Προς το περιεχόμενο

DSLR για αρχάριο.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μη αντιληπτη διαφορα με το ματι,επιπλεων και η d5200 ανεβαινει στα 25600 σιγουρα αλλα η nikon το ονομαζει high.

Τωρα να σου πω τι διαφορα εχει αυτη η ονομασια απο το native δεν ξερω.

Σιγουρα ομως μια φωτογραφια τραβηγμενη απο την d3300 στα 12800 δεν θα ειναι οτι καλυτερο.Εδω στα 3200 χαροπαλευουν ολοι οι αισθητηρες aps-c.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας. Μεταξύ των 2 ποια θα προτείνατε συνολικα;;; Καταλαβαίνω πως ίσως η 3300 είναι ίσως λίγο πιο φιλική στον τελείως αρχάριο χρήστη, αλλά αν η 5200 θα είναι καλύτερα σε long term αξίζει το 'τίμημα' (εφόσον δεν είναι τόσο πιο δύσχρηστη πις η 5200). Ορθώς; Μετάξύ λοιπόν των 2;

Προσωπικά,πάλι, δεν εμπιστεύομαι πολλές φορές τις γνώμες των υπαλλήλων στα εκάστοτε καταστήματα!

Παρα πολλες φορες εχει τυχει να ειμαι πιο σχετικος/γνωστης.. 

Νομιζω φιλαρακι πως με βαση ολα οσα μας προτειναν τα παιδια, παμε και οι 2 για την 5200. Ελαχιστη διαφορα στα χρηματα και με σωμα, που οπως φαινεται, θα κρατησει χροινια. τουλαχιστον μεχρι να αποκτησουμε μια καποια εμπειρια!

• Like 2

Εμένα τελικά άλλαξαν σήμερα τα πλάνα και πάλι! Ενώ πλέον είχα καταλήξει στην 5200 στα 450ε, αγόρασα σήμερα την 3300 με τον 105 φακό στα 500ε! Ανέβηκα λίγο στο μπατζετ, αλλά με αξιόλογο σώμα και καλύτερο φακό νομίζω άξιζε!

ΥΓ. Τις τελευταίες μέρες όλο κάτι ρίχνουν στις DSLR. Μέσα με 5-6 μέρες έριξαν κατά σειρά τις Canon 100D (από 350-360 σε 330 -50 cashback) και τις Nikon D3300 (από 450 σε 430), D5200 (από 500 σε 450) κ το D3300 με 105 φακό, κάθε μέρα κι άλλο!

Καλησπέρα βρίσκομαι εξωτερικό και θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή

Είμαι αρχάριος και θα είναι η πρώτη μου φωτογραφική μηχανή , την αγοράζω για να αρχίσω να μαθαίνω να τραβάω φωτογραφίες και κάποια βίντεο.

έχω βρει τις έξεις οι οποίες είναι ίδιες αν δεν κάνω λάθος , δυσκολεύομαι να καταλάβω την διαφορά στην τιμή. , παρακαλώ την άποψη σας σχετικά με την τιμή και το πόσο καλή είναι , καθώς και αν είναι ιδανική για αρχάριο.

Ευχαριστώ

http://www.amazon.fr/gp/product/B00X5S458M?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A1X6FK5RDHNB96

http://www.amazon.fr/Pentax-K-S1-Appareil-num%C3%A9rique-Objectif/dp/B00N3XBBA4/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1450882235&sr=1-3&keywords=Pentax+K-S1

Και  οι δύο ιδιες ειναι χτυπα όποιο χρωματισμό θέλεις και θα με θυμηθείς.Αυτή έψαχνα να πάρω κι εγώ στα 399 εδώ στην ελλάδα.Εκανα  βλακεία βιάστηκα και πήρα νικον 3300 με μάπα φακό κιτ.

Ειμαι χρήστης χρόνια pentax και δεν παίζεται με το φακό της.

Εμένα τελικά άλλαξαν σήμερα τα πλάνα και πάλι! Ενώ πλέον είχα καταλήξει στην 5200 στα 450ε, αγόρασα σήμερα την 3300 με τον 105 φακό στα 500ε! Ανέβηκα λίγο στο μπατζετ, αλλά με αξιόλογο σώμα και καλύτερο φακό νομίζω άξιζε!

ΥΓ. Τις τελευταίες μέρες όλο κάτι ρίχνουν στις DSLR. Μέσα με 5-6 μέρες έριξαν κατά σειρά τις Canon 100D (από 350-360 σε 330 -50 cashback) και τις Nikon D3300 (από 450 σε 430), D5200 (από 500 σε 450) κ το D3300 με 105 φακό, κάθε μέρα κι άλλο!

Κ συνεχίζεται το πάρτυ.. Μόλις έριξαν τα Μίντια 379ε την D3300!

(Τουλάχιστον πάλι καλά που πήρα καλύτερο φακό, αλλιώς θα έκλαιγα σήμερα.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα βρίσκομαι εξωτερικό και θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή

Είμαι αρχάριος και θα είναι η πρώτη μου φωτογραφική μηχανή , την αγοράζω για να αρχίσω να μαθαίνω να τραβάω φωτογραφίες και κάποια βίντεο.

έχω βρει τις έξεις οι οποίες είναι ίδιες αν δεν κάνω λάθος , δυσκολεύομαι να καταλάβω την διαφορά στην τιμή. , παρακαλώ την άποψη σας σχετικά με την τιμή και το πόσο καλή είναι , καθώς και αν είναι ιδανική για αρχάριο.

Ευχαριστώ

http://www.amazon.fr/gp/product/B00X5S458M?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A1X6FK5RDHNB96

http://www.amazon.fr/Pentax-K-S1-Appareil-num%C3%A9rique-Objectif/dp/B00N3XBBA4/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1450882235&sr=1-3&keywords=Pentax+K-S1

Ειναι ακριβως ιδιες απλα το λεμον χρωμα το χρεωνουν λιγο παραπανω σε σχεση με το μαυρο.Κι εγω οπαδος της pentax ειμαι οπως ο φιλος πιο πανω και θα την επερνα με κλειστα ματια.Εχει πολυ καλα χαραχτηριστικα οπως πενταπρισμικο  viewfinder το μεγαλυτερο της αγορας μεγιστο iso 51200 αισθητηρα της sony ειναι μικρη ελαφρια πολυ βολικη και  ο φακος της για αρχη ειναι ξυραφι.

Υπαρχει και η ks2 που ειναι λιγο πιο μεγαλη με σπαστη οθονη μερικα εξτρα οπως gps και wifi ειναι αδιαβροχη και κοντραρει στα ισια τις d5300 και d3300 αλλα ξεφευγει στην τιμη.Εγω μαζευω χρηματα για να την παρω μεσα στην χρονια.

Επεξ/σία από kostas.b

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...