elenitsa1991 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τι να πω κ εγω?! απλα απο τοτε π τ πηρα απο τ τεχνικο ειμαι μ τ <<φοβο>> μν ξανα γινει τ ιδιο...
stefant24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τι να πω κ εγω?! απλα απο τοτε π τ πηρα απο τ τεχνικο ειμαι μ τ <<φοβο>> μν ξανα γινει τ ιδιο... Μην φοβάσαι αν γίνει κάτι συμβουλεύεσαι έναν άλλο τεχνικό
giarosenko Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τιποτα δεν ειναι 100% Παντα υπαρχει περιθωριο λαθους.Και σε τετοιες περιπτωσεις πας να αλλαξεις πρωτα το πιο πιθανο και φθηνοτερο.Ετσι σου αλλαξε την μπαταρια.Αφου δεν ειναι μπαταρια το επομενο για αυτην την βλαβη ειναι το φλεξ φορτισης και μετα πλακετα. Βεβαια ενας σωστος τεχνικος θα επρεπε αντι να στα αλλαζει ολα αυτα και να σε χρεωνε να δοκιμαζε απο ανταλλακτικα στο μαγαζι του τι φταιει πρωτα χωρις να σε χρεωσει Με καληψε ο φιλος, ποτε τπτ δεν ειναι 100% ειχα ενα iphone 5 με πεδεψε 6 μηνες μεχρι να βρω τι ειχε
elenitsa1991 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα παιδια!μαντεψτε!το αιφον παλι δν μ ανοιγει..παντως δν εχω παραπονο αντεξε μια εβδομαδα το πηρα μεταχειρισμενο γ πιο φθηνα κ ετσι οπως τ παει θ τ πληρωσω οσο ενα καινουριο...
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Για σύνδεσέ το στο ρεύμα και δες, ανοίγει?
elenitsa1991 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 το εκανα ηδη κ τπτ κ τ εχω αφησει εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα