Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα παιδια! Εχθες αλλαξα ψυκτρα στον υπολογιστη μου και ενω ολα δουλευαν ρολοι ηθελα να μπω στα bios να τσεκαρω κατι. Δεν μπορουσα να μπω με τιποτα ομως. Οσο και να παταγα το del οταν μου το ζητουσε δεν γινοταν τιποτα. Ε μετα απο 3 4 επαννεκινησεις ξανφικα οταν ανοιγε ο υπολογιστης δεν μπορουσα στην αρχη να ανοιξω κανενα προγραμμα και μετα απο λιγο ουτε εναρξη ουτε δεξι κλικ ουτε τιποτα. Εννοειται πως δεν μπορουσα να τον κλεισω κιολας. Τι παιζει να επαθε; Εβαλα αλλες ραμ μιας και εχω 2 υπολογιστες αλλα τιποτα. Εβαλα τον σκληρο(ssd) στον αλλο Pc να τον ελεγξω αλλα δουλευει κανονικα και εχει 100% υγεια. Τι παιζει να φταιει? Να εβαλα περισσοτερη παστα? Να ξεκολλησε η ψυκτρα? Να μην δινει σωστα ρευμα το τροφοδοτικο?

Υπενθυμιζω πως στην αρχη μετα την αλλαγη της ψυκτρας ολα δουλευαν ρολοι. Και οι θερμοκρασιες απο 50 55 ειχαν πεσει στο 20 25.

Δημοσ.

Κατα αρχας πες τι συστημα εχεις. Μητρικη επεξεργαστη κλπκλπ.

Οταν αλλαξες την ψυκτρα μηπως εβγαλες και τον επεξ. απο το σοκετ?

• Like 1
Δημοσ.

Κατα αρχας πες τι συστημα εχεις. Μητρικη επεξεργαστη κλπκλπ.

Οταν αλλαξες την ψυκτρα μηπως εβγαλες και τον επεξ. απο το σοκετ?

Mητρικη p55a-ud3

cpu ι5 760

ram 8 gb (2x2 2x2)

ssd,

2x hdd

και τροφοδοτικο μαρκα μ εκαψες

Επισης η μιτρικη κανει γρηγορα και συνεχομενα μπιμ αν δεν εχει πανω τις ραμ η το καλωδιο της καρτας γραφικων(οποτε φανταζομαι δεν φταει η μιτρικη?) Α! Και τα λαμπακια ανοιγουν ολα της μιτρικης που εχει πανω!

Ξεχασα να πω πως οταν ανοιγω τον υπολογιστη κλεινει μονος του κατευθειαν για 3 4 δευτερολεπτα και ξανα παιρνει μπρος.

Δημοσ.

Βεβαιωσου,οτι εχουν κουμπωσει ολα σωστα.

Απο εκει και περα,κατι μου βρωμαει για τροφοδοτικο... (αν μπορεις, βαλε καποιο απο τους αλλους υπολογιστες που εχεις)

Δημοσ.

Βεβαιωσου,οτι εχουν κουμπωσει ολα σωστα.

Απο εκει και περα,κατι μου βρωμαει για τροφοδοτικο... (αν μπορεις, βαλε καποιο απο τους αλλους υπολογιστες που εχεις)

ειναι το επομενο που θα κανω. απλα θα ειναι τροφοδοτικο ακομα πιο μαρκα με εκαψες. turbo x :P

παβ να το δοκιμασω κ θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Να δοκιμασεις και χωρις τον δευτερο σκληρο επανω στο συστημα.Μονο τα απαραιτητα.

Τιποτα. Ολους τους σκληρους τους εβγαλα. Το εβαλα σε ολες τις υποδοχες σατα τον ssd. Αλλαξα τροφοδοτικο αλλα τιποτα. Εβγαλα και ξανα εβαλα την ψυκτρα παλι τιποτα. Μαλλον κατι επαθαν τα windows Και θα κανω φορματ και ας ελπισουμε να στρωσει και να μην το ξανα παρουσιασει.

Δημοσ.

Mητρικη p55a-ud3

cpu ι5 760

ram 8 gb (2x2 2x2)

ssd,

2x hdd

και τροφοδοτικο μαρκα μ εκαψες

Επισης η μιτρικη κανει γρηγορα και συνεχομενα μπιμ αν δεν εχει πανω τις ραμ η το καλωδιο της καρτας γραφικων(οποτε φανταζομαι δεν φταει η μιτρικη?) Α! Και τα λαμπακια ανοιγουν ολα της μιτρικης που εχει πανω!

Ξεχασα να πω πως οταν ανοιγω τον υπολογιστη κλεινει μονος του κατευθειαν για 3 4 δευτερολεπτα και ξανα παιρνει μπρος.

Μου αρέσει που ξέρεις ότι το τροφοδοτικό είναι noname και δεν το άλλαξες ακόμα.

Τα μπιπ μπιπ σχετίζονται με gpu και ram.

Δημοσ.

Μου αρέσει που ξέρεις ότι το τροφοδοτικό είναι noname και δεν το άλλαξες ακόμα.

Τα μπιπ μπιπ σχετίζονται με gpu και ram.

το εχω σαν δευτερο πισι και η χρηση του ειναι καμια ταινια και ιντερνετ.

πλεον δεν κανει αυτα τα μπιπ μπιπ. τα εκανε γιατι δεν ειχαν κουμπωσει καλα οι ραμ.

τωρα προσπαθω να βρω καπως να κατεβασω cd για τα windows 10 μηπως μπορω μεσα απο αυτα να κανω επιδιορθωση αλλιως φορματ.

Δημοσ.

Να επαθαν κατι τα windows  ειναι λιγο δυσκολο, αφου οπως τα λες δεν φτανεις ουτε σε boot screen. Σε ρωτησα αν εβγαλες το επεξεργαστη οταν αλλαξες την ψυκτρα. Δοκιμασε ουτως η αλλως να βγαλεις/βαλεις τον επεξεργαστη. Δες και τα καλωδια του reset/power στην μητρικη μηπως καποιο εχει μισοκουμπωσει.

Δημοσ.

Να επαθαν κατι τα windows  ειναι λιγο δυσκολο, αφου οπως τα λες δεν φτανεις ουτε σε boot screen. Σε ρωτησα αν εβγαλες το επεξεργαστη οταν αλλαξες την ψυκτρα. Δοκιμασε ουτως η αλλως να βγαλεις/βαλεις τον επεξεργαστη. Δες και τα καλωδια του reset/power στην μητρικη μηπως καποιο εχει μισοκουμπωσει.

Εφτιαξα ενα stickaki και εκανα εγκατασταση απο εκει τα windows αλλα πηγαινε πολυ αργα και τα σταματησα. Απο cd δεν μπορουσα παρολο που εβαζα να κανει boot πρωτα απο cd. Μετα εβγαλα τις 2 ραμ και ξανα πηγα να τα κανω εγκατασταση και αυτη τη φορα ολα ενταξει.

Οταν ξανα εβαλα τις αλλες 2 ραμ αρχισε να βαραει παλι η μιτρικη οποτε τις εβγαλα και εβαλα 2 αλλες που ειχα στην ακρη ιδιου μεγεθους αλλης εταιριας και πλεον ειναι ολα καλα.

Δημοσ.

Βασικά όταν επισκευαζεις έναν υπολογιστή και δεν ξέρεις τι εχει η λογική που ακολουθείς ειναι: αφαιρώ 1-1 τα κομμάτια μέχρι να βρω ποιο ειναι το προβληματικό. CPU, GPU, RAM, POWER SUPPLY, HARD DISK, MOTHERBOARD. Η σειρά ειναι τυχαία

Δημοσ.

Αυτο με τον επεξεργαστη που τον εχει ρωτησει 2 φορες ο φιλος πιο πανω και ειναι το νο1 υποπτο....... δε το εχει απαντησει ακομη παιδια.... λολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...