομουν οτι το λαμπακι απο μπλε που ειναι οτι δειχνει κτ γυρναγε σε πορτοκαλι δηδ φαση αναμονη αλλα δεν το θυμαμαι καλα αυτο και δεν ειμαθ σγρος Anyway εγω αυτο π εκανα ως μοναδικη λυση ...ειναι να κλεινω την οθονη απο το κουμπι κ να την ξανανοιγω ..τις περισοτερες φορες μ το π ξαναανοιγε αρχιζε αμεσως το τρεμουλιασμα ..αλλες κραταγε λιγα δευτερολεπτα και αλλες (μετριμενες στα δαχτυλα ) το εκανε μια δυο φορες και μετα σταθεροποιοταν Να σημειωσω επισης οτι : 1)παιζω λολ και παιζω σε full screen και χρησικοποιω πολυ το alt- shift για να κατευαζω το παραθυρο 2) Οταν ειχα xp απεφευγα να κανω αυτο με το alt +shift γτ ηταν 90% σγρο οτι θα αρχισει παλι τα δικα της ΑΛΛΑ οταν εβαλα τα windows 7 σταματησε να το κανει 3) Εχω την εντυπωση πως δραματικο ρολο σε ολο αυτο επαιξε το οτι πολες φορες συνεδεα το pc με την μεγαλη tv που εχω στο σαλονι για να δω ταινιες με hdmi το αποιο κουμπωνε στο pc με καποιο ειδος adaptora (ετσι μομιζω λεγετε ) το λεω αυτο γτ κ οταν ειχα xp αλλα και μετα με τα 7 παρατηρησα οτι αφου ειχα συνδεσει μερικες φορες στην tv αρχιζε το φαινομενο . Σκευτηκα να παω την οθονη για επισκευη αλλα μου εδωσε ενας φιλος μια παλια δικια του και το θεμα ξεχαστικε μια κ η αλλη οθονη δεν εκανε κατι (αλλα οπως ειπα ειναι παλια ..πιο παλλια απο την δικια μου η οποια δικια μ κλεινει 9 χρονια :-P) Επισης δεν θυμαμαι να εχω ξανασυνδεσει τη tv ξανα ....κ αν την εχω συνδεσει αυτο θα ειναι 1-2 φορες το πολυ Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιζει ? Ειναι η οθονη για πεταμε ή κατι αλλο γινεται εδω ??help plizz Συγνωμη για την παραλειψη να προσθεσω το συστημα : Τροφο : Nod 550 w Cpu intel core 2 duo 8400 ram 2x2 gb ddr2 mobo : ecs g31t -m&giga Gpu : pci-ex albatron 9600 gt 512 mb Οθονη TFT 17" LG L1753S-SF ( αυτη π εχει το προβλημα , δεν ξερω αν σας καλυπτει αυτα π σας εγραψα γτ εγω δεν σκαμπαζω κ πολλα απο τετοια ) Για την οθονη την αλλη δεν εχω καποιο εγραφο για να σας γραψω κατι οποτε ειμαι στο κενο ..το μονο περιεργο π βλεπω σε αυτη την.οθονη ειναι οτι το καλωδιο vga το εχει ενσωματομενο πανω της( δεν.ξερω αν.βοηθαω καθολου ) Ευχαριστω εκ των προτερων Πρώτο πράγμα που κοιτάς κάθε φορά είναι οι μνήμες ραμ (βγάλε και ξανά βάλε , κοίταξε αν υπάρχει κάτι περίεργο στις ραμ όπως τα σλοτς= υποδοχείς) και η κάρτα γραφικών (τα δοντάκια , και τις υποδοχές)
mako93 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Οι πικνωτες στην οθονη σου τα εχουν πεξει...κ γινοντε αυτες οι αριθμιες..θελουν αλαγη και θα πεξει τζαμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα