tonkpils Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να ανοίξω τέτοιο νήμα οπότε σε περίπτωση μεταφοράς ας ενημερώσουν κάποιος εκ της διαχειρήσεως. Κάπου πριν αρκετό είχα δει ότι γίνεται τα games που έχεις στο steam μπορείς να τα μετατρέψεις σε ''κουτάτα'' dvd με την βοήθεια του steam το οποίο σου παρέχει μάλιστα κ έτοιμα ''κομμένα'' εξώφυλλα των παιχνιδιών για να τα εκτυπώσεις κ να τα περάσεις στην θήκη DVD. Πως γίνεται αυτό? Ψαχνω παντού κ δεν βρίσκω κάτι, ακόμη κ στο google που πατάω για το πως να γίνει μετατροπή δεν μου βγάζει κάτι. Μήπως κάνω κάποιο λάθος?
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Βασικά με μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρεις ότι cover θέλεις. Υπάρχουν και sites με covers όπως το cdcovers cc το οποίο δίνει και εργαλείο για να τυπώσεις τα covers. Το άλλο που λες για να μετατρέψεις τα παιχνίδια από digital distribution σε retail δεν το ξέρω. Τι μετατροπή όμως θέλεις να κάνεις; Δεν σου φτάνει να γράψεις το παιχνίδι σε dvd;
tonkpils Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τι μετατροπή όμως θέλεις να κάνεις; Δεν σου φτάνει να γράψεις το παιχνίδι σε dvd; Ναι αυτό θέλω να κάνω. Να καψω κάποιο παιχνίδι του steam σε dvd. Γίνεται αυτό? Περνάνε αυτόματα κ όλες οι τελευταίες ενημερώσεις μέχρι κ την στιγμή την εγγραφής? Αν κάποιο είναι πάνω απο 4,5 gb?
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Χμμμ, μιλάς για ήδη εγκατεστημένο παιχνίδι. Μάλλον μιλάς γι' αυτό το tool. Αν είναι πάνω από 4.5gb τότε θα χρειαστείς dual layer, bd ή να χωρίσεις τα αρχεία σε ανάλογα dvd.
Avatar_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάποιο είναι πάνω απο 4,5 gb? Στο σπάει σε 2-3 η και παραπάνω DVD αν χρειαστεί. Το είχα κάνει παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα