soundkeeper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα να υποβάλω μία ερώτηση πάνω σε ένα θέμα που με απασχόλησε χθες το βράδυ στη προσπάθεια μου να κρατήσω ένα εφεδρικό αρχείο του συστήματος . Η περιγραφή έχει ως έξεις . Σε mac mini late 12 που έχει μέσα δύο σκληρούς πως γίνετε να κρατήσω εφεδρικό αρχείο στο time machine μόνο στο δίσκο που έχω το λειτουργικό ; Για πείτε καμιά ιδέα ; Στα option πάντως δεν σου δίνει τέτοια δυνατότητα ... άρα τι ; πρέπει ντε και καλά να κάνω backup σε συνολικά 300gb όταν εγώ χρειάζομαι μόνο 32....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση CheOnWeb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λύση Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . Θα ήθελα να υποβάλω μία ερώτηση πάνω σε ένα θέμα που με απασχόλησε χθες το βράδυ στη προσπάθεια μου να κρατήσω ένα εφεδρικό αρχείο του συστήματος . Η περιγραφή έχει ως έξεις . Σε mac mini late 12 που έχει μέσα δύο σκληρούς πως γίνετε να κρατήσω εφεδρικό αρχείο στο time machine μόνο στο δίσκο που έχω το λειτουργικό ; Για πείτε καμιά ιδέα ; Στα option πάντως δεν σου δίνει τέτοια δυνατότητα ... άρα τι ; πρέπει ντε και καλά να κάνω backup σε συνολικά 300gb όταν εγώ χρειάζομαι μόνο 32....; Τι εννοείς δεν σου δίνει δυνατότητα; Στα options του Time Machine κάνεις exclude τον δίσκο που δεν θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τυφλός ...... Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Να'σαι καλά. Και φυσικά μπορείς επιλεκτικά να αποκλείσεις όποιο folder θες. π.χ. clouds που υποτίθεται ότι έχουν δικό τους backup. Επίσης μπορείς να έχεις ένα folder αφιερωμένο στο να φιλοξενεί μεγάλα αρχεία που δεν θες να σου τρώνε το χώρο του Time Machine ή επειδή είναι προσωρινά ή για όποιον άλλον λόγο. Φυσικά μπορείς να σβήσεις τέτοιου είδους αρχεία μέσα απ' το Time Machine αλλά πάντα μέσω της εφαρμογής, ποτέ χειροκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα