Dinos_12345 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να μου απαντησει καποιος? Ε όχι για δύο χρόνια δεν το βλέπω να αντέχει. Οι απαιτήσεις είναι συνεχώς αυξανόμενες και δεν νομίζω του χρόνου να μπορεί να ανταπεξέλθει στο Dead Trigger για παράδειγμα. Εγώ θα σου έλεγα να πας καρφί σε p8, είναι κινητάρα, δεν θα το μετανιώσεις με τίποτα. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Θελω asphalt, minecraft, dead trigger 2 και gta Συγνωμη αλλα Smartphone θες εσυ ή Ps vita?? Αν το κινητο το θες κυριως για παιχνιδια τοτε αγορασε ενα Lumia 640 που θα σου κρατησει ανετα 2 χρονια με Updates και χωρις κολληματα,και με τα ρεστα αγορασε Psp/Ps Vita/3ds που εχουν πληρη βιβλιοθηκη και ειναι εχουν και ολοκληρα παιχνιδια οχι κουτσουρεμενα οπως των περισσοτερων κινητων. 2
Rafaelpap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δεν μου αρεσει το EMUI της Huawei. Μου αρεσει το pure android. Psp εχω φιλε που το λες παραπανω και μετανιωσα που το αγορασα.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εε πάρε moto x τότε και μν σε νιαζουον πολλά! Όπως είπαν και οι άλλοι κινητό είναι όχι παιχνιδομηχανη
The_Judas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το κινητό πλέον είναι και παιχνιδομηχανή. Οπως είναι και κάμερα και gps και πολλά ακόμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάρει ένα απλό nokia με 20 ευρώ. 1
Rafaelpap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το κινητό πλέον είναι και παιχνιδομηχανή. Οπως είναι και κάμερα και gps και πολλά ακόμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάρει ένα απλό nokia με 20 ευρώ. Ισχυει!!Σκεφτηκα nexus:/ Nexus 5? Μμμ.. Δεν ξερω:/ Το nexus 5X ειναι ωραιο αλλα ειναι πανω απο το budget..
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το κινητό πλέον είναι και παιχνιδομηχανή. Οπως είναι και κάμερα και gps και πολλά ακόμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να πάρει ένα απλό nokia με 20 ευρο Αλλο παιχνιδομηχανι και αλλο casual gaming! ΓΙα να περναει η ωρα σου ναι καλο ειναι! Για παιχνιδια οπως ειπε και ο @Fulgore εχει αλλα πραγματα! Ειναι κινητο πρωτα απο ολα μετα camera μετα gps μετα "μικρουπολογιστης" κ μετα παιχνιδομηχανη! Δεν ειπα οτι δν μπορεις να το κανεις αλλα δν θα το κανεις οπως του αρμοζει! 1
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορείς χρηματικα τοτε πήγαινε για το Nexus.Αλλιώς δαγκωτο κ από μένα για Huawei P8.Αν δν σ αρέσει το ui του τότε άλλαξε launcher...Αλλαξε rom στη τελική και κάντο όπως θες!
Makeran Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Συγνωμη αλλα Smartphone θες εσυ ή Ps vita?? Αν το κινητο το θες κυριως για παιχνιδια τοτε αγορασε ενα Lumia 640 που θα σου κρατησει ανετα 2 χρονια με Updates και χωρις κολληματα,και με τα ρεστα αγορασε Psp/Ps Vita/3ds που εχουν πληρη βιβλιοθηκη και ειναι εχουν και ολοκληρα παιχνιδια οχι κουτσουρεμενα οπως των περισσοτερων κινητων. Μ' αρέσει που όλοι λένε πως λόγω του Store τα Windows δε σε καλύπτουν στο gaming, αλλά εσύ συνεχίζεις να το προτείνεις και για gaming. Εξάλλου, τα παιχνίδια των κινητών πλέον δεν είναι κουτσουρεμένα.
2.1Ohm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μ' αρέσει που όλοι λένε πως λόγω του Store τα Windows δε σε καλύπτουν στο gaming, αλλά εσύ συνεχίζεις να το προτείνεις και για gaming. Εξάλλου, τα παιχνίδια των κινητών πλέον δεν είναι κουτσουρεμένα. Δεν το προτεινει για gaming απλα του λεει να παρει ενα αξιολογο κινητο για surfing μνματα καμερα και γνκα αξιοπιστο κινητο και ενα ps vita η μια φορητη κονσολα gaming με τα υπολοιπα λεφτα που θα ειναι κλτρη με περισοτερη γκαμα παιχνιδιων και θα ειναι φτιαγμενη μονο για αυτο τον σκοπο! 1
Rafaelpap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ενταξει 4-5 παιχνιδια θα παιζω. Εχω και υπολογιστη. Απλα θελω χωρο και οχι lag. Δειτε λιγο και αυτο: http://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας θα ηθελα ενα καινουριο κινητο τηλεφωνο γιατι αυτο που εχω τωρα (Sony Xperia M) μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα εξαιτιας του μικρου χωρου αποθηκευσης. Θελω καλες καμερες, καθολου lag, να παιζω πολλα παιχνιδια με καλα γραφικα και οχι lag και τουλαχιστον 16gb χωρο αποθηκευσης. Το budget ειναι στα 300-350 ευρω. Επισης δεν θελω να ειναι κινεζικο. Περιμενω προτασεις. Ευχαριστω εκ των προτερων! Απο τα 350ευρω max budget πως πηγαμε στα 240
Rafaelpap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Απο τα 350ευρω max budget πως πηγαμε στα 240 Δεν βρισκω τιποτα..
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Στο budget σου κ λίγο παραπάνω Nexus 6 P8 Lg g4 Μέσα στο budget Lg g flex Moto x 2rd Moto x play Λίγο χαμηλότερα Meizu m2 note Alcatel idol 3 Vodafone smart ultra 6 Δηλαδη τσαμπα καθομαστε και ασχολουμαστε αυτο μου λες. Σου εχουν ηδη γινει προτασεις αξιολογες στα χρηματα που διαθετεις και σοβαρα τωρα απαντας με σχολιο του τυπου''Δεν βρισκω τιποτα''????Ελεος δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις