Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα,εχω ενα iphone 6 το οποιο μου εγινε αντικατασταση πριν 20 ημερες για το γκρι μισοφεγγαρο που ειχε στην μπροστινη καμερα.Προχθες παρατηρησα στο ηδη ανακατασκευασμενο κινητο το ιδιο πραγμα..αυριο θα το παω παλι για αντικατασταση..εχει προσπαθησει κανεις να το φτιαξει μονος του?ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.

Δημοσ.

Να πας να σου δώσουν άλλο ανακατασκευασμένο. Αν είσαι εκτός του πρώτου χρόνου και σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης και αρνούνται να σου το αλλάξουν να έχεις μαζί σου εκτυπωμένο καλού κακού αυτό το έγγραφο από το  site της apple το οποίο σε αξιώνει να ζητήσεις (επισκευή)-(αντικατάσταση για την ελλάδα) 2 χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς της συσκευής σου.Στην αίτηση που θα συμπληρώσεις να τονίσεις ότι το έγγραφο της διετούς ευρωπαικής εγγύησης είναι από το επίσημο site της apple και αναφέρει ρητά ότι η εγγύηση εντός Ε.Ε. είναι 2 έτη.
http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

Δημοσ.

Να πας να σου δώσουν άλλο ανακατασκευασμένο. Αν είσαι εκτός του πρώτου χρόνου και σου πουν ότι είσαι εκτός εγγύησης και αρνούνται να σου το αλλάξουν να έχεις μαζί σου εκτυπωμένο καλού κακού αυτό το έγγραφο από το  site της apple το οποίο σε αξιώνει να ζητήσεις (επισκευή)-(αντικατάσταση για την ελλάδα) 2 χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς της συσκευής σου.Στην αίτηση που θα συμπληρώσεις να τονίσεις ότι το έγγραφο της διετούς ευρωπαικής εγγύησης είναι από το επίσημο site της apple και αναφέρει ρητά ότι η εγγύηση εντός Ε.Ε. είναι 2 έτη.

http://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

το πηγα για αντικατασταση,η document λεει επειδη το τηλεφωνο ειναι απο Ιταλια δλδ παραεισαγωγης,το εχω παρει απο Κωτσοβολο και οτι τον δευτερο χρονο τον καλυπτει ο πωλητης...οτι ναναι λεει ο καθενας...

Δημοσ.

το πηγα για αντικατασταση,η document λεει επειδη το τηλεφωνο ειναι απο Ιταλια δλδ παραεισαγωγης,το εχω παρει απο Κωτσοβολο και οτι τον δευτερο χρονο τον καλυπτει ο πωλητης...οτι ναναι λεει ο καθενας...

Πήγαινε στην infoquest και δεν θα έχεις πρόβλημα.Να πεις τα ίδια που σου έγραψα πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στην infoquest και δεν θα έχεις πρόβλημα.Να πεις τα ίδια που σου έγραψα πιο πάνω.

στην info quest που πηρα τηλ και εδωσα το imei μου ειπαν μου τον καλυπτουν τον δευτερο χρονο..τι σκαλωμα τρωει η document δεν ξερω..

• Like 1
Δημοσ.

στην info quest που πηρα τηλ και εδωσα το imei μου ειπαν μου τον καλυπτουν τον δευτερο χρονο..τι σκαλωμα τρωει η document δεν ξερω..

Με το καλό λοιπόν.Όταν τελειώσεις με τα διαδικαστικά μην ξεχάσεις να ξεψαχνίσεις το refurbished που θα σου δόσουν. Ο,τιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Με το καλό λοιπόν.Όταν τελειώσεις με τα διαδικαστικά μην ξεχάσεις να ξεψαχνίσεις το refurbished που θα σου δόσουν. Ο,τιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

εκτος απο καμμενα pixel τι αλλο να προσεξω?σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

εκτος απο καμμενα pixel τι αλλο να προσεξω?σε ευχαριστω πολυ΄

Όταν το πάρεις και το έχεις στα χέρια σου στείλε μου pm να σου πω γιατί δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή  :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...