jiliad Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Έχω παραγγείλει για ένα φίλο το συγκεκριμένο κινητό από τις 25 Σεπτεμβρίου ως προπαραγγελια με PayPal,δεν έχω λάβει κάνενα νεο, έχω κάνει 2 ticket που τους ρωταω τι γινεται κ δεν έχω πάρει καμία απάντηση, ξέρετε πως μπορώ να βρω που βρίσκεται ή έστω σε τι στάδιο. Ευχαριστώ
aaret Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 στο mail του paypal πρεπει να σου εχει tracking number..το εχεις κοιταξει ?
TheAccountant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 μπες εδω και ρώτα! Εδώ το κοβω δύσκολο να σε γράψουν. Επισης ελπιζω πως την παραγγελια την έχεις κάνει με Paypal.
newsformobiles Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σωστά το tracking number τι σου λέει!? Στειλτους ένα email που τους λες ή σου απαντάνε/κάνουνε refund άμεσα ή ανοίγεις ticket στο paypal να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Επίσης ξέρεις ότι βάση αυτό που γράφουν στο site, δεν θα μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό ή να του βάλεις ελληνική ρομ γιατί αλλιώς θα χάσεις την εγγυηση!?
jiliad Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ή αγορά έχει γίνει με PayPal εννοειτε, το μόνο που έχω δει είναι ένα order number, θα το κοιτάξω πάλι, αλλά μου κάνει εντυπώσεις πωσ δεν έχω καμία ενημερωση, έχει παραγγείλει κανείς άλλος το συγκεκριμένο τηλέφωνο ή άλλο από αυτό το κατάστημα κ έχει κάνει τόσο καιρό?
TheAccountant Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 κανε dispute στο paypal σε πρωτη φαση αμα κάνει dispute θα πρεπει να το πάει μέχρι τέρμα.... Να το εχετε υποψην. Δευτερη ευκαιρια μετα δεν εχει.
jiliad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά παρέλαβα σημερα, όλα οκ με το κινητο αλλά το gearbest δεν έχει απάντηση σε τπτ αποτι έχω στειλει, μέχρι κ dispute έκανα στο PayPal κ τίποτα.
cecond Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έκανα το λάθος και παρήγγειλα με προπληρωμένη ένα Cubot X9, γιατί δεν μπορούσα με paypall. Η παραγγελία έγινε στις 30 Νοε και από EU γιατί το ήθελα γρήγορα. Στο 17 track.net βγαίνει Destination Country - Tracking Consuming: 9717 ms 2015-12-07 20:47HUNGARY, ARRIVAL AT AIRPORT 2015-12-07 19:49HUNGARY, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country - Tracking Consuming: 873 ms 2015-12-07 20:47Célországba elküldve / Item sent abroad 2015-12-07 20:47Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange 2015-12-07 19:49Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Küldemény postai átvétele / Item accepted και καμία λλαγή έκτοτε. Τι μπορώ να κάνω? Στα tickets έπαψαν να μου απαντάνε.
newsformobiles Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν νήμα στο myphone.gr. Εκεί τους ρώτησες?
cecond Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν νήμα στο myphone.gr. Εκεί τους ρώτησες? Δεν τους ρώτησα αλλά έχει διαφορά απο το ticket???
newsformobiles Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το gearbest το τελευταίο διαστημα έχω δει από τις απαντήσεις στο myphone, ότι δεν απαντάνε σε ticket. Στο myphone φαίνεται αν δεν απαντάνε και αυτό κάνει κακό στις πωλήσεις (ήδη πολύς κόσμος δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αγοράσει από εκεί ποτέ γιατί ή δεν παρέλαβαν ή δεν τους απαντούσε το μαγαζί), οπότε αναγκάζονται να σου πούνε κάτι. Δοκίμασε εκεί καλύτερα.
Dantε Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις στα ελτα. Δε φταιει το gearbest εφοσον εχει φυγεθ απο αυτους. Και δε μπορουν να κανουν και κατι δηλαδη.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Έχω παραγγείλει για ένα φίλο το συγκεκριμένο κινητό από τις 25 Σεπτεμβρίου ως προπαραγγελια με PayPal,δεν έχω λάβει κάνενα νεο, έχω κάνει 2 ticket που τους ρωταω τι γινεται κ δεν έχω πάρει καμία απάντηση, ξέρετε πως μπορώ να βρω που βρίσκεται ή έστω σε τι στάδιο. Ευχαριστώ http://www.doctorandroid.gr/2015/12/customs-greece.html?m=1
cecond Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το gearbest το τελευταίο διαστημα έχω δει από τις απαντήσεις στο myphone, ότι δεν απαντάνε σε ticket. Στο myphone φαίνεται αν δεν απαντάνε και αυτό κάνει κακό στις πωλήσεις (ήδη πολύς κόσμος δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αγοράσει από εκεί ποτέ γιατί ή δεν παρέλαβαν ή δεν τους απαντούσε το μαγαζί), οπότε αναγκάζονται να σου πούνε κάτι. Δοκίμασε εκεί καλύτερα. Μάλλον και εκεί δεν απαντάνε πλέον, πολλά τα παράπονα Υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις στα ελτα. Δε φταιει το gearbest εφοσον εχει φυγεθ απο αυτους. Και δε μπορουν να κανουν και κατι δηλαδη. Τα ελτά θα έφtαιγαν αν είχαν φτάσει Ελλάδα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από cecond
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα