Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που τα ειδες clocking στον επεξεργαστη του Χ???? ακριβως στις ιδες συχνότητες κ κατω (ΑΒ v2) λειτουργει με τους 800 ειναι καλυτερος απο τον 800 σε αλλους τομεις...

WD9iVaM.png

Αmoled=samsung αν δεν το ξερεις...

Μαλλον ουτε αυτο γνωριζεις αλλα κανενα huawei απο την σειρα P δεν εχει παρει πανω απο μια αναβαθμιση δηλ το p8 θα παρει το πολυ ακομα μια σε android 6 και μετα καληνυχτα και αμα την παρει :X γιατι ηδη εχει παρει απο κιτκατ σε λολλιποπ.

προσωπικα δεν νευριασα με κανεναν δεν ειναι κακο το να μην γνωριζεις κατι

TI ΛΕΣ ΡΕ ΨΙΛΕ?!

AMOLED ειναι η τεχνολογια τις οθονες Oled Active Matrix OLED!

Super amoled ειναι η ονομασια που εχει βαλει η samsung στις οθονες τις που ειναι τπτ παραπανω απο amoled απλα το εχει κανει για εμπορικους σκοπους και να ακουγεται πιο fancy!

Οσο για τον sd801 δν ειπα οτι δν ειναι ελαχιστα κλτρος αλλα ειναι ενας υπερχρονισμενος sd800 ΑΠΛΑ!

Δν ειπα οτι ειναι χειροτερος οταν ειναι oveclocked λγκο να βγαζει λιγο παραπανω!

Oσο για τα update Οταν ενα κινητο δουλευει τελεια δν χρειαζεται να τρελενεσαι για τα Update!

Οχι οτι δν ειναι καλα και δν τα θελω γτ δειχνει η εταιρια οτι σε νοιαζεαι αλλα δν πρεπει να τρελενομαστε και με αυτα!

Μarshmellow θα παρει απο εκει και περα θα δειξει!

Αμα τον ενιαζαν τοσο πολυ τα update τον TS ας παρει ενα νεξους!

(πριν γραψεις κατι και φανεις ΤΟΣΟ σιγουρος googlare το διασταυρωσε τις πηγες σου..πουθενα στο ιντερνετ δν αναφερει η samsung ειναι κατασκευαστρια των οθωνων επειδη δλδ εχει ενα ονομα?! Η Sharp εκανε του 1+2 αμα δν κανω λαθος και λγκα το ιδιο και για το 1+Χ)

• Like 1
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα μπορουσα θα επαιρνα το s6

Μας δουλευεις μεγαλε?Θεμα με 6 σελιδες,"σκοτωνονται" για τη καλυτερη λυση στα χρηματα που ΕΣΥ ανεφερες οτι μπορεις να διαθεσεις και τωρα μας λες αν μπορουσες θα επαιρνες το s6?

Και τοτε γιατι ανοιξες θεμα??????Σοβαρευτειτε λιγο μερικοι...

• Like 2
Δημοσ.

Μας δουλευεις μεγαλε?Θεμα με 6 σελιδες,"σκοτωνονται" για τη καλυτερη λυση στα χρηματα που ΕΣΥ ανεφερες οτι μπορεις να διαθεσεις και τωρα μας λες αν μπορουσες θα επαιρνες το s6?

Και τοτε γιατι ανοιξες θεμα??????Σοβαρευτειτε λιγο μερικοι...

Το ανεφερε ενας πιο πανω το s6 και το σκεφτομαι συνεχως αλλα ειναι πανω απο το budget. Τι νευριαζεις κι εσυ? Και δεν υποχρεωσα κανεναν να μου πει τιποτα. Οποιος θελει απανταει.
Δημοσ.

Να απαντησει σε ποιο πραγμα?Στην επιθυμια σου να αγορασεις το S6?

Προφανως και ειναι καλυτερο απ'ολα οσα εχουν αναφερθει στο συγκεκριμενο θεμα που ανοιξες,γι'αυτο βρισκεται και σε μεγαλυτερη χρηματικη κλιμακα!Ελπιζω ο σχολιασμος μου να σε καλυψε...

Πες μου εναν λογο για τον οποιο πρεπει να συνεχισει να παραμεινει ανοιχτο το θεμα...?

• Like 1
Δημοσ.

Να απαντησει σε ποιο πραγμα?

Εννοουσα γενικα στο θεμα οχι σε αυτο που ειπα. Ειπα οτι οποιος θελει απανταει στα θεματα. Δεν ζηταω τιποτα απο κανεναν.

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου, τώρα έρχονται γιορτές και η ζήτηση ανεβαίνει. Δεν θα πέσει κανένα κινητό σε τιμή, το αντίθετο μάλιστα. Οπότε σκέψου αν τώρα είναι πάνω από το budget που θα είναι στο τέλος του μήνα. Αν θες το s6 κάνε την υπέρβαση τώρα όμως. 

Δημοσ.

Γελάω μόνος μου με το συγκεκριμένο θέμα και με το άτομό σου ρε φίλε. Πραγματικά..

Καλώς ή κακώς επειδή είμαι σε αναζητηση καινουριου κινητου ( εχω καταληξει βεβαια ) παρακολουθω αρκετα threads της κατηγοριας.

Περισσοτερο απ'όλα παρακολουθω το συγκεκριμένο για να δω πού θα καταλήξει.

Σου έχουν προτείνει καθε πιθανο κινητο που θα μπορουσαν για καθε ειδους χρηση! Τη μια το ενα σου ξινιζει το αλλο σου βρωμαει. Την αλλη ρωτας για κινητα που δεν σε ενδιαφερουν ( με βαση τα λεγομενα σου ). Σχολιαζεις οτι μερικά ειναι πανω απο το budget σου. (s6) 

Ρωτάς αν αξίζουν κινητά που ποτέ δεν ανέφερες οτι σε ενδιαφερουν και ειναι οντως πανω απο το budget σου (!!!!!!). 

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον MrLifeguard. Και για οσους φυσικα ακομα ασχολουνται. Ηρωες.

Σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα 6s plus 128gb μιας και ψαχνεις μεχρι 5.2 και μεχρι 300-350!  :X  :eek:

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...