empire21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα όταν πήγα να ανοίξω το laptop όλα μου τα αρχεία και οι φάκελοι που είχα δημιουργήσει είχαν διαγραφεί.Τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα υπάρχουν κανονικά.Μου σβήστηκαν επίσης οι σελιδοδείκτες από το chrome και ορίστηκε σαν default o explorer τον οποίο είχα καταργήσει. Επειδή δεν ήμουν μπροστά στο laptop όταν άνοιγα δεν είδα αν έγινε κάποια αναβάθμιση, ή μήπως καταλάθος πάτησα κάποιο κουμπί επαναφοράς. Έχετε καμιά ιδέα τι έγινε και αν μπορώ να κάνω κάτι;
SlackulatoR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στον δίσκο του laptop μήπως έχει δημιουργηθεί φάκελος Windows.old;
corsair04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα όταν πήγα να ανοίξω το laptop όλα μου τα αρχεία και οι φάκελοι που είχα δημιουργήσει είχαν διαγραφεί.Τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα υπάρχουν κανονικά.Μου σβήστηκαν επίσης οι σελιδοδείκτες από το chrome και ορίστηκε σαν default o explorer τον οποίο είχα καταργήσει. Επειδή δεν ήμουν μπροστά στο laptop όταν άνοιγα δεν είδα αν έγινε κάποια αναβάθμιση, ή μήπως καταλάθος πάτησα κάποιο κουμπί επαναφοράς. Έχετε καμιά ιδέα τι έγινε και αν μπορώ να κάνω κάτι; εάν έκανες αναβάθμιση από άλλο λειτουργικό μήπως όταν έπρεπε να επιλέξεις τι θα κρατήσει η αναβάθμιση ίσως δεν το επέλεξες
empire21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Στον δίσκο του laptop μήπως έχει δημιουργηθεί φάκελος Windows.old; Από την αναζήτηση των windows δεν βλέπω να υπάρχει τέτοιος φάκελος. εάν έκανες αναβάθμιση από άλλο λειτουργικό μήπως όταν έπρεπε να επιλέξεις τι θα κρατήσει η αναβάθμιση ίσως δεν το επέλεξες Όχι δεν έκανα αναβάθμιση από άλλο λειτουργικό, windows 10 είχα και πριν.
corsair04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Από την αναζήτηση των windows δεν βλέπω να υπάρχει τέτοιος φάκελος. Όχι δεν έκανα αναβάθμιση από άλλο λειτουργικό, windows 10 είχα και πριν. μια επαναφορά συστήματος μήπως βοηθούσε
SlackulatoR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Η επαναφορά συστήματος δεν πειράζει προσωπικά αρχεία απ'όσο γνωρίζω.
corsair04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Η επαναφορά συστήματος δεν πειράζει προσωπικά αρχεία απ'όσο γνωρίζω. σε αυτό έχεις δίκαιο όντως αλλά πιθανόν εάν δεν έκανε κάτι να είναι από κάποιο update
empire21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Για την ιστορία δεν ξέρω τι προκάλεσε το πρόβλημα αλλά το έλυσα με επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία.
vaggospat13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χαλαρωσε εκει ειναι, κανε μια αναζητηση για καποιο αεχειο σου να δεις που εχουν πάει. αν υπαρχει φακελος windows.old, ειναι σιγουρα εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα