elenitsa1991 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα..πριν 2 εβδομαδες αγορα iphone5 μεταχειρισμενο..μετα απο 2 μερες μ κλεινει ετσι ξαφνικα κ τ παω σ ενα τεχνικο κ μ ειπε οτι ειναι η μπαταρια...μ τν αλλαζει κ πληρωνω 40 ευρω..αφου τ περνω τ κινητο απο τ τεχνικο φτιαγμενο κ ολα κομπλε μετα απο 2 μερες π ξανα κανει τ ιδιο..δλδ μ ξανα κλεινει χωρις λογο κ τ ξανα παω στν ιδιο τεχνικο κ μ λεει οτι εχει κατι θεματακια στ φορτιση..καθε μερα περνω τηλ γτ εχω ξεμεινει εδω κ μια εβδομαδα χωρις κινητο κ μ λενε οτι ακομα ειναι στ τεχνικο ελεγχο κτλπ..εχθες π τς πηρα τηλ μ ειπαν οτι παιζει ν εχει θεμα η πλακετα κ οτι αν ειναι η πλακετα δν μ συμφερει ν τ φτιαξω κ ν παρω τηλ αυριο ν μ πουν σιγουρα...μεχρι προχθες ητν θεμα φορτισης κ εχθες μ ειπαν γ πλακετα..γινεται αυτο?ξερεις καποιος ν μ πει σιγουρα?ευχαριστω πολυ!
stefant24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα..πριν 2 εβδομαδες αγορα iphone5 μεταχειρισμενο..μετα απο 2 μερες μ κλεινει ετσι ξαφνικα κ τ παω σ ενα τεχνικο κ μ ειπε οτι ειναι η μπαταρια...μ τν αλλαζει κ πληρωνω 40 ευρω..αφου τ περνω τ κινητο απο τ τεχνικο φτιαγμενο κ ολα κομπλε μετα απο 2 μερες π ξανα κανει τ ιδιο..δλδ μ ξανα κλεινει χωρις λογο κ τ ξανα παω στν ιδιο τεχνικο κ μ λεει οτι εχει κατι θεματακια στ φορτιση..καθε μερα περνω τηλ γτ εχω ξεμεινει εδω κ μια εβδομαδα χωρις κινητο κ μ λενε οτι ακομα ειναι στ τεχνικο ελεγχο κτλπ..εχθες π τς πηρα τηλ μ ειπαν οτι παιζει ν εχει θεμα η πλακετα κ οτι αν ειναι η πλακετα δν μ συμφερει ν τ φτιαξω κ ν παρω τηλ αυριο ν μ πουν σιγουρα...μεχρι προχθες ητν θεμα φορτισης κ εχθες μ ειπαν γ πλακετα..γινεται αυτο?ξερεις καποιος ν μ πει σιγουρα?ευχαριστω πολυ! Ο τεχνικός μου φαίνεται είναι και πολύ λαμόγιο ή είναι μάπας , κατά την άποψη μου 1
elenitsa1991 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 κ εγω τν ψηλιαστηκα οτι κατι παιζει..δν γινεται τν πρωτη φορα ν μ λεει η μπαταρια ειναι κ ν μ τν αλλαζει κ μετα π μ ξανα κανει τ ιδιο ν ειναι η πλακετα..αν ητν η πλακετα δν θ ητν απο τν αρχη?
Expertr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 κ εγω τν ψηλιαστηκα οτι κατι παιζει..δν γινεται τν πρωτη φορα ν μ λεει η μπαταρια ειναι κ ν μ τν αλλαζει κ μετα π μ ξανα κανει τ ιδιο ν ειναι η πλακετα..αν ητν η πλακετα δν θ ητν απο τν αρχη? Τιποτα δεν ειναι 100%Παντα υπαρχει περιθωριο λαθους.Και σε τετοιες περιπτωσεις πας να αλλαξεις πρωτα το πιο πιθανο και φθηνοτερο.Ετσι σου αλλαξε την μπαταρια.Αφου δεν ειναι μπαταρια το επομενο για αυτην την βλαβη ειναι το φλεξ φορτισης και μετα πλακετα.Βεβαια ενας σωστος τεχνικος θα επρεπε αντι να στα αλλαζει ολα αυτα και να σε χρεωνε να δοκιμαζε απο ανταλλακτικα στο μαγαζι του τι φταιει πρωτα χωρις να σε χρεωσει 1
elenitsa1991 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα...συμφωνω αλλα μ βρηκε μαλλον χαζη κ επειδη δν ξερω απο αυτα μ ελεγα διαφορες δικαιολογιες κ χωρις ν μ ρωτησουν τ στειλανε αλλου γ ν τ φτιαξουν...
