trolaro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 παιδιά εβαλά πρόσφατα τν gigabyte geforce gtx960 4gb και στο παιχνιδι (league of legends) εχω fps drop για 1-2 sec περίπου δηλαδή εκεί που είμαι στα 180-200 fps πεφτουν ξαφνικα στα 30 για ενα sec και ξανα ανεβαινουν αμεσως.τι φταίει και πως μπορώ να το φτιάξω;thanks προκαταβολικά
trolaro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γραψε μας αναλυτικα το συστημα σου. Intel i5-3570k στα 3.40 8gb ram 64-bit windows 10 και κανα μηνα εχω βαλει gtx960 4gb και Samsung 850 Evo 120GB
spirosR7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εμενα το παθαινει στο gta v αυτο απο 60 παει σταθερα 30 σε καποια σημεια ενω οδηγω. Αποσω εχω διαβασει δε προκειτε για προβλημα αλλα ειναι το παιχνιδι ετσι optimized. Αν απαενεργοπησεις το v sync λογικα δε θα ξαναδεις πτωση αλλα θα εχει tearing σε σημειο που να σε ενοχλει..
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα το παθαινει στο gta v αυτο απο 60 παει σταθερα 30 σε καποια σημεια ενω οδηγω. Αποσω εχω διαβασει δε προκειτε για προβλημα αλλα ειναι το παιχνιδι ετσι optimized. Αν απαενεργοπησεις το v sync λογικα δε θα ξαναδεις πτωση αλλα θα εχει tearing σε σημειο που να σε ενοχλει.. Για να πιάνει 200fps έχει ήδη κλείσει το v sync προφανώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουνε κάνει εκεί στη Riot και έχει ο κόσμος τόσα προβλήματα. Προσωπικά στο σύστημα της υπογραφής αλλά και σε ένα Y50-70 παίζω πάντα χωρίς να έχω θέματα
teo20net Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Intel i5-3570k στα 3.40 8gb ram 64-bit windows 10 και κανα μηνα εχω βαλει gtx960 4gb και Samsung 850 Evo 120GB Φίλε μου μην ψάχνεις. Αν έχεις Windows 10 και έχεις κάνει το τελευταίο μεγάλο Update του Νοεμβρίου, τότε πιθανότατα αυτό φταίει. Μου κάνει το ίδιο σε 2 συστήματα (στο σύστημα της υπογραφής μου δεν τολμάω να βάλω κάτι άλλο απο Windows 7) που δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους, παρα μόνο το λειτουργικό. Αν ψάξεις θα δείς ότι έχουν κι άλλοι αντίστοιχο θέμα στο εξωτερικό. Και με τον καιρό αν δεν διορθωθεί, θα παρατηρήσεις ότι το κάνει σε games, ταινίες ή youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα