Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα ενα καινουριο κινητο τηλεφωνο γιατι αυτο που εχω τωρα (Sony Xperia M) μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα εξαιτιας του μικρου χωρου αποθηκευσης. Θελω καλες καμερες, καθολου lag, να παιζω πολλα παιχνιδια με καλα γραφικα και οχι lag και τουλαχιστον 16gb χωρο αποθηκευσης. Το budget ειναι στα 300-350 ευρω. Επισης δεν θελω να ειναι κινεζικο. Περιμενω προτασεις. Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο budget σου κ λίγο παραπάνω

Nexus 6

P8

Lg g4

Μέσα στο budget

Lg g flex

Moto x 2rd

Moto x play

Λίγο χαμηλότερα

Meizu m2 note

Alcatel idol 3

Vodafone smart ultra 6

• Like 1
Δημοσ.

Δες το Sony Xperia Z2

Για ποιον λογο να δει κινητο σχεδον 2ετιας οταν μπορει να αγορασει P8 και Nexus 6 στα χρηματα αυτα?

Δημοσ.

Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το Motorola Moto X (2nd gen)

Νομιζω εχει ολα οσα ζηταω. Μου αρεσαν και αλλα, αλλα ξεχασα να πω οτι η οθονη ως 5 ιντσες.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα το P8 στα χρηματα αυτα.Αν εχεις απο κοντα καποιο Public περνα μια βολτα να το δεις απο κοντα(το εχει πχ στα Public στο Mall Νερατζιωτ.)αν και 5.2 ιντσες το κινητο ειναι ψιλο μαζεμενο.

Δημοσ.

Για ποιον λογο να δει κινητο σχεδον 2ετιας οταν μπορει να αγορασει P8 και Nexus 6 στα χρηματα αυτα?

τι σχεση εχει οτι βγηκε το '14 αφου στο συνολο ειναι καλυτερο απ ολα σε αυτα τα χρηματα

και συ γιατι του πες να δει το P8 αφου λεει οχι κινεζο

Δημοσ.

Εννοείται ο sd801 είναι ακόμα φουλ ικανός επεξεργαστής και τρέχει τα πάντα χωρίς κόλλημα τουλάχιστον τώρα ότι υπάρχει αμα βγει κάνα super duper game δν ξερω!

Δημοσ.

Άνετα τα παίζει ότι υπάρχει μέχρι τώρα!

Απλά στο μέλλον δν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει στον χρόνο γτ είναι σχεδων 2 ναυαρχίδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...