Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέπτομαι να κάνω μια αναβάθμιση από AMD FX 6300 σε AMD FX 8320 η ψήκτρα που έχω είναι η Cooler Master Hyper 212 EVO και το τροφοδοτικό που έχω είναι CoolerMaster G650M (650 Watt) από τροφοδοτικό είμαι οκ με το σύστημα που έχω χωρίς OC 559 Watt http://prntscr.com/989k17  θέλω να τον φτάσω με OC γύρω στα 4.3 – 4.4 GHz υπολόγισα ότι θα θέλω γύρω στα  1.4 το Vcore και μου έβγαλε ότι θέλω 620 Watt  http://prntscr.com/989lwo  τι λέτε τα Watt είναι οκ; Αυτό που με ανησυχεί είναι η αερόψυξη είναι οκ;  Η να ψάξω για καλύτερη αερόψυξη ή υδρόψυξη ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα θα χρειαστεις λιγοτερο vcore για τα 4.4 που θελεις...Εγω με 1.41v ειμαι σταθερος στα 4.7Ghz.

Οσο για τη ψυξη,εισαι καλλυμενος για το o/c που θες να κανεις,οπως σου ειπε και ο απο πανω φιλος.

• Like 1
Δημοσ.

Ααααα οκ.Απλα δεν το αναφερει πουθενα οτι εχει 8350 και εμεις μεχρι τωρα αναφερομασταν στον 8320.

Σιγουρα παιζει ρολο το bining τους,αν και θεωρω φυσιολογικο ενα μικρο προβαδισμα των 8350/8370 στο θεμα o/c.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι δεν κρασαρει δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά ο επεξεργαστής.  Είμαι σίγουρος ότι σε αρκετά προγράμματα αλλά και σε παιχνίδια θα έχεις μειωμένες επιδόσεις αλλά και Data Corruption στα 4GHz με 1.21v

Δημοσ.

Το ότι δεν κρασαρει δεν σημαίνει ότι δουλεύει σωστά ο επεξεργαστής.  Είμαι σίγουρος ότι σε αρκετά προγράμματα αλλά και σε παιχνίδια θα έχεις μειωμένες επιδόσεις αλλά και Data Corruption στα 4GHz με 1.21v

Πανω σ'αυτο που αναφερεις αλλα και σε παραπανω μην. για τα 4.5 με 1.32,να αναφερω απλα οτι κ εμενα ηταν σταθερος (τουλαχιστον σε benches που δοκιμασα) στα 4.7 με 1.4 αλλα μου εβγαζε χαμηλοτερο score απ'οτι στα 4.5,ενω οταν εδωσα παραπανω vcore τοτε οι επιδοσεις επανηλθαν σε φυσιολογικα επιπεδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...