matman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παντα ξεκινας απο το πιο φθηνο. Τα συμπτωματα εδειχναν για μπαταρια. Πολυ πιθανον μετα την αλλαγη να μην του εκανε καποιο προβλημα. Τ ξαναεβγαλε το προβλημα δυστηχως οποτε τωρα ψαχνει αλλου την βλαβη. 1
stefant24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα...συμφωνω αλλα μ βρηκε μαλλον χαζη κ επειδη δν ξερω απο αυτα μ ελεγα διαφορες δικαιολογιες κ χωρις ν μ ρωτησουν τ στειλανε αλλου γ ν τ φτιαξουν... Έχουμε νέα???
elenitsa1991 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα..σημερα τ απογευμα μ ειπαν ν παρω τηλ..
elenitsa1991 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια...πριν λιγο μ πηραν τηλ ν παω ν τπαρω κ πηγα κ τ πηρα κ μ ειπαν οτι θελει μια επαναφορα στ itunes κ θ εισαι ενταξει κ μετα τ ειπα οτι αλλα μ λεγατε κ μ ειπανε οτι ειπαμε μπορει κ οχι σιγουρα κ τς ρωταω θ μ ξανα γινει στραβη?κ μ λενε δν ξερω...εγω τι κανω τρ?
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τιποτα δεν ειναι 100% Παντα υπαρχει περιθωριο λαθους.Και σε τετοιες περιπτωσεις πας να αλλαξεις πρωτα το πιο πιθανο και φθηνοτερο.Ετσι σου αλλαξε την μπαταρια.Αφου δεν ειναι μπαταρια το επομενο για αυτην την βλαβη ειναι το φλεξ φορτισης και μετα πλακετα. Βεβαια ενας σωστος τεχνικος θα επρεπε αντι να στα αλλαζει ολα αυτα και να σε χρεωνε να δοκιμαζε απο ανταλλακτικα στο μαγαζι του τι φταιει πρωτα χωρις να σε χρεωσει Θα το δοκίμασε αλλά όπως γράφει και η φίλη το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά μετά από δύο μέρες. Αν της κράταγε το κινητό δύο μέρες θα τον κατηγορούσε πάλι για αργοπορία...
elenitsa1991 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το εκανα επαναφορα αλλα τρ τ εχω παρει απο φοβο ρε παιδια..λογικο δν ειναι?
stefant24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το εκανα επαναφορα αλλα τρ τ εχω παρει απο φοβο ρε παιδια..λογικο δν ειναι? Μου φαίνεται ο τεχνικός αυτός είναι νέος στην δουλειά και μη προσαρμοσμένος στην ιδέα σου έκανε ότι σου έκανε και σου είπε ότι σου είπε
georgeadams Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια...πριν λιγο μ πηραν τηλ ν παω ν τπαρω κ πηγα κ τ πηρα κ μ ειπαν οτι θελει μια επαναφορα στ itunes κ θ εισαι ενταξει κ μετα τ ειπα οτι αλλα μ λεγατε κ μ ειπανε οτι ειπαμε μπορει κ οχι σιγουρα κ τς ρωταω θ μ ξανα γινει στραβη?κ μ λενε δν ξερω...εγω τι κανω τρ? Να ρίξεις μια ματιά και στον υπολογιστή σου. Μάλλον το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα και δεν γράφει μερικά φωνήεντα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα