Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά .

Πρόσφατα αγόρασα το Meizu Mx5 αλλά δεν ήξερα οτι χωριζόντουσαν σε κατηγορίες ανάλογα την χώρα που βρίσκεσαι έτσι παρήγγειλα το μοντέλο για την Κίνα ! Μετά απο μια συγκεκριμένη αναβάθμιση και μετά το fly me υποστηρίζει μονο κινέζικες γλώσσες και αγγλικά .Υπάρχει κάποιος τρόπος να του κατεβάσω ή να του βάλω με καποιο αλλο τροπο ελληνικά ? Βοηθειαα!!!! :( :(

Δημοσ.

Πρεπει να βρεις και να περασεις την παλια rom που ειχες με το Flash tool με το pc.

Θα σου εδινα οδηγο αλλα δεν μπορω με αυτο το κινητο που εχω.

Σιγουρα ομως καποιος θα ερθει να σου δωσει καποιο link για rom και για το Flash tool.

Δημοσ.

Υπάρχουν 3 διαφορετικές εκδόσεις του firmware. Εσένα αν θέλεις και άλλες γλώσσες εκτός από αγγλικά χρειάζεσαι firmware έκδοσης i (international δηλαδή). Οι άλλες εκδόσεις είναι Α και U και δεν σε ενδιαφέρουν. 

Αυτή η έκδοση είναι η τελευταία που υπάρχει με i οπότε κατέβασε την και πέρνα την. Μη με ρωτάς πως, απλά ακολούθα τις οδηγίες από το site ή μπες στο my phone gr και δες εκεί μέσα. 

https://meizufans.eu/forum/topic/3029/flyme-os-4-5-4-1-stable-mx5/2

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ..Το τηλέφωνο μου έχει την A έκδοση και πρέπει να κάνω κάποιες διαδικασίες για να γυρίσω στην Ι δεν ξέρω πως να το κανω αυτό θέλω κάποιον οδηγό ...

Με Αυτήν την έκδοση όμως το τηλεφωνο δεν λειτουργεί απόλυτα σωστά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...